Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقازاده به شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در تالاب میقان اشاره کرد و گفت: آنفلوانزا به عنوان یک خطر جدی استان و حتی کشور را تهدید می کند و خوشبختانه تاکنون با تلاش ها و اقدامات به موقع خطر از استان رفع شده اما باید این مسئله جدی گرفته شود چراکه در صورت فراگیر شدن آسیب های جدی به دام و طیور و حتی مردم خواهد زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ سید علی آقازاده استاندار مرکزی امروز در جلسه شورای اداری استان مرکزی ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهید محسن فخری زاده دانشمند هسته ای و دفاعی کشور گفت: تاسف بارتر از شهادت شهید فخری زاده تضعیف امنیت ملی کشور توسط برخی از افراد بود که موجب سوء استفاده رسانه های معاند شد.

آقازاده اظهار کرد: امروز اقتدار امنیتی در ایران زبان زد تمام کشورهای دنیا است و شهادت دانشمند هسته ای نباید موجب زیر سوال بردن اقتدار دفاعی و امنیتی در کشور شود.

وی ادامه داد: در طی دو هفته اخیر در استان از نظر بیماری کرونا یک شرایط قابل قبول را شاهد بودیم و امروز میزان تلفات، ابتلا و بستری نسبت به هفته آخر آبان ماه کاهش جدی داریم و خوشبختانه امروز نقطه قرمز در استان وجود ندارد.

استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه همه باید برای کنترل و تثبیت این شرایط کمک کنیم افزود: مردم و مسئولین در این دو هفته نشان دادند اگر بخواهند می توانند و همه باید تلاش کنیم فوتی های کرونا در استان به صفر برسد و بستری ها با کاهش جدی مواجه شود و این نیازمند عزم مسئولین و مشارکت آحاد مردم است.

آقازاده در ادامه به اجرای طرح شهید سلیمانی اشاره کرد و گفت: اجرای طرح شهید سلیمانی در استان از دو هفته گذشته شروع شده و بسیجیان به همراه شبکه بهداشت در استان و گروه های مردمی و داوطلب در این طرح نقش آفرینی می کنند و همه باید برای اجرای موفق این طرح کمک کنند تا شاهد آثار و برکات آن باشیم.

وی در ادامه به شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در تالاب میقان اشاره کرد و گفت: آنفلوانزا به عنوان یک خطر جدی استان و حتی کشور را تهدید می کند و خوشبختانه تاکنون با تلاش ها و اقدامات به موقع خطر از استان رفع شده اما باید این مسئله جدی گرفته شود چراکه در صورت فراگیر شدن آسیب های جدی به دام و طیور و حتی مردم خواهد زد.

استاندار مرکزی اضافه کرد: کسانی که اطراف تالاب هستند باید مراقبت بیشتری داشته باشند و به حیوانات خانگی خود اجازه ندهند اطراف تالاب بروند و باید تا دو ماه آینده مراقبت ها با جدیت دنبال شود.

آقا زاده ادامه داد:سوالی که این روزها هم در فضای مجازی و هم در فضای حقیقی در استان وجود دارد بحث رتبه پایین استان در بودجه است و کاملا طبیعی می باشد.

وی یادآور شد: سهم بودجه استان مرکزی در کشور هم اکنون ۲۴ است و این با توجه به ارزیابی های شاخص های سازمان برنامه و بودجه کشور اندازه گیری شده است.

استاندار مرکزی بیان کرد: استان مرکزی در شاخصه هایی که مد نظر سازمان برنامه و بودجه هست خوشبختانه رتبه خوبی دارد و این موجب شده برخی از بودجه ها به استان های محروم تر و کم برخوردارتر سوق پیدا کند.

وی اضافه کرد: این رتبه بودجه در استان طی ۱۵ سال گذشته بدین شکل بوده و این به دلیل وجود شاخصه ها و برخورداری استان است که البته مشکلات زیادی در استان مرکزی وجود دارد اما باید زیرساخت ها و برخورداری استان نسبت به سایر استان های دیگر و خصوصا محروم اندازه گیری شود.

آقازاده بیان کرد: از نمایندگان مجلس شورای اسلامی انتظار داریم نسبت به رتبه استان در بودجه تلاش لازم را انجام بدهند و مردم هم بدانند مسئولین استان اقدامات لازم را انجام خواهند داد اما همه باید قبول کنیم در یک شاخصه ارزیابی می شویم و همه باید تابع قانون باشیم.

استاندار مرکزی به اجرای رزمایش کمک مومنانه در استان اشاره کرد و گفت: بسته های معیشتی در استان بر اساس نیازمندی ها و برنامه ریزی ها هدف گذاری شده که تا به امروز بیش از ۲۰۰ هزار بسته توزیع شده و به کلیه اهداف مد نظر در کمک مومنانه در طی این دو مرحله دست پیدا کرده ایم.

وی افزود:برنامه ریزی ها برای توزیع ۱۰۰ هزار بسته تا پایان سال ۹۹ انجام شده که ۱۵ هزار بسته در سفر رئیس بنیاد علوی مصوب شد و هلال احمر هم تعدادی توزیع کردند و امیدواریم با تلاش های همه دستگاه ها به ۱۰۰ هزار بسته و بیشتر برسیم.

آقازاده در ادامه به بخشنامه ریاست قوه قضائیه در خصوص ترک فعل مدیران اشاره کرد و گفت: این موضوع یک امر لازم و ضروری بود که ما در استان مرکزی استقبال می کنیم.

استاندار مرکزی بیان کرد: ترک فعل مدیران مشکلات زیادی ایجاد می کند و ممکن است زحمات کل استان را زیر سوال ببرد و ما امروز همانند گذشته اعلام می کنیم با هرگونه ترک فعل و کوتاهی در خدمت با جدیت برخورد خواهیم کرد.

وی اظهار کرد: همه مدیران و مسئولین در استان باید خدمت صادقانه و پیوسته را در دستور کار خود بگذارند و کوتاهی از مسئولیت و کم کاری از هیچ مدیری قابل قبول نیست.

آقازاده خاطرنشان کرد: در شرایط دورکاری ادارات خدمت به مردم نباید لحظه ای تعطیل شود و کلیه ادارات باید همواره به ارباب رجوع پاسخگو باشند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: اشاره کرد و گفت استاندار مرکزی استان مرکزی هزار بسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۹۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی

معاون هماهنگ‌کننده سپاه روح‌الله استان مرکزی به مناسبت در پیش بودن هفته بسیج اقدامات یک سال اخیر بسیج سازندگی در استان را تشریح کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سرهنگ پاسدار محمد گودرزی ظهر امروز در نشست خبری تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به اقدامات یک سال اخیر بسیج سازندگی در استان، اظهار داشت: بسیج سازندگی استان مرکزی سال گذشته تفاهم‌نامه و قراردادهای مختلفی را با دستگاه‌های اجرایی منعقد کرد که در راستای قرارداد با جهاد کشاورزی، 29 استخر ذخیره آب کشاورزی با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد تومان و 10 یادمان شهدا با اعتباری بالغ بر 5 میلیارد تومان ایجاد شد.

وی افزود: 230 سری جهیزیه با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) با اعتباری بالغ بر 7 میلیارد تومان و سه هزار بسته کیف و لوازم‌التحریر توزیع شد، 30 واحد مسکونی با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد تومان با همکاری بهزیستی ایجاد شد، 15 مورد بازسازی و مرمت منازل رزمندگان دفاع مقدس که توان مالی کافی نداشتند، انجام گرفت، 2 هزار و 500 تُن قیر رایگان برای جاده‌های روستایی و آسفالت بین مزارع کشاورزی این استان توزیع و 350 هزار مترمربع آسفالت انجام شد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: ایجاد 50 منزل برای محرومان و مددجویان، اجرای 23 هزار متر کاشی و سرامیک برای منازل محرومان با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد و 400 میلیون تومان، اجرای 19 پروژه کانال آب کشاورزی به طول پنج‌هزار متر و تهیه و توزیع بیش از 100 بسته فرهنگی، از دیگر اقدامات بسیج سازندگی استان مرکزی در سال گذشته است.

گودرزی با اشاره به اجرای بیش از 100 ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی بیان کرد: برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان از 15 تا 21 اردیبهشت هدف گذاری شده است، شعار امسال هفته بسیج سازندگی همه با هم، بسیج خدمت‌رسانی نامگذاری شده است، رهبر معظم انقلاب بسیج را کلید طلایی حل مشکلات جامعه ذکر کردند و تشکیل گروه‌های جهادی یکی از طرح‌های مهم است که تاکنون با توفیقات خوبی همراه بوده است. برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، افتتاح هفت منزل محرومان، افتتاح سد ذخیره آب کشاورزی روستایی، اجرای صبحگاه مشترک و همایش تجلیل از مادران جهادی، از جمله برنامه‌های این هفته است.

وی با اشاره به اقدامات بسیج سازندگی استان را از سال 1390 تا 1402 گفت: اجرای 320 کیلومتر شبکه آب‌رسانی به روستاها، احداث و مرمت یک‌هزار و 800 واحد مسکونی، اهدای یک‌هزار و 896 سری جهیزیه به زوج‌های کم‌برخوردار، توزیع چهار هزار و 500 تُن قیر، بهسازی و مرمت 225 مدرسه، اجرای 110 کیلومتر راه و 40 پل روستایی، لایروبی 52 قنات به طول 40 کیلومتر، توزیع 700 هزار بسته معیشتی و لوازم‌التحریر، ایجاد 210 هزار مترمکعب استخر ذخیره آب کشاورزی، بهسازی و مرمت 247 مسجد و حسینیه، ایجاد 28 نماد یادمان شهدا، احداث 32 سالن ورزشی و کتابخانه در روستاها و مناطق کم‌برخوردار و توزیع بیش از 2 میلیون پُرس غذای گرم بین نیازمندان، بخشی از این اقدامات است.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: تأسیس 812 صندوق قرض‌الحسنه توسط بسیجیان با 41 هزار نفر عضو، پرداخت 12 هزار و 800 فقره تسهیلات اشتغال‌زایی و تعاونی، حمایت و پشتبانی از 50 شرکت تعاونی، ایجاد 15 هزار شغل، برگزاری 400 نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، برپایی بیش از 2 هزار و 800 کلاس آموزش اشتغال و ارائه 570 هزار نفر ساعت آموزش، تشکیل یک‌هزار و 300 گروه جهادی و سازماندهی 29 هزار نفر در این گروه‌ها، برگزاری 594 اردوی جهادی، اجرای بیش از سه هزار طرح محرومیت‌زدایی و اجرای 2 هزار و 560 دوره تخصصی از جمله رسم هجرت، رسم خدمت و جهاد رسانه از جمله اقدامات اقتصاد مقاومتی سپاه روح‌الله استان مرکزی در طول 12 سال گذشته است.

گودرزی برگزاری جشنواره‌های هنری، دیدار جهادگران با مسئولان، تعمیر سه‌هزار و 350 دستگاه وسایل لوازم خانگی به صورت رایگان برای خانواده‌های محروم و سیل‌زده، ایجاد 45 قرارگاه جهادی، پهنه‌ای، منطقه‌ای و محلی، برگزاری سه دوره انتخابات و مجمع جهادگران، اجرای بیش از یک‌هزار و 500 اسکلت توسط جهادگران بسیجی و نصب آنها در منازل مناطق محروم و کم‌برخوردار، برپایی 12 نمایشگاه دستاوردهای بسیج سازندگی، تجلیل از 2 هزار و 800 جهادگر فعال را از دیگر اقدامات بسیج سازندگی استان برشمرد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی
  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • زارع‌پور: پایگاه چابهار تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • ۳۰۰۰بسته گوشت قرمز بین مددجویان کهگیلویه و بویراحمدی توزیع شد
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در بین ایتام خراسان شمالی
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟