Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی گفت:بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته  در نیمه اول سال ۱۴۰۰، فرآیند سازماندهی و تشکیل ۱۲۰۰ اتحادیه صنفی کشاورزی و ۴۳۰ اتاق اصناف کشاورزی درسطح شهرستان آغازخواهد شد.

مسعود عدل طلب در گفت وگو با ایسنا با بیان این مطلب گفت:اتاق اصناف کشاورزی ایران بر اساس آیین نامه اجرایی نظام صنفی کشاورزی موضوع تصویب نامه بیست وپنجم آذر  ۱۳۹۷ به شماره ۰۲۰/۵۸۴۰ مصوب هیات وزیران برای اداره امور کلان نظام صنفی کشاورزی با حضور نمایندگان هیات رئیسه اتاق‌های اصناف کشاورزی شهرستان‌های کشور و نمایندگان وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیرو تشکیل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ساختار اصلاحی نظام صنفی کشاورزی متناظر با قانون نظام صنفی کشور مصوب شده است. بر این اساس افراد و واحدهای صنفی مرتبط با بخش کشاورزی و منابع طبیعی هر شهرستان در حوزه های زراعت، باغبانی، دامپروری، شیلات، منابع طبیعی، خدمات و صنایع تبدیلی بلافصل کشاورزی اتحادیه های صنفی کشاورزی را تشکیل خواهند داد. با تشکیل اتحادیه های صنفی کشاورزی در سطح شهرستان، اتاق اصناف کشاورزی شهرستان با حضور اعضای هیات مدیره اتحادیه های صنفی کشاورزی تشکیل می شود. اتاق اصناف کشاورزی ایران نیز با حضور نمایندگان منتخب هیات رئیسه اتاق اصناف کشاورزی شهرستان ها و نمایندگان وزارت خانه های جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی وزارت نیرو، شکل خواهد گرفت.

عدل طلب با تاکید بر اینکه در بخش نظارتی نظام صنفی کشاورزی، تشکیل کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان و هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران پیش بینی شده است، اظهار کرد: هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران با عضویت هفت تن از وزیران و به همراه هیات رئیسه اتاق اصناف کشاورزی ایران و روسای اتاق های بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و اتاق اصناف ایران تشکیل می شود و به عنوان بالاترین مرجع نظارتی نظام صنفی کشاورزی عمل می کند. در ذیل این هیات عالی کمیسیون های نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان نیز با عضویت بالاترین سطح دستگاه ها و نهادهای متناظر در هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران در سطح استان و شهرستان تشکیل خواهند شد.

دبیر هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران  تصریح کرد: با ابلاغ آیین نامه اجرایی نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی توسط معاون اول  رئیس جمهوری به وزارت جهاد کشاورزی، سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران وفق وظایف حاکمیتی و به استناد ماده ۲۷ این  آیین نامه اقدامات لازم را جهت تهیه و تدوین اساسنامه های الگو و دستور العمل های اجرایی ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی بر اساس آئین نامه ابلاغی در دستور کار قرار داد.

عدل طلب ادامه داد: براین اساس، کار گروه تدوین و مستند سازی آیین نامه، اساسنامه های الگوی اتحادیه های صنفی کشاورزی شهرستان، اتاق اصناف کشاورزی شهرستان، اتاق اصناف کشاورزی ایران، دستور العمل های تشکیل دبیر خانه هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران، کمیسیون نظارت براصناف کشاورزی شهرستان و سایر دستور العمل های مطرح در آیین اجرایی را تدوین و جهت بررسی و تایید به دبیرخانه هیات عالی نظارت براصناف کشاورزی ارائه کرده است. اساسنامه ها و دستور العمل های مذکور توسط نمایندگان تام الاختیاراعضای هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی به تفضیل مورد بررسی قرار گرفت و توسط وزاری عضو هیات عالی نظارت تایید و تصویب شد.

مدیر کل دفتر ساماندهی صنوف و تشکل های مردم نهاد سازمان مرکزی تعاون روستایی با اشاره به برگزاری نخستین نشست هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران  با حضور وزیر جهاد کشاورزی، وزیر دادگستری، رئیس اتاق‌ اصناف ایران، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی و رئیس نظام صنفی کشاورزی کشور و نمایندگان سایر اعضا گفت: این جلسه جهت تصویب اساسنامه ها و دستورالعمل های اجرایی مصرح در آیین نامه اجرایی نظام صنفی کشاورزی مصوب هیات دولت برگزار شد و در ادامه و روند برنامه ریزی اجرایی، استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی پس از ابلاغ وزیر جهادکشاورزی به عنوان رئیس هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران  وارد فاز عملیاتی خواهد شد.

وی اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته  در نیمه اول سال ۱۴۰۰، فرآیند سازماندهی و تشکیل ۱۲۰۰ اتحادیه صنفی کشاورزی و ۴۳۰ اتاق اصناف کشاورزی درسطح شهرستان آغازخواهد شد. پیش بینی می شود فرآیند استقرار کامل اصلاحیه آیین نامه نظام صنفی کشاورزی ۲ سال طول بکشد و تا زمان استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی موجود به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

دبیر هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران خاطرنشان کرد: هم اکنون یک دهه از فعالیت نظام صنفی کشاورزی می گذرد، این نظام در تمامی شهرستان ها و استان های کشور تشکیل شده و حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از کشاورزان کشور به عضویت این نظام درآمده و پروانه فعالیت شغلی دریافت داشته اند.

عدل طلب گفت: صدور بیش از یک میلیون فقره پروانه فعالیت صنفی برای کشاورزان، کد گذاری و استاندارد سازی ۳۶۰ شغل کشاورزی بر مبنای سیستم کد گذاری بین المللی آیسیک، در طی تعامل با  مرکز آمار ایران و معاونت های تخصصی وزارت جهاد کشاورزی، یکی از دستاوردهای تشکیل نظام های صنفی کشاورزی است.

دبیر هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران در پایان خاطر نشان کرد: نظام صنفی کشاورزی با هدف هویت دادن رسمی به شاغلین و مشاغل بخش کشاورزی پیگیری تحقق حقوق و منافع صنفی کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی تشکیل شده است.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اتاق اصناف کشاورزی اتاق اصناف کشاورزی ایران اتحادیه های صنفی کشاورزی اصناف کشاورزی شهرستان نظام صنفی کشاورزی دستور العمل صنفی کشاورزی جهاد کشاورزی منابع طبیعی برنامه ریزی اساسنامه ها آیین نامه بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۴۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چمران از آغاز به کار هیات امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران خبر داد

رییس شورای اسلامی شهر تهران از آغاز به کار ۳۵۲ هیات امنای محلات شهر تهران، همزمان با نزدیک شدن به روز ۹ اردیبهشت که بنام روز شورا‌ها در تقویم رسمی کشور یاد شده است، خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی چمران با اعلام این خبر گفت: پیرو تحقق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، مبنی بر تشکیل هیات امنای محلات در ۳۵۲ محله پایتخت این هیات امنا از ۹ اردیبهشت ماه سال جاری همزمان با گرامیداشت تشکیل شورا‌های سراسر کشور که به روز شورا‌ها نامگذاری شده، آغاز به کار خواهند کرد و نخستین جلسه رسمی خود را برگزار می‌کنند.


وی ضمن ابراز خرسندی از استقبال گسترده و مشارکت فعال شهروندان در فرآیند تشکیل هیات امناء در سطح شهر تهران، فعالیت این هیات‌های امنا را نقطه عطفی در مسیر نیل به مشارکت محله محور برشمرد و تاکید کرد: آغاز به کار این هیات‌های امنا در ۳۵۲ نقطه از پایتخت و با حضور ۷۳۵۰ نفر از معتمدین آنهم در مدیریت شهری این دوره می‌تواند زمینه ساز هم افزایی و همکاری سازنده بین آحاد مختلف مردم و نهاد‌های ذیربط در جهت ارتقای سطح کیفی زندگی شهروندان در محلات مختلف شهر تهران شود.


رییس شورای شهر تهران در تشریح تشکیل این هیات امنای محلات یادآور شد: اعضای این هیات متشکل از نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد، تشکل‌های جهادی، معتمدین محله، نخگان، گروه‌های جهادی، نمایندگان هیات‌های مذهبی و قرآنی، حوزه‌های علمیه، نمایندگان کلانتری، مدارس، مجموعه‌های ورزشی، بانوان فعال، ائمه جماعات، پایگاه‌های بسیج محله، و معتمدین شورای اسلامی شهر تهران است از این رو اهمیت حضور فعال و منظم کلیه اعضای هیات امنا در این جلسه از اهمیت بالایی برخوردار است.


وی با بیان اینکه تشکیل نخستین جلسه آنهم همزمان با روز شوراها، فرصتی مغتنم برای آشنایی و تبادل اطلاعات پیرامون چالش‌ها و فرصت‌های موجود محلات خواهد بود از این رو موضوع انتخاب ارکان هیات امنا، تعیین اولویت‌ها و برنامه‌های آتی در راستای ارتقای سطح کیفی زندگی، ایجاد هم افزایی و همکاری بین اعضا و ساکنین محلات و سایر نهاد‌های ذیربط ار مهمترین محور‌های این جلسات به شمار می‌رود.


به گفته چمران، شروع این مراسم به صورت آنلاین از صحن شورای اسلامی شهر تهران، همزمان با تشکیل جلسات هیات امناء محلات همراه خواهد بود؛ ضمن آنکه بعد از ظهر همان روز، شورای شهر تهران، میزبان حضور اعضای ادوار دوره‌های اول تا ششم برای هم اندیشی در خصوص مسائل روز شهر است.


یادآور می‌شود اسفند ماه سال جاری دو همایش تحت عنوان آیین معرفی معتمدین شورای شهر تهران در تالار شهید آوینی فرهنگسرای بهمن و همایش تحت همین عنوان از سوی شهرداری تهران در تالار وزارت کشور نیز برگزار شده بود.

دیگر خبرها

  • انتقاد تند اتاق اصناف به تعطیلی پنجشنبه‌ها؛ خودتحریمی بزرگ در کمین ایران
  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون مجوز را دارد
  • یک کلوپ بازی‌های تصویری به علت تخلف در مشهد پلمب شد
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد
  • کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد پلمب شد
  • آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها
  • آغاز به کار هیات امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران
  • چمران از آغاز به کار هیات امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران خبر داد
  • تشدید نظارتهای صنفی درچهارمحال و بختیاری