Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از شیوع موج سوم بیماری کرونا و تعطیلی دوباره تمامی تماشاخانه‌های تئاتر، این هنر با سکون غیر قابل منتظره‌ای روبرو شد، هر چند بسیاری از هنردوستان تئاتر با ایجاد رویداد‌های مجازی سعی در زنده نگه داشتن این هنر طی هشت ماه اخیر داشتند، اما ضرر وارد شده بر تئاتر بسیار بالا بود. خبرگزاری میزان - پس از شیوع موج سوم بیماری کرونا و تعطیلی دوباره تمامی تماشاخانه‌های تئاتر، این هنر با سکون غیر قابل منتظره‌ای روبرو شد، هر چند بسیاری از هنردوستان تئاتر با ایجاد رویداد‌های مجازی سعی در زنده نگه داشتن این هنر طی هشت ماه اخیر داشتند، اما ضرر وارد شده بر تئاتر بسیار بالا بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بازگشایی تئاتر در تابستان هم نتوانست بار سنگین شکست تولیدات تئاتری را جبران کند و این هنر همزمان با امیدواری تازه اهالی تئاتر بار دیگر به دلیل شیوع بیماری کرونا در موج سوم تعطیل شد، اتفاقی که بار دیگر مخاطبان را به تماشای آنلاین تئاتر سوق داد.   بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار تئاتر طی هفته جاری اینجا کلیک کنید

مجمع عمومی انجمن هنرهای نمایشی ایران برگزار شد

مجمع عمومی انجمن هنرهای نمایشی ایران سه شنبه ۱۸ آذرماه با حضور سیدمجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، قادر آشنا مدیر کل هنرهای نمایشی، هیأت موسس، هیأت مدیره، بازرس قانونی، اعضای کمیته حسابرسی و امور مجامع معاونت امور هنری و حسابرس مستقل برگزار شد.   در این جلسه، رضا بصیرت مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی ایران و بازرس قانونی، گزارش عملکرد یک سال موسسه را براساس استانداردهای حسابرسی ارائه کردند و در ادامه، حسابرس مستقل نیز گزارش حسابرسی را ارائه داد و براساس گزارش مزبور تکالیف قانونی تعیین و ابلاغ شد. همچنین بر ضرورت شفافیت و عمل به قوانین و مقررات و توجه به ظرفیت‌های ارزشمند استانی تاکید شد.   مجمع عمومی موسسات و انجمن‌های مرتبط با معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور انسجام و انضباط اداری و مالی بیشتر از سال ۱۳۹۷ به صورت مداوم و منظم و با رعایت کلیه قواعد و استانداردهای قانونی برگزار می‌شود و تکالیف قانونی هر موسسه نیز توسط کمیته حسابرسی تا حصول نتیجه پی‌گیری خواهد شد.

شماره ‌۷۹ فصلنامه‌ «تئاتر» روی پیش‌خوان

هفتادونهمین شماره فصلنامه‌ علمی - پژوهشی «تئاتر» با سردبیری سیدمصطفی مختاباد زیر نظر دفتر پژوهش و انتشارات نمایش منتشر شد.

در هفتادونهمین شماره فصلنامه‌ علمی - پژوهشی «تئاتر» ۶ مقاله به چاپ رسیده است

عناوین این مقالات عبارتند از:

- آفرینش نمایش از فلسفه: خوانش کیرکگاردی از نمایشنامه‌ی «مراسم قطع دست در اسپوکَن» مارتین مک‌دونا/ نویسندگان: مهدی محمدی کیاکلااملشی/ محمدرضا شریف‌زاده/ سید مصطفی مختاباد.

- جایگاه تکنولوژی هولوگرافی و ویدئومپینگ در هنرهای اجرایی در قرن بیست‌ویکم/ نویسندگان: مسعود دلخواه/ آسیه انصاریان؛

- بررسی نمودهای سبک زندگی در دال‌های مادی نمایشنامه‌ نگاهمان می‌کنند با رویکرد نشانه‌شناسی اجتماعی بر اساس آرای تئوون لیوون/ نویسندگان: شادی کرم‌رودی/ آزاده شاهمیری.

- نقش «زشتی» در تراژدی های منتخب دوره آتیکا در یونان با تکیه بر آرا افلاطون و ارسطو/ نویسندگان: عیسی نوری وایقان/ شمس الملوک مصطفوی/ اسماعیل شفیعی.

- مشاهده و تصاحب: بررسی دیالکتیکِ شرق و غرب در روند مدرن‌سازیِ گونه‌های نمایشیِ ژاپن/ نویسنده: محمّد اوحدی حائری.

- مطالعه عناصر ساختاری و محتوایی  آیین سینه زنی دواره ای به مثابه ییک نمایش/ نویسندگان: جهانشیریاراحمدی/ مهدی نصیری.

- مشاغل و حرفه‌ای بودن در فرهنگ و هنر/ مترجم‌ها: سعید اسدی/ سپهر اسدی.

شماره‌ ۷۹ فصلنامه‌ تئاتر ویژه زمستان ۱۳۹۹ و با بهای دوازده‌ هزار تومان برای علاقه‌مندان حوزه‌ تئاتر منتشر و توزیع شده است.

مشخص شدن محور برنامه‌های موسسه هنرمندان پیشکسوت

مجمع عمومی موسسه هنرمندان پیشکسوت با حضور معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس هیات امنا، اعضای هیأت امنا، هیأت مدیره، مدیرعامل، بازرس قانونی، اعضای کمیته حسابرسی و امور مجامع معاونت امور هنری و حسابرس مستقل برگزار شد.

در این جلسه که روز سه شنبه هجدهم آذرماه برگزار شد، مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت و بازرس قانونی، گزارش عملکرد یک سال موسسه را بر اساس استانداردهای حسابرسی ارائه کردند و اعضای هیات امنا به بحث و تبادل نظر پرداختند و نظرا ت خود را در خصوص گزارش های ارایه شده بیان کردند و در ادامه، حسابرس مستقل نیز گزارش حسابرسی را ارائه کرد و براساس گزارش مزبور تکالیف قانونی موسسه هنرمندان پیشکسوت تعیین و ابلاغ شد.

در این جلسه مقرر شد فعالیت های موسسه هنرمندان پیشکسوت بر اساس اساسنامه، ضوابط، مقررات و برنامه های مدون برگزار شود و حفظ شان و جایگاه هنرمندان، محور برنامه های موسسه باشد.

همچنین مقرر شد برنامه هایی برای انتقال تجربه های ارزشمند هنری هنرمندان پیشکسوت به نسل جوان طراحی و اجرا شود و متناسب با شرایط فعلی کشور متاثر از شیوع کرونا فعالیت هایی در موسسه برنامه ریزی شود و اقداماتی در راستای سلامت هنرمندان در این دوره بیشتر مورد توجه موسسه باشد.

مجمع عمومی موسسات و انجمن‌های مرتبط با معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور انسجام و انضباط اداری و مالی بیشتر از سال ۱۳۹۷ به صورت مداوم و منظم و با رعایت کلیه قواعد و استانداردهای قانونی برگزار می‌شود و تکالیف قانونی هر موسسه نیز توسط کمیته حسابرسی تا حصول نتیجه پی گیری خواهد شد.

بررسی آثار ویت برنِت در «هزار توی داستان» رادیو نمایش

«هزار توی داستان» رادیو نمایش به بررسی آثار ویت برنِت، استاد رشته داستان نویسی در دانشگاه کلمبیای امریکا و همچنین موسسس و سردبیر مجله تخصصی داستان می پردازد.

ویت برنِت خبرنگار مجله تایمز و نیویورک هرالد و نیویورک سان نیز بود. او به جز دانشگاه کلمبیا در دیگر دانشگا‌ها و کارگاه‌های داستان نویسی امریکا هم تدریس کرده و کالی مک کالرز و و جی دی سلینجر از جمله دانشجو‌های او بودند.

او به همراه همسر نخستش مارتا فُلی و بعد‌ها همسر دومش هلی برنت، که هر دو نویسنده و محقق بودند، نقش بزرگی در پیشرفت داستان کوتاه آمریکا و جهان داشته اند. آن‌ها با راه انداختن یک مجلهٔ تخصصی داستان کوتاه و معرفی تعداد زیادی نویسندهٔ مستعد که همگی بعد‌ها مشهور شدند، نامشان را ماندگار کردند.

در این برنامه بهناز بستاندوست داستان «شرل» را روایت کرده و در بخش کارشناسی با کیهان بهمنی به گفتگو می‌پردازد. رضا عمرانی نیز زندگینامه‌ی نویسنده را روایت کرده و تهیه کنندگی کار به عهده‌ی ژاله محمدعلی است.

«هزار توی داستان» جمعه‌ها ساعت ۲۱:۰۰ از رادیو نمایش پخش می‌شود.

سی و دومین جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود

محمدعلی پیرسبزی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:سی و دومین جشنواره تئاتر استانی از ۲۵ تا ۲۷ آذرماه در استان برگزار خواهد شد.

دبیر جشنواره و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: سی و دومین جشنواره تئاتر استانی از ۲۵ تا ۲۷ آذرماه به صورت غیرمتمرکز در شهر‌های یاسوج، سی سخت، گچساران و دهدشت برگزار خواهد شد.   محمدعلی پیرسبزی که در جلسه شورای سیاستگذاری سی و دومین جشنواره تئاتر استانی که در محل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد سخن می‌گفت، ضمن قدردانی از هنرمندانی که دراین شرایط بیماری "کرونا ویروس" با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اقدام به تولید تئاتر نموده اند، افزود: تاکنون ۱۲ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که از این تعداد ۷ اثر توسط هیات انتخاب تایید و به دبیرخانه سی و دومین جشنواره تئاتر استان معرفی شدند.   دبیر سی و دومین جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد افزود: اجرا‌های جشنواره تئاتر به صورت زنده و غیرمتمرکز و در محل استقرار گروه‌ها بدون حضور تماشاگر برگزار می‌شود.   وی از آمادگی سالن‌های نمایش در شهرستان‌های یاسوج، سی سخت، گچساران و دهدشت جهت برپایی این جشنواره خبر داد و گفت: در پایان جشنواره، دو اثر بر اساس رای هیات داوران به جشنواره بین المللی تئاتر فجر معرفی خواهند شد.   انتهای پیام/     برچسب ها: تئاتر تئاتر شهر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تئاتر تئاتر شهر امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سی و دومین جشنواره تئاتر استان انجمن هنرهای نمایشی ایران موسسه هنرمندان پیشکسوت کهگیلویه و بویراحمد معاونت امور هنری کمیته حسابرسی تکالیف قانونی برگزار می شود بازرس قانونی حسابرس مستقل مجمع عمومی برگزار شد خواهد شد بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۶۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست

داود زارع گاریزی، که این روز‌ها تهیه‌کنندگی نمایش «طلوع خونین» کاری از مسعود طیبی را برعهده دارد در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: طیبی را از حدود ۵ سال پیش و به واسطه حضور در کلاس‌های بازیگری و بیان و بدن او می‌شناسم و از نزدیک با نمایش‌ها و اجرا‌های وی آشنا شدم. او متنی با عنوان «انتقام سیاوش» داشت که من دوست داشتم آن را روی صحنه ببریم. این متن مدرنیزه شده سیاوش شاهنامه بود و از ویژگی‌های جالبی برخوردار بود که با ایرادات مرکز هنر‌های نمایشی عنوان اثر به «طلوع خونین» تغییر کرد.

وی درباره میزان موفقیت این اثر در اجرا تشریح کرد: گروه اجرایی نمایش «طلوع خونین» با اعتقاد بر اینکه باید چراغ تئاتر روشن نگه داشته شود برای اجرای این اثر زحمات زیادی کشیدند و بازیگران چیزی حدود ۱۰ماه به تمرین اثر پرداختند ولی با توجه به شرایط جامعه، تئاتر ما آنچنان که باید حمایت نشد. من از شرایط جامعه ناراضی هستم و با اینکه تولید، تبلیغات و اجرای یک اثر نمایشی هزینه‌های بسیار گزافی دارد، اما هیچ ارگانی از تولید تئاتر حمایت نمی‌کند و جامعه هنری هم پشتیبان و حامی یکدیگر نیستند. این شرایط به گونه‌ای است که حتی وقتی از بازیگرانی که به واسطه تئاتر به جایگاه و نامی رسیده‌اند، دعوت می‌کنیم برای دیدن اثر به سالن‌های نمایشی نمی‌آیند.

این تهیه کننده تئاتر ادامه داد: علی‌رغم اینکه عاشق تئاتر هستم و دوست دارم به عنوان تهیه‌کننده از نمایش و فعالیت جوانان حمایت کنم، اما دلم پر از درد است و نمی‌دانم نمایش بعدی را تولید کنم یا نه؟ تا کی می‌توان ادامه داد و در بحث فروش متحمل ضرر و زیان شد؟

وی درباره کمک ارگان‌های دولتی بیان کرد: هر ارگان دولتی یک واحد فرهنگی دارد و طبیعتا برای خانواده‌های کارمندان و نیرو‌های خود یک بسته فرهنگی دارند و می‌توانند از تخفیف‌های نمایش‌ها بهره‌مند شوند و از طریق آوردن خانواده‌های هنردوست به سالن‌ها از تئاتر حمایت کنند.

زارع گاریزی درباره اجرای نمایش «طلوع خونین» در تماشاخانه ایرانشهر اظهار کرد: ۲۰درصد از فروش یک اثر نمایشی مختص سالن است، که نسبت به سالن‌های خصوصی که ۴۰ تا ۵۰درصد از فروش نمایش را طلب می‌کنند، بسیار شرایط مساعدتری دارند. همچنین نوع سالن و امکانات فضای نمایش و موقعیت جغرافیایی و دسترسی آن برای مخاطب اهمیت زیادی دارد. من موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم، چون هزینه‌های گزافی از گروه‌های نمایشی گرفته می‌شود. اما تماشاخانه ایرانشهر یکی از سالن‌های خوب دولتی با امکانات و دیسیپلین خوبی است و من از اجرای نمایش در این سالن راضی هستم. دراین تماشاخانه از نمایش «طلوع خونین» هم به لحاظ تبلیغاتی و هم از نظر احترام به گروه اجرایی و مخاطب حمایت خوبی شد و امکان بسیار خوبی برای گروه نمایش مهیا شد.

وی ادامه داد: مرحوم آتیلا پسیانی قبل از فوت خود اشاره کرد که از تئاتر باید حمایت شود و هنرمندان نباید از تئاتر فاصله بگیرند، اما متاسفانه برخی هنرمندان وقتی وارد عرصه تئاتر می‌شوند، دستمزد‌های نجومی می‌گیرند و چون اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست هزینه مضاعفی برای تهیه کننده اثر و کم شدن رغبت برای تولید از حمایت تئاتر می‌شود.

این تهیه کننده تئاتر «طلوع خونین» گفت: در این اجرا علیرضا جلالی‌تبار، هیچ بحثی نسبت به میزان دستمزد با ما نکرد. او تئاتر را دوست دارد و فردی بسیار حرفه‌ای و باشخصیت است و فقط به تئاتر و اجرا فکر می‌کند و من از نحوه برخوردش نکات زیادی را آموخته‌ام.

وی در پایان اظهار کرد: ما می‌توانستیم در کار فروش بهتری داشته باشیم، ولی تبلیغات هزینه گزافی دارد و گروه «طلوع خونین» بیش از ۱۵۰میلیون صرف طراحی و ساخت اقلام تبلیغاتی کرده در حالی که فروش نمایش تا الان ۱۶۰میلیون تومان به رسیده است. جدای از این هزینه دستمزد بازیگران و عوامل و طراحی‌ها و ... چیزی حدود ۶۵۰میلیون هزینه داشت. با اینکه از گروه نمایشی‌ام بسیار راضی هستم و افراد کارشان را به نحو احسن انجام داده‌اند، اما این میزان فروش در مقابل این حجم تلاش برای من دلشکستگی ایجاد کرد. از تئاتر ما حمایت نشد تا گروه نمایشی دیده شوند.

نمایش طلوع خونین تا اواخر هفته آینده، هر شب ساعت ۲۱:۰۰ در سالن استاد ناظرزاده کرمانی روی صحنه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • حضور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی در اجرای نمایش «نظامِ ابن عربی»
  • تقدیم اجرای «نظامِ ابن عربی» به فرهاد ناظرزاده‌کرمانی
  • فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران منتشر شد
  • حسام منظور به سراغ دراکولای برام استوکر می‌رود
  • اثر نمایشی «۴۴۴» از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور راه یافت
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری
  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست
  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی