Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رمضانی‌مقدم از اجرای طرح تشدید نظارت بر واحد های خبازی در راستای رعایت پرتکل های بهداشتی در مازندران خبر داد و گفت: در این مدت 27 واحد خبازی پلمب شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی رمضانی مقدم در حاشیه اجرای طرح تشدید نظارت بر واحد های خبازی در راستای رعایت پرتکل های بهداشتی در گفتگو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: در راستای تصمیمات ستاد مبارزه با کرونا و تصمیماتی که اتخاذ شد، با هماهنگی اداره کل غله، فرمانداری ها، اتحادیه خبازان، دانشگاه علوم پزشکی و اداره صمت بازدید ها انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه 7 شهرستان بازدید انجام شد، عنوان کرد: 3هزار و 250 واحد ارزیابی انجام شد، که 290 واحد اخطار اولیه گرفتند و 27 واحد پلمپ شدند که بیشترین مشکل رعایت پروتکل های بهداشتی بود.

رئیس آرد و نان مازندران ادامه داد: بحث نظارت در دو صورت کیفی پزی نان و رعایت پروتکل های بهداشتی انجام می شود، از اول اذر در غالب صد و دو اکیب بازرسی تشکیل شد و شهرهای مانند بهشهر، میاندورد، جویبار، قائمشهر، و.. این ارزیابی انجام شد.

وی در خصوص بازدید امروز خاطرنشان کرد: 15 تیم ستاد مرکزی اداره غله و اعضای کارگروه ستاد کرونا حدود 155 واحد خبازی در امل را مورد بازدید قرار دادند و از نظر صنفی، ساعت کار، میزان پخت و مهم ترین عامل رعایت پروتکل های بهداشتی را مورد بررسی قرار می دهند و  نتیجه ان  ظرف دو گزارش داده می شود.

رمضانی مقدم بیشترین مشکل خبازی ها را رعایت پروتکل های بهداشتی خواند و اظهار کرد: در مرحله اول بحث ارشادی و تذکرات به واحدها ی متولی داد شد و در مرحله دوم اگر ظرف 24 ساعت مشکل رفع نشود، در صوت مداومت پلمپ خواهد شد و سهیمه ارد ان واحد قطع می شود.

وی کیفیت گندم مازندران را مناسب دانست و تصریح کرد: مازندران از کیفیت اراد و تولید نان وضعیت متوسطی برخوردار است و امل نیز در شرایط مناسبی است

لازم به ذکر است در مازندران حدود پنج هزار واحد نانوایی وجود دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رعایت پروتکل های بهداشتی انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۳۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران

مدیرکل دیوان محاسبات مازندران گفت: سامانه مردمی نظارتی در دیوان محاسبات راه اندازی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری به نقل از روابط عمومی دیوان محاسبات مازندران حسن بابایی کشتلی، مدیرکل دیوان محاسبات مازندران با اشاره به اینکه دیوان محاسبات به عنوان یک دستگاه نظارتی دارای اختیارات وسیع در حوزه نظارت بر بیت المال است، اظهار داشت: با توجه به ماهیت مردمی انقلاب اسلامی و لزوم نقش آفرینی مردم در همه شئون نظام از جمله حوزه نظارت، دیوان محاسبات با تدابیر رئیس کل محترم اقدام به راه اندازی مجمع ناظران مردمی در سطح استان های مختلف کشور کرده است.

وی افزود: هر جا مردم ورود کردند و نظارت ها به صورت مردمی دنبال شد، کارایی‌ها افزایش پیدا کرد و شائبه فساد در آن‌ها کمتر شد.

مدیرکل دیوان محاسبات مازندران به راه اندازی سامانه 198 در این مجموعه نظارتی اشاره و تصریح کرد: گزارش‌های مردمی در خصوص تخلف و انحراف دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های دولتی اعلام شده در سامانه 198 توسط حسابرسان دیوان محاسبات با جدیت دنبال می‌شود.

وی افزود: وجود تعداد بالای پروژه‌های نیمه تمام و رها شده، مشکلات عدیده در حوزه درمان، پایین بودن درآمدهای دولت در استان، زمین خواری و دست اندازی به منابع طبیعی و فعالیت 30 درصدی شهرک های صنعتی و تعطیل بودن تعداد زیادی از صنایع استان و عدم توجه کافی به مراکز مهم مطالعاتی و زیر بنایی در سطح مازندران از جمله چالش های مهم در استان است که دیوان محاسبات برای حل آن با تلاش همکاران ساعی در این نهاد نظارتی ورود کرده است.

وی حل مساله پسماند را ضروری خواند و گفت: متاسفانه عدم اجرای نیروگاه زباله‌سوز ساری موجب تحمیل هزینه‌های سنگین زیست محیطی و مالی بر شهرداری‌های استان شده و باید برای تسریع اجرای آن با جدیت اقدام عملی شود.

مدیرکل دیوان محاسبات مازندران ادامه داد: مازندران در گذشته قادر به تامین نیروی برق سه استان بود اما امروز قادر به تامین برق استان مازندران نیست و در صورت عدم تحقق توسعه زیر ساخت‌های تامین برق با چالش های متعددی در آینده روبرو خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هویتزرهای آلمان هم دردی از ارتش اوکراین دوا نکردند
  • پلمب ۱۰ واحد صنفی متخلف در بادرود
  • ضرورت هم‌افزایی تمام ارگان‌ها برای رفع مشکلات کشتارگاه اراک
  • عملیات ساخت ۴ واحد آموزشی در شهرستان صومعه سرا
  • بیش از ۳۸ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در خرمدره معدوم شد
  • ۲۹ واحد صنفی آلاینده و مزاحم در ساوه پلمب شد
  • تشدید بارش‌های بهاری در آسمان مازندران
  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران