Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پیرحسین کولیوند رئیس قرارگاه پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی در نشست ویدئو کنفرانسی با خبرنگاران اظهار کرد: این طرح برای کاهش شیوع کرونا در کشور و جداسازی مبتلایان از سایر افراد است که به پشتیبانی اورژانس در حال انجام شدن است.

وی افزود: برای این طرح پایگاه‌هایی مشخص شده است تا مردم به این پایگاه‌ها مراجعه کنند، برای افرادی که در خانه‌ها امکان جداسازی دارند فقط پایش و رصد داریم و برای افرادی که امکان جداسازی ندارند هتل‌ها و مسافرخانه‌ها را در نظر گرفتیم تا آنها از سایر اعضا خانواده تا زمانی که جواب تست کووید آنها منفی شود جدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیست کاملی از تمام مراکز اقامتی دولتی و خصوصی تهیه شده است

کولیوند بیان کرد: هلال احمر، وزارت ورزش، قوه قضائیه، وزارت گردشگری، ستاد کل نیروهای مسلح و تمامی نهادها و دستگاه پای کار آمدند و لیست هتل‌ها، مسافرخانه‌ها، مهمانسراها، سالن‌های ورزشی، خوابگاه‌ها در اختیار قرارگاه قرار گرفته است و به نوبت از هرکدام از این محل‌ها استفاده می‌کنیم.

رئیس قرارگاه پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی گفت: برای مراکز مراقبت سلامت علاوه بر اسکان و خدمات رفاهی که به طور روتین هتل‌ها ارائه می‌دهند علائم سلامت مانند ویزیت هم انجام می‌شود. متخصصانی مانند متخصصان بیماری‌های واگیردار در مراکز حضور دارند، البته این نکته را هم یادآوری کنم که در مراکز مراقبت سلامت کار درمانی انجام نمی‌شود و اگر بیماری نیاز به خدمات درمانی داشته باشند به بیمارستان‌ها منتقل می‌شوند.

اختصاص ۱۲۰ هزار تخت برای مراکز مراقب سلامت

وی ادامه داد: تا به امروز بالغ بر ۱۲۰ هزار تخت در مراکز مختلف برای اجرای طرح جداسازی بیماران مبتلا به کرونا آماده و در اختیار قرارگاه قرار گرفته است، اولویت اول ما هتل‌ها است و بعد به ترتیب مهمانسراها و خوابگاه و دیگر مکان‌ها است.

کولیوند خاطرنشان کرد: پذیرش افراد در مراکز مراقب سلامت هیچ هزینه‌ای برای مردم ندارند؛ مراکز مراقبت سلامت سه ورودی دارد، اولین روش از طرف بیمارستان‌ها است افرادی که دیگر نیاز به درمان‌های بیمارستانی ندارند از بیمارستان‌ها به این مراکز انتقال داده می‌شود، دومین روش زمانی است که فرد مبتلا به کرونا شده است اما نیاز به حضور در بیمارستان‌ها ندارد و سومین روش افرادی هستند که از طریق ردگیری متوجه می‌شویم در دوره کمون بیماری هستند، تمامی این افراد در مراکز ما مورد پذیرش و پذیرایی قرار می‌گیرند و هزینه‌ای برای مدت زمان حضور در مراکز مراقب سلامت پرداخت نمی‌کنند.

اگر کسی به مراکز مراقب سلامت دسترسی ندارد با ۴۰۳۰ تماس بگیرد

رئیس قرارگاه پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه به کدام از مراکز، مراکز مراقب سلامت می‌گویند و مردم باید به کجا مراجعه کنند، گفت: تمام مراکز بهداشت و درمانی که در سراسر کشور هستند همچنین خانه‌های بهداشت، مراکز جامع سلامت، پایگاه‌های بسیج، درمانگاه‌های مساجد در این طرح به عنوان مراکز مراقب سلامت در نظر گرفته شده‌اند و مردم می‌توانند به این مراکز مراجعه کنند. جمع آوری و هماهنگ کردن این مراکز با همکاری معاونت بهداشت، بسیج و هلال احمر انجام شده است.

به گفته وی اگر فردی نتوانست به هیچکدام از این مراکز دسترسی پیدا کند می‌تواند با سامانه ۴۰۳۰ که متعلق به وزارت بهداشت است تماس بگیرد تا افراد او را راهنمایی کنند.

به زودی هزینه‌های نگهداری از هر بیمار که از سوی دولت آن را پرداخت می‌کند اعلام می‌شود

کولیوند در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه هزینه نگهداری از هر بیمار برای شما و یا دولت چه مبلغ است، گفت: هزینه‌ها متفاوت است، ممکن در یک شهر با شهری دیگر تفاوت باشد و الان نمی‌توان به صورت کلی هزینه نگهداری از هر بیمار فلان مبلغ می‌شود، البته در حال لیست هزینه و جمع بندی هستیم و به زودی حدودی از مبلغ نگهداری از هر بیمار در مراکز مراقب سلامت را اعلام می‌کنیم.

رئیس قرارگاه پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی ادامه داد: این طرح در تمام کشور و به ویژه در پایتخت آغاز شده است و مردم اگر به مراکزی که اعلام کردیم مراجعه کنند پذیرش می‌شوند. البته ذکر این نکته ضروری است که مراکز مراقبتی سلامت بیمارستان نیست و قرار نیست کار درمان در آنجا انجام شود یعنی کسی که در منزل خودش امکان جداسازی نداشته را به این مکان‌ها مراجعه می‌کنند و از سایر افراد سالم جدا می‌شود.

تمام افراد کشور چه ایرانی چه غیر ایرانی در مراکز مراقب سلامت پذیرش می‌شوند

وی در پایان گفت: عامل انتقال بیماری کرونا، ویروس است و ویروس هم ایرانی و غیرایرانی نمی‌شناسد، هدف ما کنترل ویروس است و تمامی افراد کشور چه ایرانی چه غیرایرانی در این طرح جایگاه دارند و به آنها خدمات ارائه داده می‌شود.

کد خبر 5091410 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: پیر حسین کولیوند ویروس کرونا اورژانس ستاد ملی مقابله با کرونا ویروس کرونا آمار کرونا سیما سادات لاری دیابت پروتکل های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ستاد ملی مقابله با کرونا کووید 19 سازمان نظام پزشکی انسولین بیماری های قلبی و عروقی سازمان بیمه سلامت علیرضا زالی تغذیه سالم مراکز مراقب سلامت بیمارستان ها مراجعه کنند هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۱۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، وحید زمان زاده رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشوراظهار کرد: با توجه به تکرار زیاد عدم وصول پرستاران به درخواست‌های قانونی و منطقی شان، شاهد آن هستیم که پرستاران بصورت دسته جمعی از حرفه و خدمت بالینی خود در مراکز درمانی دست می‌کشند؛ که این مورد بالاترین سطح هشدار به تخلیه مراکز درمانی از پرستاران است.

زمان زاده افزود: پرستاران جزو معدود گروه‌های سلامت اند که با توجه به ماهیت حرفه‌ای و علمی شان در صورت خلا مراکز درمانی از این نیروها؛ جایگزینی برای خدمت با کیفیت و با صلاحیت و شایسته برای مددجویان و بیماران نخواهد بود و این مساله لطمه بزرگی را بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که بطور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشور گفت: امروز ضروت توجه به خواسته‌های پرستاران این بار، از مرز درخواست‌های شخصی پرستاران یا پیگیری‌های صنفی شان در سازمان نظام پرستاری و سایر نهاد‌های پرستاری عبور کرده است، در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم را نشانه رفته است و برای حاکمیت و نظام‌سلامت، بالاترین سطح هشدار در ارائه حداقل‌های خدمات سلامت به عموم مردم در سطوح بیمارستان‌ها اتفاق خواهد افتاد.

وی گفت: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری آنان در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی‌های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آنطور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه‌های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و. می‌باشد.


مسئولین به صورت اختصاصی پرستاری را درنظر بگیرند

زمان زاده خاطر نشان کرد: باید مسئولین محترم در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی‌ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش‌ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشور خاطرنشان کرد: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی‌تر و معقولانه‌تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می‌باشد، ورود نمایند، زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلمان با قلمشان در راه خیر گام بر می‌دارند
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • با قرارگاه نور جواب دشمن را می‌دهیم | ثواب این مسئله بیش از ۸ سال جنگ است | افراد باندی با مامورها رفتار نامناسب می‌کنند | تشدید اقدامات در حوزه حجاب
  • هشدار به خریداران امتیاز مسکن دولتی | مراقب سلب امتیاز باشید!
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • بیمه سلامت هرگز برای بیمه‌کردن با افراد تماس تلفنی نمی‌گیرد/ بیمه شدگان مراقب شرکت‌های سودجو باشند
  • تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • کار‌هایی که به مغز آسیب می‌رساند