Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در حالی که تحرکات دولت انتقالی جو بایدن و کامالا هریس برای انتخاب گزینه‌های دولت آینده آمریکا ادامه دارد، یک رسانه از احتمال تعیین پیت بوته‌جج شهردار سابق «ساوت بند» در ایالت ایندیانا به عنوان سفیر واشنگتن در پکن خبر داد.

خبرگزایر رویترز به نقل از پایگاه آمریکایی «آکسیوس» گزارش داد، «جو بایدن رئیس‌جمهور منتخب (آمریکا) در حال بررسی تعیین پیت بوته‌جج شهردار سابق ساوت بند در ایالت ایندیانا به یک منصب عالی رتبه سفارتی است و احتمالا به دنبال انتخاب او به عنوان سفیر آمریکا در چین است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رسانه آمریکایی خبر خود را به نقل از منابع مطلع منتشر کرده است.

بوته‌جج که سابقه حضور به عنوان نظامی در جنگ افغانستان را دارد، یکی از نامزدهای دموکرات رقیب جو بایدن در کارزار مقدماتی انتخابات ریاست جمهوری سال جاری بود و بعد از کناره‌گیری به نفع بایدن، در مبارزات انتخاباتی او علیه ترامپ در کنار نامزد دموکرات‌ها قرار داشت.

بنا بر گزارش آکسیوس، بوته‌جج یکی از نامزدهای دولت انتقالی بایدن برای منصب نمایندگی آمریکا در سازمان ملل بود اما بایدن ضمن مخالفت با این منصب، خواهان تعیین او به عنوان سفیر واشنگتن در پکن است.

خبرگزاری رویترز برای تایید یا تکذیب خبر آکسیوس به دفتر جو بایدن رجوع کرد اما این دفتر پاسخی در این اره ارائه نداد.

طبق گزارش آکسیوس، «بسیاری در حزب دموکرات معتقد هستند که احتمال بازگشت بوته‌جج به عنوان نامزد ریاست جمهوری در آینده وجود دارد و تعیین او به عنوان سفیر در پکن، به چین فرصتی برای شناخت بهتر یک رئیس‌جمهور احتمالی در آینده را خواهد داد».

این رسانه آمریکایی البته خبر داد، نام بوته‌جج برای برخی مناصب مهم دولتی در داخل این کشور هم دیده می‌شود.

این نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ بعد از کناره گیری به نفع بایدن، در مبارزات انتخاباتی او علیه ترامپ نقش پر رنگی ایفا کرد.

بوته‌جج که اهل ایالت ایندیانا است، همچنین در مناظره کامالا هریس معاون بایدن با «مایک پنس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا به هریس کمک کرد و اطلاعاتش درباره عملکرد پنس به عنوان فرماندار سابق ایندیانا را در اختیار او قرار داده بود.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: جو بایدن آمریکا چین سفیر عنوان سفیر جو بایدن بوته جج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۱۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر

با مشاهده تصاویر ثبت شده در رسانه‌های چینی مشخص می‌شود، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا حین ورود به چین نه تنها با استقبال سردی روبرو شد، بلکه خداحافظی سردی نیز داشت و تنها سفیر آمریکا در چین او را بدرقه کرد.

بر اساس گزارش رسانه ها، هیچ یک از مقامات چینی به بدرقه وزیر امور خارجه آمریکا را در فرودگاه پکن نرفتند و فقط نیکلاس برنز سفیر آمریکا در چین رئیسش را بدرقه کرد.

آنتونی بلینکن اخیراً به چین سفر کرد ولی از همان دقایق اولیه حضور او در چین باعث سردرگمی کارشناسان شد. به ویژه، گارلند نیکسون، کارشناس علوم سیاسی، در مصاحبه با ایزوستیای روسیه اشاره کرد که بسیار می‌گوید که وزیر امور خارجه به شانگهای وارد شد، نه به پکن.

این موضوع به دلیل عدم اهمیت سفر بلینکن برای رسانه‌های چینی بود که پوشش چندانی به عمل نیاوردند.

نیکسون خاطرنشان می‌کند که یک پروتکل دیپلماتیک می‌تواند نشان دهنده عدم احترام مناسب به هیئت آمریکایی باشد. این کارشناس تاکید می‌کند که پروتکل دیپلماتیک برای چین بسیار مهم است و این کشور از آن برای بیان اظهارات سیاسی استفاده می‌کند.

علاوه بر این، در فیلم ملاقات بلینکن پس از ورود به چین، بینندگان متوجه شدند که مراسم به اصلاح استقبال از او بدون پروتکل‌های دیپلماتیک یعنی بدون فرش قرمز و یک هیئت بزرگ استقبال کننده چینی برگزار شد.

 به نظر می‌رسد مقامات چینی می‌دانستند بلینکن با چه هدفی به این کشور سفر کرده است. چرا که او در دیدار با همتای چینی خود طبق معمول زبان تهدید و امر و نهی علیه پکن را اتخاذ کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل کافه بین‌الملل

دیگر خبرها

  • تعهد دوباره بایدن به امنیت رژیم اسرائیل
  • پس‌لرزه‌های جنبش دانشگاه کلمبیا و بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • از زلزله دانشگاه کلمبیا تا بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • احتمال اعزام نیرو‌های انگلیسی به غزه
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • آکسیوس: ۶۰۰ دانشجوی حامی فلسطین در آمریکا بازداشت شده‌اند
  • احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به غزه
  • فریدمن: اسرائیل باید بین رفح و ریاض یکی را انتخاب کند
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر
  • راهنمای خرید انواع بوته گرافیتی و شمش روی