Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@16:01:59 GMT

کاهش مراجعات حضوری مردم به شعب

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۶۵۲۳۷

کاهش مراجعات حضوری مردم به شعب

خبرگزاری آریا - عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: زیرساخت‌های ارایه خدمات الکترونیک بانکی در کشور فراهم است و می‌توان پس از پاندمی کرونا نیز خدمات را به صورت غیرحضوری ارائه کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، رحیم زارع در گفتگو با خبرنگار ایبِنا با اشاره به ضرورت استفاده از خدمات الکترونیک بانکی در شرایط شیوع کرونا، گفت: خوشبختانه در زمینه خدمات الکترونیک بانکی ایران توانسته به رشد خوبی دست یابد از اینرو حتی پس از نابودی ویروس کرونا نیز برای کاهش هزینه‌های کشور باید در مسیر استفاده حداکثری از خدمات الکترونیک بانکی حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در شرایط فعلی که به اجبار خدمات دهی بانک ها غیرحضوری شده صرفه جویی بسیاری نیز در کاغذ، وقت و حتی سوخت صورت می‌گیرد، تصریح کرد: بانک مرکزی باید با ارایه مشوق هایی تداوم ارایه خدمات الکترونیکی را حتی پس از مهار کرونا رقم بزند.
وی ادامه داد: با خدمات دهی الکترونیک شبکه بانکی به طور حتم دیگر نیازی به این میزان شعب فیزیکی وجود نداشته از اینرو بانک ها می توانند با فروش این اموال مازاد در چابکسازی هر چه بیشتر اقتصاد کمک کننده باشند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه در سال های اخیر زیرساخت های شبکه بانکی برای ارایه خدمات الکترونیک تجهیز شده و مشکلی از این جهت وجود ندارد، تصریح کرد: بانک مرکزی باید با الگوگیری از کشورهای موفق در این حوزه سعی در به روز شدن در بخش ارایه خدمات الکترونیک داشته باشد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اکنون در همه جای دنیا حتی ارایه تسهیلات چه خُرد و چه کلان به صورت غیرحضوری و الکترونیکی انجام می‌شود، گفت: متاسفانه در کشور ما این نوع خدمات و حتی خدمات پیش پا افتاده تر نیز با حضور در شعب بانکی انجام می‌شود، از اینرو لازم است با برنامه ریزی صحیح حرکت به این سمت و سو آغاز شود.
زارع با بیان اینکه مجلس آماده تعامل با بانک مرکزی در مسیر تجهیز بانک ها به زیرساخت های مورد نیاز برای ارایه خدمات الکترونیکی است، افزود: اگر نیاز به تصویب قانونی در اینباره نیز وجود داشته باشد، مجلس آماده تعامل و همکاری است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ارایه خدمات الکترونیک خدمات الکترونیک بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۵۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

برات الکترونیک سپامی خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تأمین واحد‌های تولیدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، معاون فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران، تأمین مالی را یکی از چالش‌های اصلی کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های تولیدی دانست و گفت: خوشبختانه با پیاده‌سازی برات الکترونیک سپامی در بانک صادرات ایران به‌عنوان نخستین بانک، این چالش تا حد زیادی برطرف شده است و کسب‌و‌کار‌های زنجیره تأمین، پس از اعتبارسنجی، می‌توانند به‌اعتبار بانک صادرکننده برات و بانک مرکزی، نسبت به تأمین مالی مبادلات تجاری خود اقدام کنند.

محمد رضوان‌مدنی، برات الکترونیک سپامی را خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تأمین واحد‌های تولیدی و کسب‌و‌کار‌ها دانست و افزود: نخستین برات الکترونیک سپامی، اوایل اردیبهشت‌ماه توسط بانک صادرات ایران در محیط عملیاتی صادر شد و کنار چک امن دیجیتال، سفته و برات الکترونیک توانست مجموعه ابزار‌های تجارت الکترونیک در بانک صادرات ایران را برای ارائه خدمات بهتر به مردم، خصوصاً کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی تکمیل کند.

به‌گفته رضوان‌مدنی، تسریع و تسهیل فرایند تأمین مالی و سرمایه در گردش کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های تولیدی، کاهش نیاز به دریافت تسهیلات جدید برای تأمین مالی سرمایه در گردش و تقویت روابط پایدار بین تولیدکننده و تأمین‌کننده ازجمله مزایای بهره‌مندی از این ابزار جدید تجارت الکترونیک برای اجزای زنجیره تأمین است.

وی اضافه کرد: واحد‌های تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تأمین‌کنندگان می‌توانند با مراجعه به پلت‌فرم تأمین مالی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران از این ابزار که بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تأمین مالی زنجیره تأمین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده است و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تأیید هیئت عامل بانک مرکزی نیز رسیده است، استفاده نمایند.

گفتنی است برات الکترونیک غیرکاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال، با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک صادرات ایران بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تأدیه مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد. این سند تجاری الکترونیکی، تمامی ویژگی‌های ذکرشده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک را داراست و بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، امکان صدور 80 هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال 1403 پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • سقف تراکنش‌های بانکی بانک رفاه کارگران افزایش یافت
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان