Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران نسبت به ضرورت تعیین تکلیف ساختمان روزنامه اطلاعات به شهردار تهران تذکر داد.

به گزارش ایسنا، زهرا صدراعظم نوری در دویست و پنجاه و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در تذکری خطاب به شهردار تهران گفت: در شرایط فعلی که با رکود اقتصادی مواجه هستیم و مشکلات عدیده‌ای نیز وجود دارد و هزینه‌های شهرداری به قوت خود باقی است، باید از منابع در اختیار حداکثر استفاده را کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعضا در شهرداری منابعی وجود دارد که ارزش سرشاری دارد اما سالهاست که بلاتکلیف مانده که از جمله می‌توان به ساختمان روزنامه اطلاعات اشاره کرد. 

وی افزود: این ساختمان ارزش قابل توجه مادی دارد و از بعد معنوی نیز سابقه و تاریخچه‌ای پشت آن است و اینگونه بلاتکلیف ماندن آن طی چند سال و تلف شدن این سرمایه اقدام درستی نیست. در این شرایط یا باید از ساختمان بهره‌برداری شود و یا درصورت‌عدم نیاز، باید آن را واگذار کرد.

وی تاکید کرد: در تاریخ ۲۲ شهریور ۹۹ از ساختمان خیام به منظور بررسی اقدامات صورت گرفته در این ملک بازدید کردم. این ملک مشتمل بر دو ساختمان اصلی با مساحت حدودی ۲۲ هزار متر مربع در دو طبقه زیر زمین و ۸ طبقه روی همکف و ساختمان جدید الاحداث با مساحت حدودی ۳۰ هزار متر مربع در ۵ طبقه زیر زمین با کاربری پارکینگ و ۹ طبقه روی همکف با زیربنای حدودا ۲۰ هزار مترمربع با کاربری اداری است. 

نوری افزود: تهیه طرح مطالعات و عملیاتی ساختمان جدید همزمان با بهسازی و بازسازی روزنامه اطلاعات از بهار سال ۹۳ آغاز و تا بهار سال ۹۶ با مدیریت معاونت فنی و عمرانی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۷ درصد ادامه داشت و به دلیل مشکلات مالی و حقوقی پروژه متوقف شد.

به گفته وی، طرح معماری ابتدایی ساختمان برای استقرار سه معاونت شهرسازی و معماری، خدمات شهری و محیط زیست و توسعه منابع انسانی و همچنین سازمان بازرسی با ظرفیت حدود هزار نفر در نظر گرفته شد که علی رغم وجود نقشه‌های جانمایی مصوب به دلیل شروع عملیات ساختمانی اجرائی جدید موضوع بلاتکلیف و متوقف ماند. 

وی ادامه داد: در سال ۹۸ معاونت عمرانی بودجه ۸۰ میلیارد تومانی برای اجرای اقدامات عمرانی باقی مانده پیش بینی کرده است که در سال جاری این رقم به ۱۶۰ میلیارد تومان رسیده است. سازمان فاوا نیز دو میلیارد پیش بینی تجهیزات داشته است که این رقم در سال جاری به ۴ میلیارد رسیده است. 

رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران تاکید کرد: بنابراین به منظور رفع نواقص باقی مانده و رفع عملیات موجود حدود ۶ ماه زمان و ۴۲ میلیارد تومان بودجه لازم است و اگر در شرایط فعلی بخواهد مورد بازنگری قرار گیرد نیازمند ۱۸ ماه زمان و ۱۶۰ میلیارد تومان بودجه است. لذا با توجه به ارزشمند بودن این ساختمان و جلوگیری از اتلاف سرمایه وهزینه‌های زیاد صورت گرفته و کسری منابع لازم به شهرداری تهران تذکر می‌دهم تا با قید فوریت نسبت به تعیین تکلیف پروژه اقدام و ضمن ارائه گزارش به شورای شهر تهران از اتلاف منابع جلوگیری کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران روزنامه اطلاعات اعتبارات مالی روزنامه اطلاعات شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۱۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: برای بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند.

به گزارش تسنیم، علی القاصی‌مهر؛ رئیس کل دادگستری استان تهران در جلسه امروز (دوشنبه 10 اردیبهشت) شورای عالی قوه قضاییه به ارائه گزارشی از روند تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران پرداخت و گفت: در راستای تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون 11 جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه برای بیش از 65 هزار و 700 دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. 

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از 27 هزار و 900 دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رأی صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های 37 هزار و 800 دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و 485 دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضایی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا 27 خرداد 1403، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

در ادامه این جلسه علی صالحی؛ دادستان تهران هم به ارائه گزاشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سال 1402 پرداخت و گفت: مسئولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، 10 جلسه را برگزار کرده و 45 بازدید میدانی انجام دادند.

وی با اشاره به تصویب 219 مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف 145 دستگاه وسیله نقلیه در سال 1402 خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف 18 هزار و 835 ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی 92 هزار میلیارد ریال در سال 1402 خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام 23 درصد و از حیث ارزش ریالی 116 درصد نسبت به سال 1401 افزایش داشته است.

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف 245 دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلاصاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از 10 هزار و 600 فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و 100 فقره در ادارات پست و بیش از 42 هزار و 900 فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند
  • تابع فضاسازی ها تصمیم قضائی نمی گیریم
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود