Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@01:26:58 GMT

واشنگتن سودان را از لیست سیاه حذف کرد

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۵۶۰۶۶

واشنگتن سودان را از لیست سیاه حذف کرد

ایسنا: به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد، نام سودان و ازبکستان از لیست سیاه "آزادی‌های مذهبی" به دلیل پیشرفت بزرگ و چشمگیری که دولت‌های دو کشور طی سال میلادی گذشته داشتند، حذف شد.

در این بیانیه آمده است: اصلاحات جسورانه دولت سودان در اصلاح قوانین الگویی را ایجاد می‌کند که کشورهای دیگر از آن استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نیجریه، عربستان و چین در فهرست سیاه آزادی‌های مذهبی آمریکا

آمریکا نیجریه را در کنار عربستان و چین در فهرست سیاه آزادی‌های مذهبی قرار داده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری دویچه وله، ایالات متحده به این دلیل نیجریه را در این فهرست سیاه قرار داده که این کشور به نقض سیستماتیک ادامه داده و فاحش آزادی‌های مذهبی دست می‌زند؛ اقدامی که می‌تواند راه را برای تحریم‌های آتی علیه این کشور آفریقایی باز کند.

ایالات متحده روز دوشنبه نیجریه را در کنار عربستان، چین و پاکستان در فهرست سیاه قرار داد.

مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا گفت، این کشور غرب آفریقا که متحد واشنگتن هم به شمار می‌رود،‌ در میان کشورهایی است که بر اساس قانون بین‌المللی آزادی مذهب مصوب ۱۹۹۸ نگرانی‌هایی درباره آن وجود دارد.

وی در توئیتی نوشت: آمریکا به تعهداتش در قبال آزادی مذهب پایبند است. هیچ کشور یا هیچ ماهیت حقوقی اجازه ندارد مردم را به خاطر باورها و عقایدشان تحت پیگرد قرار دهد. این مساله نشان می‌دهد که وقتی به آزادی مذهب حمله شود، ما عمل خواهیم کرد.

بر اسا قانون آمریکا،‌ ملت‌هایی که در فهرست سیاه هستند یا باید قوانین مربوط به آزادی مذهب را بهبود ببخشند یا با تحریم‌هایی از جمله از لغو کمک‌های دولت آمریکا روبرو می‌شوند.

بر اساس اعلام وزارت خارجه آمریکا، هشت تا از ۱۰ نفر در دنیا با محدودیت‌های مربوط به آزادی مذهب روبرو هستند.

پامپئو در واشنگتن گفت: آزادی مذهب، آزادی نخست ماست. وقتی می‌توانیم به صورت آزادانه و باز عبادت کنیم و درباره سوالات و پرسش‌های بی‌پایان روح به بحث بپردازیم، پس می‌توانیم درک کنیم که چطور باید به صورت فردی و اجتماعی زندگی کنیم.

یکی از کشورهایی که در این فهرست نیست هند است؛ کشوری که منتقدان حزب حاکم آن می‌گویند آزادی مذهب در آن از زمان روی کار آمدن نارندرا مودی، نخست وزیر هند در ۲۰۱۴ به شدت سرکوب و نادیده گرفته شده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: واشنگتن سودان آزادی های مذهبی فهرست سیاه آزادی مذهب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۶۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتار پلیس با دانشجویان آمریکایی ادعای دروغین آزادی بیان در این کشور را نشان داد

 ابوالفضل توسلی  از جنبش وجدان های بیدار اساتید و دانشجویان دانشگاه های آمریکا و اروپا در نفی بیدادگری و کشتار مردم مظلوم و مسلمان فلسطین توسط رژیم جعلی اسرائیل حمایت کرد و  گفت:صحنه‌هایی که از خشونت پلیس علیه دانشجویان معترض در دانشگاه‌های امریکا منتشر شده اگر در کشورهایی مانند روسیه، چین و ایران رخ می‌داد، صدای حمایت از حقوق بشر ادعایی غربی‌ها گوش جهانیان را کر می‌کرد.

وی ادامه داد: بگیر و ببندهای گسترده پلیس آمریکا نشان داد که آزادی بیان و دفاع از حقوق بشر در این کشور تا زمانی پابرجاست که از خط قرمز دشمنی با صهیونیست‌ها عبور نکند. و امروز صدای رسای اعتراضات دانشجویان بیدار آمریکا و اروپا علیه رژیم صهیونیستی در حمایت از مردم فلسطین و آرمان عادلانه آن‌ها در حال گسترش است.

رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان گفت: این موج ضدصهیونیستی چنان زلزله‌ای در جهان به راه انداخته که نیروهای پلیس و گارد ملی آمریکا با خشونت تمام به صحنه آمده‌اند تا این قیام بی‌سابقه را خنثی کنند، اما این اتفاقات نتیجه عکس داده و سایر دانشگاه‌های جهان هم به کمپین اعتراضی آمریکایی‌ها پیوسته‌اند.

وی تاکید کرد: مقابله وحشیانه پلیس با حامیان ملت فلسطین نشان داد که حد و مرز آزادی بیان در آمریکا تا جایی است که خط قرمز حمایت از صهیونیست‌ها را محترم شمارد. تصاویری که به روشنی مؤید رفتارهای متناقض دولت آمریکاست که از یک طرف خود را به عنوان مهد آزادی بیان معرفی می‌کند و برای سایر کشورها نسخه‌ی رعایت حقوق بشر می‌پیچد، اما از طرف دیگر؛ این‌گونه اساتید دانشگاهی و دانشجویان را به جرم حمایتِ مدنی از مردم مظلوم غزه، سرکوب، تهدید و اخراج می‌کند.

توسلی؛ مواجهه‌ی بشردوستانه و شجاعانه دانشگاهیان آمریکا و موضع همدلانه در دفاع از مظلومیت مردم غزه را تحسین کرد و گفت: سرکوب اساتید و دانشجویان توسط پلیس و دولت آمریکا که مؤید حمایت همه‌جانبه از جنایات رژیم صهیونیستی است را محکوم می‌کنیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • چفیه فلسطینی بر گردن جرج واشنگتن! | تصاویر
  • صنعا: واشنگتن مانع صلح در یمن و توقف کشتار در غزه است
  • پرسپولیسی‌ها در لیست سیاه گل‌محمدی
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • بلینکن: روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می‌شود
  • زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • حمله پلیس آمریکا به یک استاد دانشگاه واشنگتن (فیلم)
  • ستاره پرسپولیس در لیست سیاه اوسمار
  • رفتار پلیس با دانشجویان آمریکایی ادعای دروغین آزادی بیان در این کشور را نشان داد