Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- فرماندار پلدختر با بیان اینکه چالش‌ها و تعارضات احداث قطعه چهار جاده پلدختر به خرم‌آباد برطرف می‌شود گفت:پیمانکار عملیات اجرایی قطعه چهارم این محور را تسریع ببخشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پلدختر، حسن رضائیان عصر امروز در جلسه بررسی مسائل پیش روی اجرای پروژه قطعه چهار جاده پلدختر به خرم‌آباد که در سالن جلسات شهدای فرمانداری برگزار شد با بیان اینکه سیلاب بیش از دو هزار میلیارد تومان خسارت به زیرساخت‌های این شهرستان وارد کرد اظهار داشت: با بسیج عمومی که در سیل اتفاق افتاد خوشبختانه کارهای خوبی انجام شده ولی همچنان مشکلاتی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بازه و بستر تخریب سیلاب زیاد بوده است افزود: برای تکمیل بسیاری از پروژه‌ها باید منتظر زمان باشیم تا به نتیجه برسد.

فرماندار پلدختر عنوان کرد: اگر پروژه‌ها را متناسب با بازه زمانی تعیین شده به اتمام برسانیم یک توفیق قابل قبول است ولی در شهرستان پلدختر هنوز نقص‌هایی وجود دارد.

وی بیان کرد: همه مدیران ورود پیدا کنند تا چالش‌ها و تعارضات قطعه چهارم جاده پلدختر به خرم آباد را به حداقل برسانیم تا ساخت جاده تسریع و سرعت پیدا کند؛ نباید تعارضات سبب کندی یا تعطیل شدن احداث جاده پلدختر به خرم‌آباد شود چون جاده قدیم جاده موقتی برای دسترسی مردم است و مشکلاتی دارد.

بارش‌های پائیزی و دلهره مردم پلدختر از سیل دوباره؛ دیوار ساحلی تکمیل نشدراه ارتباطی 6 روستای بخش معمولان قطع شد؛ 120 خانوار در محاصره

رضائیان با بیان اینکه جاده دسترسی  پلدختر به خرم‌آباد سختی‌های زیادی دارد گفت: 224 میلیارد تومان اعتبار جاده پلدختر به خرم‌آباد است.

وی تصریح کرد: قطعه چهارم جاده پلدختر به خرم‌آباد با باغات و زمین‌های کشاورزی مردم تداخل دارد ولی این یک پروژه ملی است و منافع مردم هم در آن لحاظ شده و باید تعارضات را برطرف تا پیمانکار کمترین نگرانی را داشته و به کمترین مانع و چالش ممکن را داشته باشند.  

فرماندار پلدختر خاطر نشان کرد: یکی از معضلات و مشکلات مردم در سیلاب سال 98 قطع ارتباطات تلفنی بود ولی کارهای خوبی انجام و قرار است تا پایان سال فیبر نوری انجام شود تا در این حوزه مشکل نداشته باشیم.

حسن رضائیان اظهار داشت: ما متوقع بودیم که قطعه چهارم جاده پلدختر به خرم‌آباد از اواخر شهریور ماه شروع شود و پیمانکار باید اجرای این پروژه  را تسریع ببخشد.

انتهای پیام/646/ ت

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۴۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم

به گزارش همشهری آنلاین، صابر جباری مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

فاصله ازدواج و فرزندآوری کاهش یافت | پیرترین پدر و مادرها در اولین فرزندآوری کدام استان زندگی می‌کنند؟ سقوط آزاد کاهش رشد جمعیت متوقف شد | واکسیناسیون سرطان دهانه رحم انجام می‌شود | برنامه کنترل سقط جنین در کشور

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان‌دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

کد خبر 848597 منبع: مهر برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم فرزندآوری طرح جوانی جمعیت

دیگر خبرها

  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • اعتراض مردم به روند کند ساخت طرح ۸۱۰۰ واحدی
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • سه قطعه از محورهای شریانی هرمزگان بسته می شود
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد