Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت: حمایت هدفمند و برنامه ریزی شده برای تحقق توانمندسازی و در نهایت فراهم سازی زمینه کارآفرینی توسط ایتام و محسنین، امری ضروری است.

علیرضا آشناگر، استاندار سمنان۱۹ آذر در جلسه ویدئو کنفرانسی طرح ایران همدل، گفت: امروز شاهدیم که طرح ایران همدل با اقداماتی خلاقانه توسط مسئولان امر در استان به طرحی حمایتی با رویکرد توانمندسازی، زمانبندی شده و هدفمند تبدیل شده است که می تواند با شناسایی افراد نیازمند در جامعه، مسیر را برای رشد و پرورش استعداد های این افراد هموار و آنها را در آینده با عنصرهای تاثیر گذار در جامعه تبدیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: افرادی که در طرح ایران همدل مورد توجه قرار دارند از ارزش‌ها و کرامت انسانی برخوردار بوده اما متاسفانه از نعمت پدر محروم ‌هستند و ما باید با اینگونه طرح های هدفمند، جای پدر را برای این عزیزان پر کرده و با اتکا به نوع دوستی جامعه ایران اسلامی، در راستای تقویت و توانمند سازی آنها گام برداریم.

آشناگر با بیان اینکه امروز شاهدیم که حامیان به صورت ‌گسترده و قوی در بحث حمایت از ایتام و محسنین در قالب طرح های مختلف ورود می‌کند، خاطرنشان کرد: این کمک ها و حمایت ها باید به گونه ای برنامه ریزی شده به سمتی سوق داده شود که در آینده شاهد شخصیت‌ مستقل مالی و همچنین ایجاد کارآفرینی توسط ایتام و محسنین در جامعه باشیم.

وی به اجرای طرح شتابا در قالب توانمند سازی ایتام و محسنین از طریق کسب و کارهای جدید و بازار سرمایه در استان اشاره و تصریح کرد: برنامه زمانبندی مناسب و هدفمند برای رفع مایحتاج ایتام یکی از مولفه ها و ویژگی های خوب و ارزنده طرح ایران همدل با ویژگی های استانی افزوده شده به آن در استان سمنان است.

استاندار سمنان در پایان با بیان اینکه کارمندان دولت با توجه به شرایط اقتصادی امروز جامعه همچون سایر اقشار مردم در مضیقه هستند، اظهار کرد: ما همواره برای حفاظت از خود و صیانت از جامعه و برای اعتقادات عاطفی خود و با توجه به نوع دوستی ویژه‌ای که در بین ملت شریف ایران اسلامی وجود دارد همواره در این گونه اقدامات و حمایت از ایتام پیشگام بوده و هستیم و انشالله کارمندان دولت نیز داوطلبانه و به اندازه توان خود در این طرح شرکت کرده و بتوانیم شاهد توانمند سازی ایتام و کاهش فقر در جامعه باشیم.

خلاقیت استان در اجرای "ایران همدل"

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان نیز در این نشست گفت: خلاقیت کمیته امداد استان سمنان در اجرای طرح ایران همدل با قابلیت های توانمند سازی ایتام، محسنین و محرومان تحت پوشش کمیته امداد، تحولی نوین در مدیریت کاهش فقر در کشور ایجاد می‌کند.

فاطمه منصوری، در جلسه ویدئو کنفرانسی طرح "ایران همدل" با بیان اینکه بُرش استانی که در بحث اجرای طرح ملی ایران همدل صورت گرفته، یکی از متفاوت ترین، خلاقانه ترین و بهترین طرح های حمایتی است که تا به حال در کمیته امداد امام خمینی(ره) استان در دستور کار قرار گرفته، گفت: برنامه ریزی هدفمند و زمانبندی شده با هدف ایجاد چتر حمایتی چند لایه و در نهایت توانمند سازی جامعه هدف این مجموعه اعم از ایتام، محسنین و محرومان، از ویژگی های بارز اجرای این طرح در استان است.
وی ادامه داد: بر اساس آیات و احادیث دین مُبین اسلام و ارزش‌هایی که در فرهنگ ما جاری است، همواره بر توجه به حال افراد دارای مشکل و دستگیری از یتیمان و محرومان تاکید شده که است و خوشبختانه این فرهنگ و رویکرود در بین مردم و جامعه نیز با قدرت جاری است.
منصوری در ادامه بیان داشت: با طرح ایران همدل در استان سمنان با ویژگی هایی که توسط مسئولان کمیته امداد استان برای اجرای بهتر و زمانبندی شده و بهینه آن در نظر گرفته شده، مبالغ و حمایت های مالی به صورت پول نقد و مستقیم به جامعه هدف پرداخت نمی شود، بلکه بر اساس یک برنامه هدفمند و زمانبندی شده در راستای اشتغال، مسکن، آموزش و فرهنگ، توانمند سازی و استعداد سازی در بین جامعه هدف هزینه خواهد شد و این از ویژگی های مطلوب و بارز این اقدام خلاقانه است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان با بیان اینکه در این طرح حمایت کارمندان دولت از ایتام و محسنین مورد توجه است، اذعان داشت: در حال حاضر و با توجه به شرایط و وضعیت اقتصادی موجود ، کارمندان نیز همچون سایر قشرهای جامعه دارای مشکلاتی هستند اما از آنجا که این مهم برای جامعه هدف کمیته امداد امام خمینی(ره) قطعا بیشتر و سخت تر خواهد بود؛ امیدواریم تا کارمندان در این بخش به صورت داوطلبانه ورود کرده و در آینده با تحقق اهداف موجود در طرح ایران همدل و اقدام خلاقانه استان در اجرای این طرح، شاهد توانمند سازی ایتام، محسنین و محرومان استان و کاهش فقر در استان و کشور باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استاندار سمنان معاون استاندار سمنان کمیته امداد سمنان پویش ایران همدل توانمند سازی ایتام ایتام و محسنین طرح ایران همدل زمانبندی شده استان سمنان کمیته امداد جامعه هدف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۸۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمانده انتظامی سمنان: فراجا مرزبان حجاب است

فرمانده انتظامی استان سمنان با بیان اینکه برهنگی یکی از مصادیق خشونت اجتماعی است بر لزوم همراهی همه نهادهای فرهنگی برای توسعه فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه تأکید کرد و گفت: پلیس ضمن حفظ کرامت انسانی جامعه، با هنجارشنان مقابله می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سردار جلیل موقوفه‌ئی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خشونت روانی در عرصه بدحجابی و برهنگی آثاری عمیق گسترده و گاها نسلی در جامعه می‌گذارد که تبعات آن بر فرد، روان، روابط، خانواده و اجتماع متعلق به وی به جای خواهد ماند.

وی گفت: خشونت مفهوم و پدیده‌ای چندبعدی و گسترده است که در حوزه‌های مختلف از جمله فردی، خانوادگی و اجتماعی قابل بررسی است.

فرمانده انتظامی استان سمنان خاطرنشان کرد: خشونت امری ضد هنجار و عاملی مخرب در فرآیند توسعه زندگی فردی و جمعی است و می‌تواند به بسیاری از روابط در حوزه‌های خرد و کلان آسیب وارد سازد.

سردار موقوفه‌ئی اضافه کرد: ولی آنچه از خشونت در افکار عمومی و ادبیات اجتماعی مطرح می‌شود غالبا خشونت فیزیکی و کلامی است که در عناوینی مثل ضرب و جرح فحاشی مزاحمت تعریف و پیگیری می‌شود و بیشتر معطوف و محدود به دو گروه زنان و کودکان در بستر خانواده و جامعه شده است.

وی به وجوه دیگر این پدیده مانند خشونت جنسی، خشونت مجازی، عاطفی که اخیرا به آن پرداخته شده است و کارشناسان و عموم جامعه این ابعاد را زیر ذره بین خود برده‌اند؛ اشاره کرد و گفت: ولی ابعاد و وجوه دیگری از خشونت نیز وجود دارد که علیرغم گستره عظیم و قدرت اثر بخشی عمیق آنها بر فرد و جامعه کمتر به آن پرداخته می‌شود.

فرمانده انتظامی استان سمنان اضافه کرد: خشونت روانی و جنسی گسترده با رواج بی‌حجابی و برهنگی در بستر جامعه و تشویش ذهن و روان جوانان ایجاد می‌شود و معمولا در پوشش آزادی فرهنگی قرار گرفته و به تبعات مخرب آن بر فرد خانواده و روابط عاطفی و خانوادگی هیچ گونه اهمیتی داده نمی‌شود و این بعد از خشونت به مراتب مخرب‌تر از خشونت‌های آشکاری است که روزانه و مستمر توسط قوای قانونی و قضایی کشور کنترل می‌شود، چرا که خشونت آشکار غالبا به درگیری مستقیم و غالبا فیزیکی دو یا چند تن معدود و محدود می‌شود ولی خشونت روانی جاری در عرصه بدحجابی و برهنگی آثاری عمیق گسترده و گاها نسلی در جامعه می‌گذارد که تبعات آن بر فرد،روان، روابط، خانواده و اجتماع متعلق به وی به جای خواهد ماند.

سردار موقوفه‌ئی گفت: از همین منظر ساختار مدیریتی جامعه همانگونه که با خشونت آشکار با جدیت مقابله می‌کند، از منظر حراست از امنیت روانی عاطفی و جنسی در جامعه موظف است با خشونت ناشی از رواج برهنگی و بی‌حجابی در جامعه نیز مقابله کند.

فراجا مرزبان حجاب است/ متولیان فرهنگی حجاب و عفاف بیدار باشند

فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: فراجا با اجرای طرح نور مرزبانی حوزه حجاب را عهده‌دار است و مقتدرانه اجازه نمی‌دهد دشمنان خطوط قرمز فرهنگی را در نوردند و لازم است متولیان فرهنگی حجاب و عفاف نیز بیدار باشند.

سردار موقوفه‌ئی گفت: طرح نور یا طرح مقابله با ساختارشکنی و هنجارشکنی حوزه حجاب و عفاف چند وقتی است در سطح کشور آغاز شده و فراجا با حضور تیم‌های مجرب و متخصص در این حوزه عمل می‌کند.

وی با بیان اینکه واکنش‌ها به اجرای طرح نور در دو دسته قرار دارد؛ بخشی از جامعه موافق و حامی فراجا هستند و برخی نیز به تشریح آسیب‌های این طرح می‌پردازند گفت: پلیس در این طرح از تمام ظرفیت‌های انسانی و تجهیزاتی خود برای اجرای دقیق و کامل آن بهره می‌برد و ضمن رعایت کرامت و احترام انسانی با هنجار‌شکنی در حوزه حجاب مقابله می‌کند.

فرمانده انتظامی استان سمنان با تأکید بر اینکه متولیان فرهنگی حجاب و عفاف نیز بیدار باشند گفت: اکتفا به طرح نور و حضور مجاهدانه پلیس در این عرصه تضمینی برای ارتقاء فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه و نسل‌های آتی نخواهد بود.

سردار موقوفه‌ئی با بیان اینکه "عفاف و حجاب" اصالتی فرهنگی دارد و این عرصه عناصری آگاه، اصیل و شجاع را می‌طلبد گفت: این جبهه میدان تاکتیک‌های عمیق و تکنیک‌های دقیق و نظم و استمرار در عمل است که امیداوریم سازمان‌ها و نهادها به ویژه خانواده‌های اصیل ایرانی، اهمیت آن را درک و خود محوریت این عرصه را عهده‌دار شوند.

"حجاب"نتیجه عزت نفس در آدمی است

سرهنگ سید علی میراحمدی جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان نیز در این نشست گفت: "حجاب"نتیجه عزت نفس در آدمی است.

وی با بیان اینکه انسان نه برای دیگران و نگاه توجه و تایید دیگران، بلکه برای خود و برای شکوفایی خویشتن زندگی می‌کند عنوان کرد:بر همین اساس حجاب به معنی بی‌نیاز به هر نگاهی جز نگاه خداوند معنی پیدا می‌کند.

میراحمدی با بیان اینکه آنچه به انسان معنا و قیمت می‌دهد، رضایت عمیق و درونی نسبت به خود است گفت: این خشنودی تنها در مسیر حرکت انسان به سمت اهداف و ارزش‌ها و نیل به قله شکوفایی محقق می‌شود.

وی گفت: چنانچه هر فردی به هر دلیلی در طول زندگی در مسیر درخشان شکوفایی قرار نگیرد به دامن لذت پناه می‌برد؛ لذت‌های کوتاه و انگیزش‌های موقت که تسکینی موقتی بر دردهای عمیق ناکامی است.

جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: انسان آگاهانه حال ناخوش زیستن در مسیر نادرست را احساس می‌کند، ولی درک شجاعت و تحمل لازم برای پذیرش آن را ندارد و بر همین اساس در مواجه با آن مکانیسم‌های غلط رفتاری را بر می‌گزیند.

میراحمدی گفت: مصرف مواد مخدر از جمله مکانیسم‌های غلطی است که هرچند تسکینی چند ساعته به دردهای وجودی و درونی انسان می‌دهد ولی آنچه می‌ماند نهایتا دردی انباشته‌تر و ترسی بسیار عمیق‌تر است.

وی افزود: از دیگر مکانیسم‌های اشتباه برای انسان، تمرکز بیش از حد بر ثروت‌اندوزی تکیه بر وجوه مختلف زندگی مادی است که این مهم در مصادیقی از جمله ظاهر، اندام، زیبایی برای جلب نگاه و توجه دیگران، افراط در روابط عاطفی و جنسی و هر چیزی که انسان را دچار فراموشی و غفلت از خویشتن کند جلوه‌گر می‌شود.

جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان برهنگی را نیز از مکانیسم‌های دفاعی در برابر احساسات دردناک ناشی از وجود بی‌ارزش انسانی در نگاه خود انسان عنوان و تصریح کرد: از آنجا که ارزشمندی انسان به توجه و تایید دیگران گره خورده و در این نگاه، بهای انسان تعداد چشم‌هایی که او را شناخته، نگریسته و دنبال می‌کنند خواهد بود؛ بر همین اساس، ترس مواجه با درون تهی از ارزش و معنای انسان وی را ناچار می‌کند که برای ایجاد حس ارزشمندی و به تبع آن جذب افراد و نگاه آنان خود را بیاراید و جراحی کند و این مسیر را تا انتها خواهد رفت.

میراحمدی با اشاره به نفوذ این رویکرد به فضای مجازی تصریح کرد: در انتهای این مسیر به جایی خواهیم رسید که دیگر هیچ نگاهی، هیچ لایک و تحسینی و هیچ دنبال کننده و تماشاگری و حتی هیچ اندازه ثروت و شهرت و قدرتی توان ارضای نیاز شدید ما به ارزشمندی و معنا را نمی‌دهد و این پایان قطعی است.

وی با بیان اینکه باید نگاه، تمرکز و توجه ما به درون هدایت شود تصریح کرد: در صورتی که در نگاه هریک از افراد جامعه، گوهر وجودی خود ارزشمند و گرانبها شده و این ارزشمندی در نگاه به خود نهادینه شد، دیگران و نگاهشان برای افراد کم‌اهمیت می‌شود.

جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: پس ساده زیستی و ابعاد آن، از جمله حجاب، نتیجه احساس ارزشمندی است که خاصیت انسان با معناست و نماد عزت نفس در آدمی است.

میراحمدی با اشاره به نقش مهم نهادهای فرهنگی جامعه در این مسیر مهم خاطرنشان کرد: نهادهای فرهنگی باید جامعه را به این سمت‌وسو سوق دهند و برای توسعه فرهنگ عفاف و حجاب باید اقدامات ریشه‌ای فرهنگی نیز در کنار برخورد با هنجارشکی‌ها برنامه‌ریزی و اجرا شود.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • ۳۶۰۰ یتیم تحت پوشش معلمان اردبیلی هستند
  • فرمانده انتظامی سمنان: فراجا مرزبان حجاب است
  • حمایتی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران از خیزش ضد صهیونیستی دانشجویان و اساتید آمریکا
  • مشارکت بیش از هزار معلم سمنانی در طرح اکرام ایتام و محسنین
  • ۱۶۸۹ حامی معلم با کمیته امداد زنجان همکاری دارند
  • ۱۶۸۹ حامی معلم با کمیته امداد همکاری دارند
  • یکهزار و ۵۴۸ معلم و استاد دانشگاه، حامی ایتام و محسنین استان یزد هستند
  • ثبت نام ۵۸۰۰ گیلانی در طرح اکرام ایتام و محسنین
  • ثبت نام ۵۸۰۰ گیلانی در طرح اکرام ایتام و محسنین ماه رمضان
  • در جست‌وجوی مزاج معتدل