Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@22:43:02 GMT

خطرات احتمالی واکسن کرونا کمتر از تزریق نکردن است

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۶۹۶۶۴

خطرات احتمالی واکسن کرونا کمتر از تزریق نکردن است

به گزارش روز چهارشنبه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر محمدرضا هاشمیان  افزود: تعداد افراد منتظر تزریق واکسن کم نیستند، کادر درمان هم قصد دارد این واکسن را دریافت کنند.

وی ادامه داد: ایران یکی از اولین کشورهایی است که بیماری کرونا به آن وارد شده، بنابراین بنظر می رسد منطقی است که جزو اولین کشورهایی هم باشیم که کاندید دریافت واکسن باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، اخذ سیاست های واحد و شفاف برای نحوه ورود و اعلام زمان تزریق را از سوی سیاستگزاران حوزه درمان خواستار شد و  تاکید کرد: باید زمان دقیق واکسینه شدن مردم در برابر کرونا مشخص باشد.

به گفته دکتر هاشمیان، جو متلاطم پاندمی زمانی آرام می گیرد که تاریخ دقیق شروع واکسیناسیون از سوی کشورها اعلام شود. اگر می خواهیم جامعه آرام بگیرد باید تاریخ دقیق ورود واکسن کرونا به کشور اعلام شود.

با اشاره به وضعیت شیوع مبتلایان به کرونا اظهار کرد: در حال حاضر نسبت آمار مرگ و میر به موارد تشخیص داده شده کاهش پیدا کرده است. از ابتدای شیوع اپیدمی کووید ۱۹ آمارابتدایی مبتلایان  ۲ تا ۲۲ و نیم  برابر کاهش یافته است.

او یکی از مهمترین دلایل کاهش موارد مرگ ومیر در مبتلایان به کرونا را تحت پوشش قرار گرفتن داروهای موثر در درمان کرونا عنوان کرد.

وی گفت: با پیگیری های مستمر وزارت بهداشت بیماران داروهای تاثیر گذار در بهبود روند درمان را همانند رمدسیور و یا فاویپیراویر را تحت پوشش بیمه و در شرایط مناسب تری دریافت می کنند.

فوق تخصص بخش مراقبت های ویژه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری ازوضعیت رضایت بخش آی سی یو ها در مقایسه با ماههای گذشته خبرداد و تاکید کرد: روند درمان کرونا نسبت به روزهای آغازین شیوع کاملا در کل کشور متفاوت شده است امروز درمان های منظم و منسجم تری به بیماران ارائه می شود.

وی انجام مداخلات سخت گیرانه و اعمال محدودیت ها برای کاهش و قطع زنجیره شیوع کرونا را راه حل مناسبی برای کنترل بیماری ذکر کرد و گفت: اگر از همان اولین روز شیوع اپیدمی در شهرهایی که آتش ویروس شعله ور بود محدودیت های بیشتری اعمال شده بود، به طور قطع با امواج کمتری ازاین بیماری دست به گریبان بودیم.

استمرار تعطیلات بار بیماری کرونا را کاهش می دهد

هاشمیان با اشاره به این که کاهش آمار مبتلایان به کرونا در بیمارستان ها کاملا محسوس است تاکید کرد: استمرار اعمال محدودیت ها به خصوص در روزهای تعطیل می تواند به میزان قابل توجهی از بار بیماری بکاهد.

وی ادامه داد:در کل دنیا ثابت شده هر نوع اعمال محدودیت با هدف کاهش تردد ها میتواند میزان مبتلایان به کرونا و در نهایت چرخش ویروس را کمتر کند.

کودکان و دانش آموزان همچنان بیشترین ناقلان کرونا

فوق تخصص بخش مراقبت های ویژه به برخی مداخلات برای کاهش اپیدمی در کشور اشاره کرد وتوضیح داد: به طور مثال بستن مدارس یکی از مهمترین اقداماتی بود که از همان اولین روزهای شیوع بیماری در کشور اعمال شد.در بسیاری کشورها این اتفاق نیفتاد و علیرغم گسترش ویروس مدارس به ادامه آموزش های حضوری خود پرداختند و این بار بیماری را به میزان قابل توجهی افزایش داد.

وی  در ادامه اظهارکرد:طی تحقیقاتی در آمریکا مشخص شد، بسیاری از افرادی که به کرونا مبتلا شدند، راننده های سرویس مدارس بودند، چرا که کودکان و دانش آموزان به دلیل وضعیت سیستم ایمنی بیشتر بدون علامت و ناقل کرونا هستند و به راحتی ویروس را منتقل می کنند.

ضرورت سرعت بخشیدن به واکسیناسیون 

این استاد دانشگاه با بیان این که بیشترین ویروس کرونا در بخش های مراقبت های ویژه در چرخش است خواستار تسریع در روند تولید و توریع واکسن شد و گفت: انستیتو پاستور ایران یکی از بهترین مراکز آزمایشگاهی دنیاست بنابراین باید به محض تولید واکسن داخلی به این تولیدات اطمینان کرد تا سیر رشد و شیوع ویروس کاهش یاید.

هاشمیان تاکید کرد: مهمترین موضوع در کنترل همه گیری و پیشگیری از خسارت های بیشتر جانی، سرعت بخشیدن  به روند  واکسیناسیون علیه کروناست.


کشورهای هند و چین پیشروترین تولیدکنندگان واکسن کرونا

وی، کشورای هند و چین را ازجمله پیشروترین تولید کنندگان واکسن کرونا معرفی کرد و برنامه ریزی برای ایجاد کارت واکسن، خرید و عرضه واکسن کرونا را مورد توجه قرار داد.

به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تجربه ثابت کرده خیلی از افراد کاندید تزریق واکسن در کشورو یا دردنیا نیستند کما این که در مورد واکسن آنفولانزا هم اینچنین بوده و تمامی آحاد و اقشار جامعه تمایلی به واکسینه شدن نداشتند.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واکسن کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واکسن کرونا اخبار کنکور مبتلایان به کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۹۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال