Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج؛ سید خلیل عزیزی فعال اجتماعی در خصوص عملکرد شورای شهر یاسوج آورده است: به شما افتخار کنیم و بجای انتقاد و اجبار به سکوت تعریف و تمجید از شما و دعا گوی شما باشیم، به عمران و آبادی شهرمان، به تعاملات و تصمیمات مدبرانه شما یا به حقوقهای به موقعی که به پرسنل زحمتکش خدمات شهری پرداخت می‌کنید!؟.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جناب آقای شهردار قطعا عزل شما در این فرصت کم بی تدبیری و فرار از پاسخ به مطالبات مردم عزیزمان می‌باشد و در واقع شعاری برای اعضاء کنونی شورا و بهانه‌ای برای دور بعدی کاندیداتوری خودشان است.

در طول سه سال گذشته تا کنون مطالبات به حق مردم شهر یاسوج به حدی رسیده که عنوان آنها خارج از توان مردم شهرمان است و در واقع مرور و عنوان این موارد نمک پاشیدن بر زخم همشهریان عزیز است اما شاید اشاره ای مختصر به این موارد ذره ای قلب شهردار عزیزمان را به درد آورد و در فرصت باقیمانده جبران کند.

انتخاب ٧ نفر از منتخبین شورای محترم کنونی شهر یاسوج توسط مردم برای خدمت و رفع مطالبات شهری بود و البته انتخاب شهرداری که بتواند این توقعات را برآورده کند تا بتواند حداقل روسفیدی برای خود و شورای کنونی  به نسبت  ادوار و سالهای گذشته به بار آورد اما آیا این چنین شد!؟.

آیا حداقل قول و برنامه‌های اعضای کنونی شورای شهر در رابطه با مشکلات عدیده شهر و مطالبات عمومی مردم برآورده شد؟ در واقع اشکال کار از کجاست، از انتخاب مردم در شورای شهر و یا تصمیمات اشتباه و نابجا در شورا؟.

جواب این سؤالات را قطعا مردم عزیز شهرمان به درستی می‌دانند و بی‌شک از اختلافات شدید در بدنه شورا و با شهردار محترم  که همیشه سر تیتر سایت‌های محلی است!!.

اما جای سوال دارد که چرا و برای چه؟ آیا هدف شما غیر از خدمت است آنچه خودتان قبلا عنوان کردید؟ آیا به دفاع از خودتان در رابطه با آن همه قول و قرارها و از همه مهمتر داشتن وجدانی راحت پاسخی قانع کننده دارید و یا به دنبال انداختن تقصیر به گردن این و آن هستید!؟.

مردم این شهر به چه دلیل باید نظاره گر عدم کارایی شهرداری باشند که منتخب شوراست!؟ تدبیر یعنی استفاده صحیح از فرصتها. تدبیر یعنی اجرای صحیح مدیریت. تدبیر یعنی نوآوری و اجرای تصمیمات کاربردی و خدمت خالصانه.

آیا فرصتهایی که ویروس کرونا که به فرموده مقام معظم رهبری منحوس بوده برای شهرداری و شورا یک ارزش و فرصت نبوده که خودی نشان بدهند؟ که متاسفانه از آن جهت زیباسازی و رفع نواقصات شهرمان غافل شدند!!.

آیا تعطیلی آبشار یاسوج در ایام طولانی کرونا فرصتی برای زیبا سازی و رفع نواقصات و مشکلات آن فضای با ارزش نبود؟ آیا این فرصت در تعطیلی پارکها و فضای سبز شهرمان در جهت افزایش وسعت و زیباسازی آنها نبوده؟ آیا تعطیلی بازار فرصتی برای ترمیم چاله چوله‌ها، روکش آسفالت و اصلاح پیاده روها رنگ آمیزی و ترمیم جداول و غیره نبود؟ و از همه مهمتر بلایی که این ویروس بر سر مردم آورد و جان تعداد زیادی از نزدیکان ما را گرفت نباید به خود آییم و رضایت خدا و خلق را در نظر بگیریم؟.

آیا استفاده از این فرصتها تدبیر و کارایی یک مدیر را در ایجاد تحول و تغییر به نمایش نمی گذارد!؟

جناب آقای شهردار مخاطب اصلی حقیر شما هستید که پذیرفتید مسئول مدیریت شهری یاسوج باشید. اگر خود را ولایت مدار می‌دانید آیا به بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با خدمت به مردم توجه کرده اید که فرموده اند نیت خدمت به مردم یکی از نیات الهی است.

در جای دیگری می فرمایند هر جا خدمتی باشد هم مردم طرفدار هستند و هم رهبری. طبق فرموده معظم له طرفداری مردم از شما را در عنوان کدام خدمت دیده و شنیده‌اید!؟.

آیا تقابلات و اختلافات شما با شورا که عامل اصلی همه مشکلات است از نیات پاک شماست!؟ افتخار حضور شما بر کرسی مدیریت شهری را کجای سرمان بگذاریم ،به کدام اقدام و خدمت.

اما در پایان به عنوان یک همشهری و بهتر عرض کنم یک برادر دینی فرصت باقیمانده زمان مناسبی است که بتوانید در جهت خدمت به مردم رضایت خدا و بلکه مردم را کسب کنید و لازمه آن تدبر، تفکر و ایجاد تعامل بین مجموعه شهرداری و اعضاء محترم شوراست که امیدواریم آن روز به زودی محقق گردد.

اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا

انتهای پیام/82009

منبع: فارس

کلیدواژه: خدمات شهری بازار مدیریت شهری شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۱۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت

مورد تاسف‌بار مرد هلندی که بیش از یک سال‌ونیم به کووید-۱۹ مبتلا بود، در گزارش جدیدی مستند شده است. این مورد با ۶۱۳ روز ابتلا، طولانی‌ترین عفونت کووید است که از آن اطلاع داریم. درواقع این عفونت به‌قدری طولانی بود که ویروس فرصت داشت تا در بدن این مرد به واریانت جدیدی تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین، مرد ۷۲ ساله‌ی هلندی سابقه‌ی سلامتی پیچیده‌ای داشت. او قبلا برای درمان نوعی سرطان خون، پیوند سلول‌های بنیادی انجام داده بود؛ اما بعد‌ها سرطان دیگری به‌نام لنفوم بزرگ سلول بی منتشر (DLBL) در او تشخیص داده شد. این مرد در نتیجه‌ی دارو‌هایی که برای درمان بیماری خود مصرف می‌کرد به‌شدت دچار نقص سیستم ایمنی شد؛ به این معنی که مورد جدی ابتلا به کووید-۱۹ همیشه برای او به عنوان خطری بالقوه به‌شمار می‌رفت.

مرد هلندی در فوریه‌ی ۲۰۲۲ به کووید مبتلا شد و با ترکیبی از آنتی‌بادی‌های مونوکلونال و استروئید‌ها تحت درمان قرار گرفت؛ اما متاسفانه دارو‌ها اثر نکردند و عفونت او ماندگار شد. اگرچه این مرد پیش از ابتلا به بیماری چندین دوز واکسن کووید دریافت کرده بود، هیچ شواهدی مبنی‌بر پاسخ آنتی‌بادی در بدن او مشاهده نشد.

بیمار برای بیش‌از ۶۰۰ روز آلوده به ویروس باقی ماند و مجبور شد چندین‌بار در بیمارستان بستری شود؛ اما خیلی زود و تنها ۲۱ روز پس از نخستین درمان، علائم جهش ویروس در او مشاهده شد. در ابتدا تعیین توالی نشان داد که ویروس در بدن مرد جهشی پیدا کرده که با سوتروویماب (یکی از دارو‌هایی که بیمار با آن تحت درمان قرار گرفته بود) مرتبط است.

ویروس در بدن بیمار بیش از ۵۰ بار جهش داشت

تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتر ۲۷ سواب بینی جمع‌آوری‌شده بین فوریه‌ی ۲۰۲۲ تا سپتامبر ۲۰۲۳ حکایت از این داشت که ویروس در بدن این مرد بیش از ۵۰ بار جهش داشته است. برخی از این جهش‌ها در پروتئین اسپایک رخ داده بود؛ اتفاقی که نشان می‌دهد ویروس درحال سازگاری برای فرار از سیستم ایمنی بدن انسان است.

مشکلات سلامتی اساسی در مورد مرد هلندی به این معنی بود که سیستم ایمنی بدن او درواقع هرگز فرصتی برای پاکسازی ویروس نداشت. بستری‌شدن طولانی مدت در بیمارستان، همراه با نیاز به انجام اقدامات احتیاطی بیشتر برای جلوگیری از آلوده‌شدن دیگران، کیفیت زندگی مرد را تحت‌تاثیر قرار داده بود. به‌گفته‌ی تیم پزشکی، هیچ مدرکی وجود ندارد که واریانت جهش‌یافته در بدن این مرد، افراد دیگری را در جامعه آلوده کرده باشد.

بیمار در ماه اکتبر ۲۰۲۳ و در نتیجه‌ی عود بیماری زمینه‌ای خود از دنیا رفت. تاکنون هیچ موردی مشاهده نشده که تا این حد طولانی‌مدت دوام آورده باشد و از طرفی عفونت‌های پایدار پدیده‌ی شناخته‌شده‌ای هستند که با ویروس کرونای عامل کووید ۱۹ ارتباط دارند. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که از هر ۱۰۰ عفونت، تنها سه مورد ممکن است بیش از یک ماه باقی بماند.

مشکل این است که هرچه ویروس به‌مدت طولانی‌تری در بدن انسان تکثیر شود و تکامل یابد، شانس بیشتری برای ایجاد جهش‌های فرار ایمنی وجود دارد. این یکی از تئوری‌های مطرح‌شده در مورد چگونگی پیدایش اومیکرون است. باید توجه داشت که هر گونه‌ی جهش‌یافته به واریانتی نگران‌کننده تبدیل نمی‌شود؛ اما همچنان مهم است که عفونت‌های مداوم تحت نظر قرار گیرند و بیمارانی که از قبل با سایر مسایل پزشکی درگیر بوده‌اند، بهترین مراقبت‌های ممکن را دریافت کنند.

نویسندگان مقاله در بیانیه‌ای می‌گویند: «مدت زمان عفونت کووید در مورد مرد هلندی بسیار زیاد بود؛ اما عفونت‌های طولانی‌مدت در بیماران دارای نقص ایمنی در مقایسه با عموم افراد جامعه شایع‌تر است. کار بیشتر تیم ما شامل توصیف گروهی از عفونت‌های طولانی‌مدت بین یک ماه تا دوسال در بیماران نقص ایمنی بستری در بیمارستان بود. بااین‌حال به‌طور کلی عفونت‌های طولانی‌مدت اتفاق نادری است؛ چراکه افراد دارای نقص ایمنی تنها درصد بسیار کمی از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.»

مورد مرد هلندی در کنفرانس جهانی ESCMID ارائه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • سد «آبریز» مطالبه مهم مردم کهگیلویه و بویراحمد است/ راه آهن یاسوج مورد توجه قرار گیرد
  • شهردار و رییس شورای زرند در لباس پاکبانی (عکس)
  • تجلیل متفاوت و بی نظیر از کارگران در شهرستان زرند
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • حمایت دانشجویان دانشگاه آزاد یاسوج از دانشجویان حامی فلسطین در کشورهای غربی+عکس
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • رضایتمندی مردم از اجرای طرح نور در سطح استان سمنان