Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@04:29:33 GMT

جامعه باید پژوهش محور باشد/ پژوهش سرمایه است

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۵۹۰۲۴

جامعه باید پژوهش محور باشد/ پژوهش سرمایه است

ایسنا/لرستان معاون پژوهشی دانشگاه لرستان گفت: جامعه باید پژوهش محور باشد.

دکتر محمد فیضیان در گفت‌وگو با ایسنا با تبریک هفته پژوهش اظهار کرد: یکی از مشکلات پژوهشگران دانشگاه عدم تامین منابع مالی و وسایل آزمایشگاهی است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر پژوهشگران برای انجام پژوهش‌ها از خود مایه می‌گذارند، اضافه کرد: با توجه به اینکه مواد شیمیایی و دستگاه‌های مورد نیاز آزمایشگاهی خارجی و با اعتبار ارزی تامین می‌شود با توجه به افزایش قیمت ارز توان خرید وسایل از عهده پژوهشگران خارج است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهشی دانشگاه لرستان گفت: هم‌اکنون مواد شیمیایی در بازار وجود دارد اما کیفیت ندارند و نتایج آزمایشگاهی دقیقی بدست نمی‌آید.

فیضیان با بیان اینکه جامعه باید پژوهش محور باشد، بیان کرد: همچنین باید به پژوهش اعتقاد داشت و آن را سرمایه دانست تا نتایج خوبی که از پژوهش احصاء می‌شود را بتوان در رفع مشکلات مورد استفاده قرار داد.

وی افزود: تغییر نگاه به پژوهش عزم ملی می‌طلبد و البته در این راستا فعال کردن بخش خصوصی بسیار مشکل است.

معاون پژوهشی دانشگاه لرستان عنوان کرد: برای رشد پژوهش باید برنامه‌ریزی برای هیات علمی وجود داشته باشد که در این راستا دانشگاه لرستان توانسته است کارهای آزمایشگاهی گران‌قیمت را با راه‌اندازی آزمایشگاه مرکزی بین ۹۰ تا ۹۵ درصد کارها را اعضای هیات علمی در دانشگاه لرستان انجام می‌دهند.

فیضیان افزود: علاوه بر دانشگاه لرستان دانشگاه‌های دیگر نیز از تجهیزات این آزمایشگاه استفاده می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی هفته پژوهش پژوهش تحقيقات دانشگاه لرستان دانشگاه لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۹۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی

حسن زمانیان رئیس سازمان پژوهشگاه علمی و صنعتی ایران در مراسم سی و یکمین آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی کشور گفت: تعداد استادان برگزیده کشور نسبت به سال گذشته افزایش خوبی داشته است و اکنون  حدود ۷۰ استاد نمونه افزایش داشته است. 

وی بیان کرد: آینده پژوهشی را تا سال ۲۰۵۰ تدوین و ارسال کردیم و سازمان پژوهشی بر روی محورهایی مانند هوش مصنوعی، سوخت پاک جهت پژوهش برنامه ریزی خوبی کرده‌ایم. 

زمانیان تاکید کرد: امسال سازمان پژوهش‌ها برای گرنت‌ها جایزه یک میلیارد تومانی در نظر گرفته است. ماهواره مصباح و آیات در این پژوهشگاه تولید شده است.

وی افزود: عملیات وعده صادق یک پیروزی بزرگ برای مسلمانان و مردم کشور محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • محور اصلی کار خود را توجه به کسب‌وکار و اشتغال مردم گذاشته‌ام
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • رسالت معلمی دفاع از حق است
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد
  • زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • اهتمام به مسائل سیاسی جامعه و بندگی از ویژگی‌های استاد مطهری بود
  • وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی