Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ممکن است که از این ویروس کرونا هراس داشته باشید و خودتان را در خانه حبس کرده باشید و یا احتمال دارد که به آن مبتلا شده باشید و مجبور شوید در قرنطینه خانگی بمانید که در هر دو صورت، تنهایی خاصی را تحمل می‌کنید و روزگار بر شما سخت می‌گذرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چه به دلیل مشکوک بودن در قرنطینه هستید و چه در خانه ماندن به دلیل دور شدن از پرده‌های خطر، در خانه مانده‌اید، این حس به هر حال در ذهن شما شکل خواهد گرفت چراکه برخی از افراد حتی سالمندان عادت در خانه ماندن و حبس خانگی را ندارند پس افرادی که از خانه به صورت مرتب بیرون می‌رفتند، ممکن است بیشتر با احساس تنهایی دست و پنجه نرم کنند.

با این حال، برخی از فعالیت‌ها هستند که باعث می‌شود افراد کمتر در دوران قرنطینه احساس تنهایی کنند و بتوانند با انرژی بیشتری کار‌های خود را پیش ببرند و از زمان خود به بهترین شکل استفاده کنند که با هم به مرور برخی از آن‌ها می‌پردازیم.

یک برنامه مشخص را رعایت کنید

حتی اگر خودتان را در خانه حبس کرده‌اید، سعی کنید تا حد امکان از یک برنامه منظم پیروی کنید و درست است که احساس تنهایی هیچوقت شما را در این روز‌ها ترک نمی‌کند و هرگز به پایان نمی‌رسد، اما برای عادی جلوه دادن این روز‌ها تلاش کنید تا از پس تنهایی خود برآیید.

هر روز خود را با برنامه شروع کنید. یک دفترچه یادداشت روزانه در مورد احساس خود و آنچه انجام می‌دهید، نگه دارید و اگر هم به بیماری مبتلا شده‌اید، می‌توانید یک دفترچه مخصوص مدیریت بیماری خود نیز نگه دارید و همه این سیستم‌ها به شما کمک می‌کنند تا احساس کنید که نسبت به شرایط جلوتر هستید.

بیشتر بخوانید

تاثیری که کرونا بر بُعد اجتماعی و روانی انسان‌ها می‌گذارد

اطلاعات خود را بالا ببرید

یک نظرسنجی در سال جاری که نتایج آن در مجله بین‌المللی تحقیقات محیطی و بهداشت عمومی منتشر شده است، نشان داد افرادی که از اطلاعات بهداشتی و توصیه‌های به‌روز در مورد اقدامات پیشگیرانه خبر دارند، عملکرد روانشناختی و مقاومت بالاتری دارند.

در حالی که شما نمی‌خواهید اضطراب و ترس خود را از طریق به‌روزرسانی مداوم وضعیت ویروس بیشتر کنید، اما به‌روز نگه داشتن آخرین اطلاعات مشاوره‌ای و بهداشتی می‌تواند در هنگام محافظت از سلامت روان شما و کاهش تأثیر تنهایی در ذهن شما بسیار مؤثر باشد.

از رسانه کمتر استفاده کنید، زیرا تماشای زیاد اخبار، خواندن مقالات زیاد و استفاده بیش از حد مطالب جدید می‌تواند طاقت‌فرسا باشد و ممکن است برای این کار روزی دو بار اخبار گوش کنید و یا ممکن است به خاطر اینکه همه از ویروس کرونا صحبت می‌کنند، استفاده خود از شبکه‌های اجتماعی را کاهش دهید، اما باید توجه داشته باشید که سایت‌هایی مانند CDC یا سازمان بهداشت جهانی را برای اخبار و اطلاعات جدید و معتبر بررسی کنید.

فعال بمانید

اگرچه همه ما در این دوران به چگونگی مدیریت روان و تنهایی خود در هنگام این بحران فکر می‌کنیم، اما گاهی اوقات فراموش می‌کنیم که سلامت جسمی و روانی به طور ظریفی در هم آمیخته هستند.

اگر هفته‌ها در انزوا باشید و هیچ ورزشی انجام ندهید، می‌تواند تأثیر مخربی بر توانایی کنار آمدن ذهنی شما با تنهایی داشته باشد پس برای فعالیت مثبت در خانه که روی روان شما هم تأثیرگذار باشد، می‌توانید روی تمرین‌هایی از جمله یوگا و تای-چی وقت بگذارید و یا در محله خود قدم بزنید.

بیشتر بخوانید

چند ترفند برای سرگرمی سالمندان در روز‌های قرنطینه

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا قرنطینه خانگی روانشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۹۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟

آیا این امکان وجود دارد که نانوذرات از دستگاه گوارش عبور کرده و دارو را مستقیم به بافت مغز برسانند؟ محققان دانشگاه ایالتی میشیگان می‌گویند بله و انتظار می‌رود آخرین یافته‌های آنها برای بیماران مبتلا به اختلالات نورودژنراتیو مانند مولتیپل اسکلروزیس یا ام‌اس، اسکلروز جانبی آمیوتروفیک یا ALS و بیماری پارکینسون یا PD مفید باشد. این کار با همکاری شرکت کلین نانومدیسین انجام شده است.

به گزارش ایسنا، مرتضی محمودی، دانشیار گروه رادیولوژی در کالج‌های پزشکی استئوپاتی و پزشکی انسانی و سلامت دقیق دانشگاه ایالتی میشیگان می‌گوید: ما بر روی شناسایی هویت بیولوژیکی نانوذرات از جمله نوعی از پروتئین‌ها که به سطح می‌آیند، متمرکز هستیم. این موضوع مهم است زیرا نوع پروتئین‌هایی که به سطح می‌آیند، الگوی منحصربه‌فردی را ارائه می‌دهند که می‌تواند ما را برای عبور از سد خونی مغز و کار مستقیم در بافت‌های مغز یاری کند.

محمودی و تیم تحقیقاتی او دو مقاله در مورد هویت بیولوژیکی نانوذرات منتشر کرده‌اند. اولین مورد با عنوان «Measurements of heterogeneity in proteomics analysis of the nanoparticle protein corona across core facilities » در سال ۲۰۲۲ در نشریه Nature Communications منتشر شد.

دومین مقاله این گروه با عنوان « A uniform data processing pipeline enables harmonized nanoparticle protein corona analysis across proteomics core facilities » در ماه ژانویه ۲۰۲۴ در Nature Communications منتشر شد.

محمودی می‌گوید: نانوذرات یکسان با پروتئین کرونا را تهیه و به ۱۷ مرکز ارزیابی مختلف ارسال کردیم. ما تنوع داده‌های قابل‌توجهی را از پروتئین‌های ارسالی دریافت کردیم، بنابراین روشی برای تجزیه و تحلیل برای کمک به آزمایشگاه‌ها در بازتولید دقیق‌تر داده‌ها از هویت بیولوژیکی نانوذرات ایجاد کردیم. این ابزار به جامعه علمی کمک می‌کند تا در تحلیل نتایج هماهنگ‌تر شوند.

محمودی می‌گوید: از آنجایی که ما بیش از ۱۵ سال تجربه تجزیه و تحلیل قوی کرونا پروتئین را داریم، توانستیم با شرکت کلین نانومدیسین (Clene Nanomedicine) برای روشن کردن هویت بیولوژیکی نانوذرات آنها همکاری کنیم.

CNM-Au۸ سوسپانسیونی از نانوبلورهای طلا است که بیماران می‌توانند به صورت خوراکی مصرف کنند. نانوکریستال‌ها از طریق دستگاه گوارش عبور کرده و وارد سیستم گردش خون بدن می‌شوند، جایی که با پروتئین‌های خون و سایر مولکول‌های زیستی برهم‌کنش می‌کنند و توسط آنها پوشانده می‌شوند.

به نقل از ستاد نانو، محمودی توضیح داد که این ترکیب توانایی نانوبلورها را برای عبور از سد خونی مغزی افزایش می‌دهد. تحقیقات ما نشان می‌دهد که این نانوبلورهای طلا که با استفاده از روشی جدید برای تشکیل ساختارهای خاص و بدون سورفکتانت‌ها ساخته شده‌اند، می‌توانند یک کرونا پروتئین متمایز تشکیل دهند که دسترسی به بافت مغز را تسهیل ‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • زائران بیت الله الحرام با شناخت و معرفت به زیارت خانه خدا بروند
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود