Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) و به نقل از بلومبرگ، در ماه نوامبر و برای دومین ماه متوالی اوضاع تجارت و کسب و کار در امارات بدتر شد که دلیل آن کاهش تقاضا بوده است.

کاهش تولید در بخش خصوصی غیرنفتی در امارات ماه گذشته میلادی باعث شد تا برای نخستین بار از ماه می در ماه نوامبر شاهد بدتر شدن اوضاع تجارت در این کشور باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مؤسسه IHF مارکت گزارش داد که کاهش قابل توجه خریداران و همچنین ضعیف بودن شرایط بازار از جمله دلایل افت فضای تجارت در امارات بوده است.

این مؤسسه می‌گوید: شاخص خرید مدیران در امارات در ماه اکتبر 49.5 واحد بوده که در ماه نوامبر هم تغییر نکرده و رقم این شاخص زیر 50 واحد نشان‌دهنده بدتر شدن اوضاع است.

دیوید اوین کارشناس مؤسسه IHF مارکت می‌گوید:‌اطلاعات اخیر نشان‌دهنده تداوم کاهش تولید بخش غیرنفتی اقتصاد امارات در ماه نوامبر است.

وی گفت:‌علیرغم آنکه در فصل تابستان شاهد بهبود نسبی اوضاع کسب و کارهای خصوصی در این کشور بودیم اما نه تنها پایین بودن تقاضا به معضلی برای این بخش از اقتصاد امارات تبدیل شده بلکه هنوز تا رسیدن به دوران پیش از کرونا فاصله زیادی دارد.

اطمینان و انگیزه تجارت نیز در این کشور کاهش یافته به گونه‌ای که شرکت‌های اماراتی برای دومین بار در هشتمین سال گذشته پیش‌بینی کرده‌اند که تولید آنها برای سال جاری کاهش خواهد یافت.

در حالی که نگرانی‌ها نسبت به بالا گرفتن تعداد مبتلایان به کرونا در امارات افزایش یافته اعمال محدودیت‌ها هم اوضاع کسب و کار در این کشور را تحت تأثیر منفی قرار داده است.

اعمال قرنطینه‌های سراسری در اروپا باعث شده تا مشتریان خارجی شرکت‌های اماراتی کاهش یابند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1083339 برچسب‌ها تجارت امارات متحده عربی شرایط اقتصادی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا کرونا تجارت امارات متحده عربی شرایط اقتصادی ماه نوامبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۵۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،  نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش (GETEX ۲۰۲۴) که با حضور بیش از ۱۵۰ دانشگاه و مؤسسه علمی معتبر از ۳۲ کشور دنیا ازجمله کشور‌های روسیه، هند، آمریکا، آلمان، انگلیس، فرانسه، امارات، اسپانیا و چین که در شهر دبی کشور امارات برگزار شد، دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان تنها نماینده ایران، دستاورد‌های سرآمد خود را به بازدیدکنندگان از سراسر دنیا ارائه کرد.

در همین ارتباط، نمایندگان اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با هدف ارتقای جایگاه بین‌المللی دانشگاه با معرفی آخرین دستاورد‌ها و توانمندی‌های این واحد دانشگاهی به دانش‌آموزان و دانشجویان غیر ایرانی حاضر در نمایشگاه، مذاکرات سازنده‌ای با دانشگاه‌های حاضر برای عقد تفاهم‌نامه همکاری در زمینه انجام تحقیقات علمی مشترک، برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی و پژوهشی و تبادل دانشجو داشتند. همچنین با چندین مؤسسه بین‌المللی اعزام دانشجو برای تحصیل متقاضیان غیر ایرانی در واحد نجف‌آباد مذاکرات مختلفی صورت پذیرفت.

در این رویداد بین‌المللی، مسئولان مختلف کشور امارات با حضور در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی از آخرین توانمندی‌های دانشگاه توسط نمایندگان حاضر در غرفه مطلع شدند. 

به گزاش آنا،‌ در این نمایشگاه، ۹ واحد دانشگاهی نجف‌آباد، امارات، مشهد، اصفهان، اهواز، علوم پزشکی، قزوین، تهران جنوب و علوم و تحقیقات به نمایندگی از دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سودان: امارات بیش از ۴۰۰ محموله سلاح و مهمات برای نیروهای واکنش سریع فرستاده است
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • آغاز نشست سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول با حضور امیرعبداللهیان
  • مقام اطلاعاتی اوکراین: اوضاع در خط مقدم از زمان آغاز جنگ هم سخت‌تر است
  • قیمت درهم امارات امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری
  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت