Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-06@19:22:41 GMT

تنهاترین خانه روی زمین +عکس

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۶۸۲۶۹

تنهاترین خانه روی زمین +عکس

تصاویری از یک جزیره دورافتاده در ایسلند منتشر شده است که تنها یک خانه در آن وجود دارد.

خبرگزاری میزان _ فارس نوشت: «هردر کریستلیفسون» عکاس ایسلندی به تازگی از جزیره‌ای در این کشور عکاسی کرده است که فقط یک خانه دارد.

او با انتخاب تیتر «تنهاترین خانه روی زمین» برای این عکس‌ها نوشته که این جزیره از تمدن به دور است و نزدیک‌ترین همسایه به این خانه، کیلومتر‌ها با آن فاصله دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این جزیره کجاست؟

این جزیره، الیدای (به ایسلندی Elliðaey) نام دارد و در مجمع‌الجزایر «وست‌منیجر» در جنوب ایسلند است. ایسلند کشوری جزیره‌ای در شمال اقیانوس اطلس است و مانند اکثر کشور‌های جزیره‌ای ـ به استثناء ژاپن و اندونزی ـ جمعیت بسیار کمی دارد. طبق جدیدترین سرشماری‌ها، ایسلند فقط ۳۵۷ هزار نفر جمعیت دارد.

درباره این جزیره و تنها خانه سفیدرنگی که وسط چمن‌های سبز قرار گرفته است، داستان‌های زیادی وجود دارد. به نظر می‌رسد این مکان دورترین خانه در جهان باشد و به همین دلیل، از شرّ ویروس کرونا در امان است.

قدمت این خانه دقیقاً مشخص نیست. طبق یک شایعه مشهور که اولین بار در روزنامه ایندیپندنت گزارش شد، دولت ایسلند در اواخر قرن بیستم این جزیره را به خانم بیورک (خواننده راک ایسلند) هدیه داد.  بیورک می‌خواست برای خود یک جزیره دور‌افتاده داشته باشد و در آن یک استودیوی ضبط خانگی ایجاد کند. البته در واقعیت، بیورک چنین درخواستی نکرده بود و شایعه به سرعت برطرف شد. بیورک در اوایل قرن ۲۱ برای مدت کوتاهی با دولت ایسلند در مورد یک جزیره دیگر ـ که از قضا آن هم الیدای نام داشت ـ در حال مذاکره بود، اما پس از واکنش منفی مطبوعات از پروژه انصراف داد.

با این وجود، شایعات همچنان در اطراف این خانه مرموز در یک جزیره ظاهراً غیرمسکونی ادامه دارد. یک نظریه مشهور معتقد است که این خانه توسط یک میلیاردر عجیب و غریب ساخته شده است تا در صورت حمله زامبی‌ها در آخرالزمان، به آنجا برود! برخی دیگر هم گفته‌اند یک میلیاردر خجالتی آن را ساخته است. یک شایعه دیگر هم می‌گوید که این یک خانه متعلق به یک زاهد مذهبی (تارک دنیا) است.

عجیب اینکه یک زمانی حتی شایعه شده بود این خانه وجود خارجی ندارد و با دستکاری (فوتوشاپ)  عکس‌ها ایجاد شده تا بتوان داستان‌پردازی کرد! این در حالی است که طبق اسناد تاریخی، تعداد انگشت‌شماری از خانواده‌ها از قرن هجدهم در این جزیره زندگی کرده‌اند، گفته می‌شود آن‌ها ۵ خانواده بودند که این جزیره را برای پرورش گاو در مراتع، شکار پرندگان و صیدماهی‌ها انتخاب کرده بودند، اما از دهه ۱۹۳۰ این جزیره خالی از سکنه شده است؛ چون این خانواده‌ها دریافتند مکان‌های راحت‌تری برای زندگی وجود دارد.

در دهه ۱۹۵۰ میلادی، انجمن شکار تصمیم گرفت برای سهولت شکارچیان، یک پایگاه در این جزیره ایجاد کند. خانه سفید داخل جزیره همان پایگاه است که به عنوان محلی برای پشتیبانی شکارچیان است، اگر چه فاقد برق، اینترنت و آب لوله‌کشی است؛ با این وجود، یک حمام بخار (سونا) مخصوص دارد که آب آن توسط سیستم جمع‌آوری آب باران تهیه می‌شود؛ هر چند گفته نشده انرژی گرمایشی آن چونه تأمین می‌شود. البته اگر کسی عضو انجمن نباشد، یا دوستی در آن نداشته باشد، امکان حضور در این خانه را ندارد!

اِلیدای فاقد درخت است، اما پوشش گیاهی مناسبی برای زندگی طوطی دریایی (پافین‌های پرنده) داراست. به همین دلیل، به طور رسمی یک منطقه حفاظت شده است و فقط تور‌های گردشگری اجازه تدارک سفر‌های یک روزه به این مکان زیبا و وحشی را دارند.

عجیب اینکه خانه شکار با حصار احاطه شده است، شاید برای جلوگیری از ورود پافین‌ها به محدوده خانه.

ایسلند بیش از ۸۵ درصد انرژی الکتریکی خود را از طریق امواج دریا و توربین‌های بادی تولید می‌کند، به همین دلیل طی یک دهه اخیر همواره بین ۱۰ کشور سبز دنیا (با کمترین ضرر به محیط زیست) قرار می‌گیرد.  اقتصاد ایسلند بر پایه ماهیگیری بنا شده است و ۴۰ درصد صادرات آن را تشکیل می‌دهد.

 

بیشتر بخوانید: تصاویر برگزیده محیط زیست سال ۲۰۲۰

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: دیدنی جزیره

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دیدنی جزیره یک جزیره جزیره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۸۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند

با صرف درست و هدفمند منابع و هزینه‌ها، احتمال ثمردهی و موفقیت استارت آپ‌ها افزایش یافته و با سرعت بیشتری شاهد تحولات فناورانه و رشد نوآوری در جزیره کیش خواهیم بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کیش، درخصوص لزوم هدایت دقیق فعالان حوزه نوآوری در جزیره کیش، باید از بین حدود 2500 حوزه فناورانه موجود در کشور که برای آنها وقت و سرمایه صرف شده است، به سمت فناوری‌هایی پیش رفت که تنها در جزیره کیش امکان رشد و توسعه آنان وجود داشته باشد. این در حالی است که سرمایه‌گذاران هم به واسطه فرصت‌های قابل توجه کیش در این زمینه رغبت بیشتری جهت سرمایه‌گذاری پیدا خواهند کرد.‎

‎علیرضا فراهانی روز یکشنبه در نشستی در همین رابطه در خصوص زمینه‌های جذاب فعالیت نوآورانه در این جزیره، اظهار داشت: از جمله فناوری‌های نوآور که به سرعت می‌تواند در جزیره کیش توسعه یافته و به نتیجه برسد، حوزه‌هایی است که ارتباط مستقیم با دریا دارد. به عنوان مثال در حوزه شیلات می‌توان به بحث گیاهان و جانوران دریایی، دارویی و استحصال انرژی از امواج دریا اشاره کرد.

وی با تأکید بر اینکه نوآوری در جزیره کیش نیاز به شتاب و قدرت فزاینده دارد، تا توسعه و تحول در جزیره نمود بیشتری پیدا کند، افزود: از دیگر جذابیت‌های جزیره کیش برای نوآوری با قابلیت سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری است.گردشگری به عنوان یک مزیت جدی در کشور می‌تواند با چاشنی نوآوری همراه شده و در بخش‌های مختلف ازجمله گردشگری تفریحی و یا گردشگری سلامت فعالیت کند.

سرپرست مؤسسه علوم و فنون کیش تصریح کرد: از آنجا که کشور ما قابلیت ارائه خدمات باکیفیت و نسبتاً ارزان را در حوزه سلامت دارد، لذا اقبال بسیاری دربین کشورهای همسایه دارد، از این رو جزیره کیش با توجه به ظرفیت‌های خود می‌تواند شرایط حضور شرکت‌های نوآور در این حوزه را فراهم کرده و ضمن کمک به توسعه گردشگری، سلامت بازدهی زودهنگامی را نیز برای آنان به همراه داشته باشد.‎

فراهانی، حوزه انرژی را از دیگر ظرفیت‌های معرفی کیش به عنوان پایگاه نوآورانه دانست و گفت: منابع گازی و نفتی زیادی در کنار جزیره کیش تمرکز پیدا کرده است، که این امر می‌تواند یک امکان بی‌نظیر جهت حضور شرکت‌های دانش بنیان و ارائه ایده‌های نو با قابلیت اشتغال‌زایی و خلق پول را فراهم آورد.‎ حوزه فناوری اطلاعات نیز از دیگر حوزه‌های دارای جذابیت و مزیت در بحث نوآوری است و ما در جزیره کیش می‌توانیم سرمایه‌گذاری و حمایت‌های جدی نیز از این حوزه داشته باشیم.

وی ابراز داشت: فعالیت در این حوزه برای شروع نیاز به سرمایه‌گذاری، تجهیزات و فضای خاصی جز فراهم بودن بستر ارتباطات و اینترنت نداشته، از این جهت جزیره به لحاظ شرایط آب و هوایی و آرامش ذاتی می‌تواند بستر خوبی جهت مستقر شدن فعالان حوزه فناوری اطلاعات از جمله هوش مصنوعی، نرم‌افزار، سرویس‌های ابری و سایر زمینه‌ها جهت رشد و توسعه این بخش باشد.

‎وی در خصوص خدمات و حمایت‌های مرکز نوآوری مؤسسه علوم و فنون کیش افزود: در حال حاضر این مرکز علاوه بر بحث تأمین محل کار برای این شرکت‌ها، می‌تواند خدمات مشاوره‌ای نیز در خصوص أخذ مجوز دانش‌بنیان، دریافت تسهیلات و حوزه تجاری‌سازی محصولات به آنان ارائه دهد.‎

انتهای پیام/7558

دیگر خبرها

  • تخصیص ۳ میلیارد تومان برای ساخت پلاژ در جزیره خارک
  • حل معضل ۷۱۴۲ سند جزیره قشم بعد از ۵۳ سال
  • نیویورک میزبان جزیره آزمایشگاهی اقلیمی
  • تاریخ‌سازی فرعون در لیگ جزیره
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • بندر جدیدالاحداث بوموسی آخرین بندرگاه دریایی جمهوری اسلامی ایران
  • درباره میوه‌فروشی که ۱۶ سال فکر کردیم «فریدون فروغی» است!
  • تور جهانی تنیس ساحلی در جزیره کیش (عکس)
  • لحظه پرش دیدنی هالند به سمت آقای گلی لیگ جزیره + فیلم
  • دست‌کش طلایی لیگ جزیره به دروازه‌بان آرسنال رسید