Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، فرهاد کریمی، رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش در نشست خبری که به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اهداف اجرایی برنامه‌ها و فعالیت‌ها در زیر نظام، پژوهش است .

کریمی افزود: بخش‌هایی از برنامه اصلاح فرآیندها، روش‌ها و سرعت دهی به طرح‌های پژوهشی و همینطور تدوین و تبین بهتر نیاز‌های پژوهشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش ادامه داد: به سمت منطقی کردن مسیر‌ها و بررسی طرح‌های پژوهشی و مستند سازی بهتر فرآیند‌ها و روندپژوهی حرکت کردیم، به جز طرح‌های پژوهشی، جمع بندی‌های سریع هم داشتیم، همچنین توصیه‌های سیاستی و مدیریت مبتنی بر برنامه‌های پژوهشی ارائه شد.

رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش با اشاره به مدرسه پژوهش محور گفت: شعار هفته پژوهش را :مدرسه پژوهش محور، معلم پژوهنده و دانش آموز پرسشگر" نامگذاری کردیم که پیشران اصلی سند تحول بنیادین است.

او تصریح کرد: مدرسه پژوهش محور، مهم‌ترین و اصلی ترین رکن آموزش و پرورش است. ما در مدرسه شاهد سه بخش مهم و اساسی به نام مدیر، معلم و دانش آموز هستیم که ذی‌نفعان تعلیم و تربیت هستند.

کریمی  گفت: این اقشار در دستگاه تعلیم و تربیت عاملیت دارند و از ظرفیت اهداف تحولی برخوردارند، این سه گروه، محور اساسی و رکن تعلیم و تربیت پیشرفته محسوب می‌شوند.

زیرساخت اینترنت پرسرعت برای برگزاری آزمون آنلاین نداریم

کریمی درباره علت حذف معاونت پژوهشی از ساختار ادارات کل استان‌ها بیان کرد: ٢ معاونت مالی-اداری و پژوهشی ادغام و به یک معاونت تبدیل شده اند البته که در زمان وزارت آقای بطحایی به صورت مکتوب درباره تبعات این کار متذکر شدیم، اما در برابر کوچک سازی الزام قانونی بود.

او با اشاره به اینکه تا پایان برنامه ششم، ١۵ درصد از دستگاه‌ها باید ساختارش  را کوچک می‌کردند، تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌های مالی برای بخش پژوهش با این ادغام مورد توجه بیشتری قرار می‌گیرد البته بنده خودم موافق ادغام نبودم.

رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش  به موضوع تاثیر آموزش‌های غیر حضوری هم اشاره کرد و گفت: مدارس در شرایط کنونی با وضعیت قابل قبول آموزش حضوری، فاصله دارند.

او گفت: تصمیم گیری در مورد اینکه ادامه آموزش‌ها به صورت مجازی باشد، معقول و منطقی است، اما این اتفاق تا زمانی مفید است که مخاطرات آموزش حضوری از حیث سلامت دانش آموزان کاهش یابد.

رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش درباره طرح پژوهشی شبکه شاد، تصریح کرد: نتایج حاصل از این پژوهش که در تابستان انجام شد، نشان می‌دهد که سرعت بارگذاری محتوا و برقراری ارتباط پایین است و حتی دانش آموزان و معلمان ما اغلب کار با شاد را بلد نیستند.

کریمی با اشاره به روند ارزشیابی امتحانات آنلاین توضیح داد: برگزاری چنین امتحاناتی نیازمند تامین زیرساخت‌های لازم از جمله اینترنت پرسرعت است، اما با توجه به شرایط موجود به نظر می‌رسد ناگزیریم به سمت ارزشیابی حضوری با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برویم.

بیشتر بخوانید

سهم آموزش و پرورش از بودجه عمومی کم است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش پژوهش محور مدرسه پژوهش محور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۹۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان

 رضامراد صحرایی در جمع قهرمانان جهانی والیبال دانش آموزی که در سالن وزارت آموزش و پرورش حضور داشتند، با بیان اینکه سیاست قطعی وزارت آموزش و پرورش توسعه تربیت‌بدنی است گفت: مفتخرم در این دولت ۲۲۰۰ فضای ورزشی ساخته شده است، ۵ دهکده جامع ورزشی احداث خواهد شد چراکه سیاست قطعی وزارت آموزش و پرورش تقویت تربیت بدنی است.

وی با بیان اینکه لذت خلق افتخار در دوره نوجوانی گوارای وجودتان افزود: این پیروزی تقدیم به همه معلمان شما باشد که در شکل‌گیری شخصیت شما تاثیرگذار بوده‌اند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه رسیدگی ویژه به سلامت جسمی دانش‌آموزان یکی از دغدغه‌های پیوسته ما در آموزش و پرورش، است، ادامه داد: سلامت جسم و بدن برای یادگیری عمیق و برای نقش آفرینی دقیق مهم است. در نتیجه از وظایف ما این است که در ساحت زیستی و بدنی کمک کنیم.

صحرایی با بیان اینکه یکی از آرزوهای من این است که هر روز حداقل یک ساعت دانش‌آموزان در مدرسه ورزش کنند گفت: این مهم را حتما دنبال می‌کنیم. 

وزیر آموزش و پرورش داشتن اعتماد به نفس تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران را یک فاکتور خیلی مهم برشمرد و افزود: شما در مقابل تیم‌های اروپایی بازی کردید، این‌قدر اعتماد به نفس داشتید و کار خودتان را کردید، ارزشش از کاپ و مدال بیشتر است. 

وی خطاب به مسئولان ورزش کشور تاکید کرد: اگر می‌خواهید تیم قوی درست کنید به مدرسه‌ها بیایید. بهترین‌ها در مدرسه هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جذب بیش از یک هزار نفر معلم در آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در ۱۱ نقطه فارس برگزار می‌شود
  • قدردانی از معلمان مدرسه شهید حجه فروش همدان
  • جذب سه هزار معلم جدید در هرمزگان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی