Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی کارشناس مسئول اداره امور بیماری‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از کاهش ابتلاء بیماران خاص به کرونا در مناطق تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.

دکتر جواد رجبیان اظهار کرد: ابتلاء بیماران خاص به کرونا در پیک سوم نسبت به پیک دوم کاهش یافته  و این موضوع به دلیل اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در مراکز خدمت‌رسان به بیماری‌های خاص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس مسئول اداره امور بیماری‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه تعداد بیماران خاصی که مبتلا به کرونا شدند در بین بیماران تالاسمی و هموفیلی افزایش نیافته است، بیان کرد: در خصوص بیماران دیالیزی نیز به دلیل در نظر گرفتن یک مرکز ویژه برای بیماران کرونایی و یا مشکوک به کرونا، جداسازی بیماران به خوبی انجام شده است.

وی با بیان اینکه درمانگاه خیریه آل‌محمد با 6 تخت در اختیار بیماران دیالیزی مبتلا و یا مشکوک به کروناست، اظهار کرد: بیماران دیالیزی که مبتلا به کرونا شده‌اند در صورتی که حال عمومی آنها خوب باشد در مرکز آل‌محمد خدمات دیالیز را دریافت می‌کنند و در غیر این صورت در بیمارستان‌های ریفرال کرونا بستری می‌شوند و در همان جا نیز دیالیز برای این افراد انجام می‌شود.

 براساس اعلام وبدا، رجبیان بیان کرد: در خانه ماندن، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و دوری از ازدحام و شست‌وشوی دست‌ها در عدم ابتلا بیماران خاص به کرونا نقش مهمی دارد؛ بیماران خاص به دلیل بیماری‌های زمینه‌ای که دارند احتمال وخامت حال بیشتری نسبت به سایرین در زمان ابتلا به کرونا دارند از همین رو رعایت دستور العمل‌های بهداشتی از اهمیت بالایی برای این افراد برخوردار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا بيماران خاص بیماران خاص به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۲۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق در همایش تجلیل از بهورزان نمونه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به جایگاه بهورزان در سطح جامعه کفت: با شروع به کار بهورزان، کشور در زمینه شاخصه‌های ارتقاء سطح سلامت به مؤلفه‌های چشمگیری رسید و فعالیت‌های تنظیم خانواده نیز به صورت گسترده در کشور انجام شد.

امیر سرتیپ دوم خلیل آبادی  بهورزان را رکن اصلی شبکه‌های بهداشت و درمان دانست و افزود: همه کارکنان این سیستم با فداکاری، ایثار، صبر و جدیت برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و اجرای برنامه‌های وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از خود گذشتگی نشان می‌دهند که این جای تقدیر و تشکر دارد.

وی گفت: بهورزان از شریف‌ترین طبقه در نظام سلامت کشور هستند که با زحمت فراوان سبب چرخش چرخه‌های سلامت و زندگی می‌شوند.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق کشور با تقدیر از زحمات کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: خدمات خوبی از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده و باید بدانیم این موهبت بزرگی است که مسئولان خدمت کنند، تا ملت راحتی را احساس کنند، زیرا مسئولین تکیه گاه مردم هستند.

در این مراسم از بیش از ۱۰۰ مربی بهورزی که به افتخار بازنشستگی نائل شدند و همچنین بیش از ۵۰ نفر مربیان نمونه شاغل در این حوزه تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند