Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از رادیو بین‌المللی چین (CRI)، بر اساس گزارش منتشر شده اخیر از سوی مؤسسه سنجش و ارزیابی سلامتی دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن، پیش بینی می شود تلفات ناشی از ابتلا به کرونا در آمریکا تا اول آوریل سال ۲۰۲۱ میلادی مجموعا به ۵۳۹ هزار نفر برسد.

این خبر در شرایطی منتشر می شود که با توجه به داده های ارائه شده از سوی دانشگاه «جان هاپکینز»، تاکنون بیش از ۲۷۹ هزار نفر قربانی کرونا در آمریکا شده اند و از طرف دیگر بیش از ۱۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ میلیون نفر نیز به کووید-۱۹ مبتلا گشته اند.

اخیرا آمار مبتلایان کرونا در آمریکا فقط در یک روز بیش از ۲۲۷ هزار و ۸۰۰ نفر گزارش شده است که این رقم از زمان شیوع همه گیری و پاندمی کووید-۱۹، یک رکورد محسوب می شود؛ در حال حاضر متوسط آمار روزانه تلفات ناشی از کووید-۱۹ در یک بازه یک هفته ای در آمریکا،‌ بیش از ۲ هزار مورد است!

«بیل گیتس» بینانگذار مایکروسافت اخیرا در مصاحبه با شبکه خبری «ان بی سی» اعلام کرده است که اگرچه اینطور به نظر می رسد که تقریبا تمامی واکسن های تولید شده توسط شرکت های آمریکایی «فایرز» و «مودرنا» جهت جلوگیری از عفونت های کوویدی، موفقیت آمیز عمل خواهند کرد، اما توزیع این واکسن ها به لطف اقدامات دولت فدرال، بغرنج و پر دردسر و غیر طبیعی پیش خواهد رفت؛ گیتس افزود که دولت فدرال در انجام بسیاری از اقدامات در جریان پاندمی کرونا از زیر بار مسئولیت خود شانه خالی کرده است.

این خبر در شرایطی منتشر می شود که مجله «فورچون» آمریکا اخیرا با انتشار گزارشی تاکید کرده است که واکسن های ضد کرونای تولید شده توسط کشور چین می توانند خلأهای باقی مانده در پروسه تولید و تامین واکسن های تولید شده توسط شرکت های آمریکایی «فایرز» (Pfizer) و «مودرنا» (Moderna) را پر کنند؛ از جمله خلأهای موجود در این بین ضرورت وجود زنجیره انتقال سرد با حفظ دمای زیر ۷۰ و ۲۰ درجه سانتی گرادی و چالش های لجستیکی و تدارکانی برای توزیع این واکسن های تولید شده در آمریکا است.

آمریکا در آستانه ورود به فاز جدیدی از پاندمی و همه گیری کرونا قرار دارد و همزمان با گسترش عفونت ویروسی در این کشور، بیمارستان های آمریکا رکورد بالایی از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ را در مقایسه با آمار مربوط به شروع همه گیری، به ثبت رسانده اند.

منبع: خبرآنلاین

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا امریکا شیوع کرونا تولید شده کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۷۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • در راستای جهش تولید؛ افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌ها
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است