Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا  «محمدجواد آذری جهرمی» در پاسخ به گلایه یکی از دانش‌آموزان سیستان و بلوچستان از شبکه دانش آموزی شاد گفت: یکی از دوستان امروز ویدیو تو را برای من فرستاد و آن را دیدم. از این‌که پیگیر درست و تحصیل هستی خوشحالم و از این‌که مشکل داشتی ناراحت شدم؛ من باید مشکلت را برطرف کنم.

وزیر ارتباطات افزود: این که گفتی شاد رایگان نیست و به همین دلیل نمی‌توانی از طریق آن فایلی را ارسال کنی، ربطی به رایگان بودن شاد ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این شبکه دانش آموزی کاملا رایگان است.

جهرمی خاطرنشان کرد: تمامی این مسائل به کندی شبکه دانش‌آموزی شاد برمی‌گردد که هفته گذشته نیز گلایه‌های زیادی درباره آن مطرح بود،  من نیز آن را پیگیری کردم. یکی از مدیران شاد برای من نوشت که سرورهای جدید و هاردهای پر سرعت را برای حل این مشکل اضافه کردند و مشکل حل شده است. نمی‌دانم این ویدیو را چه زمانی ضبط کردی و آیا هنوز مشکل برقرار است یا نه.  

وی گفت: باور کن تمام تلاش ما این است که علاوه بر ۳۰ هزار روستا بقیه روستاها نیز به اینترنت متصل شوند تا تمامی بچه‌ها از اتصال به اینترنت خوشحال باشند.

در ویدیو ارسالی برای وزیر ارتباطات،  عرشیا از سیستان و بلوچستان به قول خودش می‌خواهد کمی با وزیر جوان درد و دل کند. عرشیا گفت: شما که دهه شصتی و هم سن پدر من هستید،  چرا برای درس خواندن به ما کمک نمی‌کنی؟ بچه‌مدرسه‌ای ها، معلم‌ها و پدر و مادرهای ما مشکل دارند. ما کلی سختی می کشیم و این هم به مشکلات قبلی اضافه شده است. چطور درس بخوانیم و مثل شما وزیر بشویم؟  شما می گویید اینترنت شاد رایگان است اما چرا وقتی می‌خواهیم عکسی را ارسال کنیم مدام پیغام می‌دهد که تلاش مجدد کنید. تو رو خدا دل تان به حال ما بسوزد.

برچسب‌ها اینترنت ارتباطات ایرنا محمد جواد آذری جهرمی شبکه شاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اینترنت ارتباطات ایرنا محمد جواد آذری جهرمی شبکه شاد اینترنت ارتباطات ایرنا محمد جواد آذری جهرمی شبکه شاد اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۷۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حمید محمد بن سالم روز دوشنبه در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، اظهار داشت: از رئیس اتاق بازرگانی اصفهان و اعضای این مجموعه بابت میزبانی بسیار خوب تشکر می‌کنیم، باعث افتخار است که امروز در این مجمع حضور داریم، ما برای اولین‌بار است که به اصفهان می‌آییم و روز گذشته با یک اصفهان‌گردی در سطح شهر متوجه شدیم، اصفهان یکی از شهرهای زیبا برای گردشگری است.

وی گفت: در سال‌های گذشته مجمع جهانی اتاق‌های بازرگانی در دبی برگزار شد و آنجا موضوع تغییر سرویس‌های اتاق‌های بازرگانی مطرح شد، براین‌اساس ما می‌خواهیم تغییرات جدیدی به وجود بیاوریم. سرویس‌های جدید باید ایجاد شوند و سپس ارتقا یابند، ما نیاز داریم از هوش مصنوعی استفاده کنیم و به‌عنوان اتاق‌های بازرگانی باید اطمینان داشته باشیم که فعالیت‌ها نرم و روان انجام می‌شوند.

دبیرکل اتاق بازرگانی و صنایع امارات با تاکید بر اینکه در این مجمع باید توانایی کشورها را در نظر بگیریم، تصریح کرد: ما در امارات متحده عربی و در اتاق بازرگانی آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را یاد بگیریم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم، خوشبختانه تاکنون روابط خوبی با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای بخش‌های خصوصی هموار کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092332

دیگر خبرها

  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند
  • اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند
  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم