Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات مدیره نظام پرستاری شهرکرد با اشاره به اینکه کادر درمان فرسوده شده‌اند، گفت: برای جبران بخشی از کمبود نیروی پرستار در بیمارستان‌های استان حداقل نیاز به ۲۰۰ نیرو داریم، روزانه بین یک تا سه پرستار در بیمارستان‌های استان به کرونا مبتلا می‌شوند.   بهرام مردانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص کمبود نیرو در بخش پرستاری مراکز درمانی چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: قبل از شیوع کرونا با تدابیر اندیشیده شده روند ارائه خدمات درمانی طبق روال پیش می‌رفت، اما با شیوع کرونا کمبود کادر درمان به‌ویژه پرستاران بیش‌تر از گذشته احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رئیس هیات مدیره نظام پرستاری شهرکرد با اشاره به اینکه از ابتدای شیوع کرونا بسیاری از پرستاران به‌دلیل مواجهه نزدیک با بیماران کرونایی به این ویروس مبتلا شدند، گفت: ابتلای هر کدام از پرستاران به کرونا موجب می‌شود هر پرستار به‌مدت حداقل دو هفته برای سیر مراحل درمان نتواند به وظایف خود در مراکز درمانی عمل کنند و گاهی برخی از پرستاران نیز در صورت ابتلا باتوجه به بیماری‌های زمینه‌ای و وضعیت جسمانی بیش‌تر از این زمان نیاز به استراحت و یا بستری دارند.   وی ادامه داد: درصد زیادی از پرستاران شاغل در مراکز درمانی چهارمحال و بختیاری را بانوان تشکیل می‌دهد و در حال حاضر حدود ۱۵۰ نفر از پرستاران استان در مرخصی زایمان به‌سر می‌برند، این مسئله در گذشته مشکل چندانی را به‌وجود نمی‌آورد، اما هم‌اکنون کمبود نیرو تشدید شده است.   مرادی خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا نزدیک به ۵۰۰ نفر از پرستاران دو بیمارستان کاشانی و هاجر به کرونا مبتلا شده‌اند، در سایر بیمارستان‌های استان نیز آمار مشابه همین میزان است، همچنین در بیمارستان‌های استان به‌طور متوسط روزانه بین یک تا سه پرستار بسته به تعداد نیروها به کرونا مبتلا می‌شوند.   رئیس هیات مدیره نظام پرستاری شهرکرد با اشاره به اینکه در صورت ابتلای هر پرستار به کرونا جایگزین کردن نیرو باتوجه به کمبود نیرو تقریبا امکانپذیر نیست، تصریح کرد: بنابراین باید برای جبران نیرو از سایر بخش‌ها نیرو اضافه کرد و یا کار سایر پرستاران افزایش پیدا کند.   وی با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا کادر درمان به‌علت حجم بالای کار فرسوده شده‌اند، عنوان کرد: اعلام نیاز برای جذب پرستار به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و وزرات بهداشت اعلام شده است، بخشی از کمبود نیرو از طریق جذب پرستارانی که طرح آن‌ها به اتمام رسیده و نیروهای شرکتی مرتفع شده است، همچنین پرستانی که طرح آن‌ها به پایان رسیده دعوت به همکاری شدند.   مرادی با اشاره به اینکه مقرر شد ۳۰ هزار نیرو به بخش درمانی کشور افزوده شود، یادآور شد: اگر نزدیک به ۲۰۰ نیروی پرستاری به چهارمحال و بختیاری اختصاص داده شود، بخشی از کمبود نیرو جبران می‌شود.   رئیس هیات مدیره نظام پرستاری شهرکرد در پایان در خصوص معوقات پرستاران، توصیح داد: با پیگیری‌های صورت گرفته بخشی از معوقات پرداخت شد، پیگیری برای پرداخت معوقات در بخش کارانه، اضافه‌کار، حق مسکن، ایاب و ذهاب و ... نیز ادامه دارد. لینک کوتاه: asriran.com/003Bfy

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا بیمارستان های استان کمبود نیرو شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۰۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه

به گزارش تابناک، سعید یوسف‌پور مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان گفت: مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست استان در حین گشت و کنترل در منطقۀ حفاظت‌شدۀ سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی شد.

وی با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی گونه در خطر انقراض جهانی است و از گونه‌های حمایت شده، حفاظت‌شده و همچنین با ارزش به شمار می‌رود افزود: گونه پلنگ در رأس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

به گفته وی، در حال حاضر ۴۳۲ گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده که از این تعداد، ۴۶ گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

یوسف پور اظهار داشت: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری به ثبت رسیده است.

گفتنی است: منطقه حفاظت‌شدۀ سبزکوه با مساحت بیش از ۵۱ هزار هکتار، زیستگاهی ارزشمند با تنوع زیستی غنی و منحصر به فرد در چهارمحال‌وبختیاری است که در ۱۵۰ کیلومتری مرکز استان و ۳۰ کیلومتری شهر لردگان و در شهرستان‌های کیار و بروجن قرار گرفته است.

زیست‌بوم ویژه، تنوع گیاهی، وجود دره‌های عمیق و جنگل‌های بلوط و کوه‌های زاگرس، بهترین شرایط را برای زیست گونه‌های جانوری مانند پلنگ، کل و بز وحشی، خرس قهوه‌ای و دیگر جانداران در این محدوده تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست فراهم کرده است.

در چهارمحال‌وبختیاری یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و ۶ منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود ۱۵ درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

این تصاویر توسط محیط‌بان ملک‌آرا خلیل طهماسبی در منطقه حفاظت شده سبزکوه ضبط شده است.

پیش از این نیز، حضور پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری توسط محمدرضا احمدی مسئول منطقه حفاظت شده سبزکوه در سال جاری ثبت شده و پیش‌بینی می‌شود حضور پلنگ در دیگر مناطق حفاظت شده استان نیز به ثبت برسد.

منبع: خبرگزاری تسنیم
 

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه
  • بارش‌ها برای چهارمحال‌ و بختیاری تا چهارشنبه ادامه خواهد داشت+فیلم
  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • فیلم|مشاهده و ثبت پلنگ برای دومین بار در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • مشاهده و ثبت پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سبزکوه
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • میدان عرضه دام در چهارمحال‌وبختیاری احداث می‌شود
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون