Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - تفکیک پسماند در مبدا یک تکلیف شهروندی است که پس از آموزش چهره به چهره و بدون هیچ اجباری، بیش ‏از دودهه است که از ‏طریق غرفه های بازیافت و خودروهای ملودی دار سازمان پسماند اجرا شده و به تازگی نیز اپلیکیشن‌ها و طرح ‏شنبه های بدون پسماند به عنوان ‏دو روش مکمل در این زمینه عمل می کنند‎.‎
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت بر پسماند صدرالدین علیپور مدیر عامل سازمان، با اشاره به اجرای طرح کاپ و تاثیر آن بر میزان تفکیک زباله‌های خشک در مبدا گفت: طرح جداسازی زباله‌های تر و خشک از مبادی تولید از قبیل منازل مسکونی، مراکز تجاری و ادارات، مدارس و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. چند سالی است که در مناطق 22 گانه اجرا می شود، اما در ادامه اجرای طرح کاپ(کاهش پسماند)، پروژه «شنبه‌های بدون پسماند» با هدف تسهیل در تعامل شهروندان با مدیریت شهری، چند ماهی است که در مناطق اجرا می شود.
او با اشاره به شرایط کنونی و محدودیت افراد برای حضور در مراکز عمومی و مواجهه مستقیم با یکدیگر خاطرنشان کرد: ‏شهروندان می توانند در طول هفته پسماندهای خشک را جداسازی کرده و با رعایت پروتکل های بهداشتی به غرفه های بازیافت یا ‏خودروهای ملودی دار تحویل دهند. همچنین می توانند پسماندهای خود را در طول هفته جمع آوری و روزهای شنبه بین ساعت 7 تا 9 ‏صبح جلوی درب منزل گذاشته تا به خودروهای ملودی دار تحویل دهند.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند با اشاره به تاثیر اجرای طرح کاپ بر جلب مشارکت شهروندان، ارتقای پاکیزگی شهر و کاهش ‏مشکلات زیست‌محیطی ناشی از تولید پسماند گفت: با اجرای طرح کاپ و ‌جمع‌آوری مخازن پسماند از معابر، تفکیک از مخازن ‏توسط زباله گردها کاهش و در کنار آن تفکیک پاک در مبدا با اجرای طرح شنبه های بدون پسماند افزایش یافت.‏
علیپور در ادامه تفکیک پسماند در مبدا، کاهش حجم پسماند خشک، کم کردن رطوبت زباله تولیدی و در نهایت کاهش میزان ‏ورودی پسماند به مقصد نهایی آن در آرادکوه و حفاظت از محیط زیست را از اهداف اجرای طرح شنبه‌های بدون پسماند اعلام و عنوان کرد: این ‏طرح با سیاست‌های تشویقی نیز همراه بوده که در همین زمینه علاوه بر ارائه وجه نقد به شهروندانی که پسماند خشک خود را به ‏غرفه‌های بازیافت تحویل می‌دهند کد پیگیری نیز به آنها ارائه شده که باید تا اعلام نتایج قرعه‌کشی سازمان مدیریت پسماند نزد خود نگه‌ ‏داشته باشند. منتخبان با ارائه کد، دوچرخه اهدایی سازمان را دریافت می‌کنند‎.
‏‎او با تاکید بر اینکه منظور از شنبه های بدون پسماند عدم وجود زباله خشک در منازل است، افزود: این طرح حدود دو ماه است که در مناطق 22 گانه با هدف جمع آوری پسماندهای خشک ‏تفکیک شده و با تلفیق طرح های تشویقی از سه طریق غرفه های بازیافت، اپلیکیشن جمع آوری پسماند خشک (جاروب و کاپ زی) و ‏خودروهای ملودی دار بازیافت اجرا می شود. میزان مشارکت مناطق هم متفاوت بوده اما در همین مدت کوتاه شاهد افزایش میزان ‏تفکیک پاک در مبدا بوده ایم. ‏

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شنبه های بدون پسماند غرفه های بازیافت اجرای طرح کاپ جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۰۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم گفت: با وجود اینکه اطلاع‌رسانی کافی برای اعلام ساعت جمع‌آوری زباله صورت گرفته، نزدیک به ۱۲ درصد پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود.

سیدمحسن میرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم فرهنگ‌سازی و آموزش را از موضوعات مهم خدمات شهری دانست و اظهار کرد: اگر شهروندان همکاری و مشارکت نداشته باشند، به شهر پاکیزه نخواهیم رسید.

وی در خصوص آموزش‌های شهروندی افزود: پساب خاکستری یا فاضلابی که در بعضی مناطق توسط برخی شهروندان وارد معابر شهری می‌شود یکی از مشکلات مهم محیط زیست شهری در قم است.

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: طی هماهنگی با مرکز بهداشت و شرکت آب و فاضلاب مقرر شد که به شهروندان اطلاع‌رسانی کنند که تعداد زیادی توانستند با شبکه آب و فاضلاب ارتباط بگیرند و بسیاری از انشعابات وصل شد.

میرهادی عنوان کرد: زباله‌های خارج از نوبت که برخی شهروندان در بعضی مناطق خارج از منزل می‌گذارند یکی از معضلات محسوب می‌شود در حالی که ساعت اعلام شده برای جمع‌آوری پسماند از ۲۱:۰۰ تا ۶:۰۰ است.

وی گفت: نزدیک به ۱۲ درصد از پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود، با وجود اینکه اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان انجام شده است و امیدواریم با همراهی مردم بتوانیم زباله روز را کاهش دهیم.

کد خبر 748158

دیگر خبرها

  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • لزوم افزایش فرهنگ‌سازی جهت تفکیک زباله از مبدا