Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-27@17:06:29 GMT

موفقیت97درصدی واکسن کرونای چین

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۵۵۲۱۶

به گفته محققان واکسن کرونای تولید شده در شرکت چینی سینوواک توانسته است ۹۷ درصد آنتی بادی موثر ایجاد کند. ناطقان: بنابر اعلام یک شرکت داروسازی چینی به نام سینوواک واکسن کرونای ساخت این شرکت ۹۷ درصد موفق بوده است.

به گفته مسئولان شرکت داروسازی چینی آخرین مرحله این واکسن در کشور اندونزی در حال کارآزمایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اندونزی حدود یک میلیون دوز از واکسن کرونای شرکت سینوواک را روی داوطلبان آزمایش کرده تا میزان تاثیرگذاری آن مشخص شود.

سخنگوی شرکت سینوواک گفت: میزان تاثیرگذاری واکسن کرونای ما هنوز در حال بررسی است، اما تایید می‌کنیم که این واکسن تا ۹۷ درصد آنتی بادی موثر ایجاد می‌کند.

گفتنی است؛ در گزارش‌های اخیر اعلام شده آزمایش‌ واکسن سینوواک در برزیل به دلیل ایجاد عوارض در داوطلبان متوقف شده است. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: موفقیت ، واکسن کرونا ، چین

منبع: ناطقان

کلیدواژه: موفقیت واکسن کرونا چین واکسن کرونای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۵۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد


به گزارش تابناک به نقل از شینهوا، شرکت Beijing Xinzhida Neurotechnology، یک رابط مغز و کامپیوتر (BCI) به نام Neucyber ساخته و آن را روی یک میمون آزمایش کرده است. این تراشه به میمون اجازه می‌دهد بازویی رباتیک را تنها با افکار خود کنترل کند.

شرکت سازنده ادعا می‌کند این فناوری به طور مستقل توسعه یافته است و اولین «BCI تهاجمی با عملکرد بالا» در چین محسوب می‌شود.

 
نه دانشمندان و نه شینهوا به استارتاپ ایلان ماسک اشاره‌ای نکرده‌اند، اما رونمایی از محصول جدید در انجمن سالانه‌ی Zhongguancun در پکن، هدف چین برای رقابت با نورالینک را برجسته می‌کند.

وزارت صنعت و فناوری چین سال گذشته BCI را به عنوان یک «فناوری نوظهور پیشرفته» طبقه‌بندی کرد. شرکت سازنده‌ی تراشه‌ی Neucyber هنوز آزمایش‌های انسانی را آغاز نکرده است.

دیگر خبرها

  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • ساخت ربات چینی با سرعت و دقت انسانی
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی
  • ترجیح می‌دهیم فیلترمان کنند تا اینکه پلتفرم خود را بفروشیم
  • رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد
  • بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟