Web Analytics Made Easy - Statcounter

در میزگرد دانشجویی با محوریت" نقش جنبش‌های دانشجویی در مطالبه‌گری" مطرح شد: دانشجویی که حریت و آزادی خود را حفظ کرده باشد بدون ترس و واهمه مطالبات به حق مردم را با صدای بلند و بدون لکنت زبان فریاد می‌زند ؛چراکه جریان دانشجویی اصیل، بُریده از ثروت و مولفه‌های قدرت سخن می‌گوید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ دانشجویان از افراد خلاق، فعال و خوش فکر جامعه هستند که با ذهن پرشور و روحیه‌ای متفکر و مطالبه گر همراه با تلاش برای علم اندوزی و خردورزی در تکاپو برای بیان مشکلات و رفع مسائل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشجویان به عنوان حاملان پیام انقلاب و تضمین کننده پویایی و تحرک انقلابی رسالت مهمی بردوش دارند رسالتی که همگان بر آن تاکید داشته و در هر مناسبتی آن را متذکر می‌شوند به طوریکه رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان فرمودند "جوان دانشجو باید مطالبه‌گر، پرانگیزه، پرنشاط، حاضر در صحنه و ناظر به مسائل کشور باشد که به فضل خداوند، این روحیه امروز در میان دانشجویان وجود دارد. البته روحیه‌ی مطالبه‌گری و انتقاد در میان دانشجویان باید همراه با رعایت اخلاق و انصاف و حدود شرعی و پرهیز از بیان مطالبی باشد که به آن علم و یقین وجود ندارد".

پرواضح است که مطالبه گری بر مبنای حق باید محور اصلی حرکت یک دانشجوی در تراز انقلاب باشد.

به همین منظور میزگردی مجازی با محوریت موضوع "نقش جنبش‌های دانشجویی در مطالبه‌گری و بیان مسائل" با حضور وحید غلامی مسئول سرمایه انسانی بسیج دانشجویی دانشگاه امام خمینی(ره) قزوین، محمدرسول جاهد مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد آوج و مهدی بردبار مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار کردیم.

ظرفیت‌های جامعه دانشجویی همچون مطالبه گری، پیش روندگی و پیش برندگی و جریان سازی چیست؟

محمدرسول جاهد مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد آوج در پاسخ به سوال نخست این میزگرد درمورد اهمیت بهره‌مندی از ظرفیت جامعه دانشجویی در مقوله مطالبه‌گری اظهار کرد: یکی از نشانه‌های دانشجو و تشکل‌های دانشجویی مطالبه‌گری و حل مشکلات مردم است که به صورت ریشه‌ای به موضوع پرداخته و برای احقاق حق تلاش می‌کنند.

این فعال دانشجویی از فضای مجازی به عنوان بستری مناسب برای بیان اینگونه موضوعات یادکرد و گفت: باید از این فضا به نحو احسن استفاده کرد و کشور را در مسیر مطالبه‌گری و پیش برندگی قرار داد.

نیروهای انقلابی گفتمان انقلاب اسلامی را در دانشگاه پیاده‌سازی کنند

در ادامه وحید غلامی مسئول سرمایه انسانی بسیج دانشجویی دانشگاه امام خمینی(ره) قزوین اظهار کرد: برخی‌ها گمان می‌کنند دانشگاه فقط یک محیط علمی است و نباید در چنین فضایی کارهای مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی انجام داد.

وی افزود: درست است که دانشگاه محیطی آکادمیک است اما نباید آن را فقط محدود به انجام مسائل علمی کرد و از سایر ابعاد انسان‌سازی دانشگاه غافل شد؛ البته این مطلب فقط در خصوص جریان سیاسی نیست بلکه در موضوعات اجتماعی و فرهنگی و حتی مسائل اقتصادی هم ممکن است ما نیاز داشته باشیم که از ظرفیت‌های دانشگاه استفاده کنیم؛ همچنان که مقام معظم رهبری در سخنان خود بارها نسبت به پیوند صنعت و دانشگاه تاکید داشتند.

این فعال دانشجویی تصریح کرد: همچنین در خصوص جریانات سیاسی، پیشوایان انقلاب ما بر استفاده از ظرفیت دانشگاه در پیشبرد مطالبه‌گری پیش روندگی و پیش برندگی و جریان سازی ظرفیت دانشجویی تاکید دارند.

وی عنوان کرد: خوشبختانه در بسیاری از دانشگاه‌های مطرح و میان نخبگان علمی کشور جریان سازی صورت گرفته است؛ هر چند هنوز از ظرفیت دانشجویی به طور کامل استفاده نشده و باید این هدف به نحوی عملی شود که دانشجویان مسیر و خط حرکت را حتی برای سایر اقشار جامعه تبیین کنند زیرا دانشجویان در سنی هستند که بسیار نسبت به مسائل جامعه دغدغه‌مند بوده و ذهن پرسشگری دارند.

این دانشجوی قزوینی با تاکید براینکه نباید از ظرفیت دانشگاه برای جریان سازی و مطالبه‌گری غافل شد؛ ادامه داد: وظیفه نیروهای انقلابی هم این است که گفتمان انقلاب اسلامی را در دانشگاه پیاده‌سازی کرده تا به یک جریان در دانشگاه تبدیل شود.

مهدی بردبار مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان قزوین نیز اذعان کرد: جریان دانشجویی اصیل، بُریده از ثروت و مولفه‌های قدرت سخن می‌گوید و به نوعی چشم بیدار جامعه و آرمان‌های انقلاب است.

وی اظهار کرد: جایگاه و ظرفیت جنبش دانشجویی در راستای مطالبه گری موضوع غیرقابل کتمانی است، زیرا دانشجویی که حریت و آزادی خود را حفظ کرده بدون ترس و واهمه مطالبات به حق مردم را با صدای بلند و بدون لکنت زبان فریاد می‌زند.

ان دانشجوی قزوینی افزود: مسلما دانشجویانی که دغدغه پیشرفت و توسعه کشور را دارند به این دلیل به دانشگاه آمدند که خود را مجهز به دانش و خردورزی کنند تا در شرایط حساس کنونی بتوانند قدمی در جهت رفع مشکلات و ارتقای سطح جامعه بردارند.

محافظه‌کاری می‌تواند پرتگاهی در مسیر اهداف جنبش دانشجویی باشد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان قزوین تصریح کرد: این نکته حائز اهمیت است که جریان دانشجویی نباید به محافظه‌کاری که می‌تواند پرتگاهی در مسیر اهداف جنبش دانشجویی باشد؛ کشیده شود و در دام این جریانات بیفتد.

وی مطالبه گری دانشجویان را مایه امیدآفرینی در جامعه ذکر کرد و ادامه داد: داشتن روحیه مطالبه گری در شرایط کنونی کشور به اندازه‌ای مهم است که به عقیده‌ام اگر ما دانشجویان در این راستا قوی عمل کنیم قرابت بیشتری با مردم پیدا می‌کنیم به عبارتی اگر در این شرایط دانشجوها، علم مطالبه گری را به دست بگیرند و با شجاعت آرمان‌های انقلاب را فریاد بزنند مسلما این امر برای مردم مایه امیدآفرینی خواهد بود.

نقش دانشجو و جنبش‌های دانشجویی در جریان سازی سیاسی کشور چگونه است؟

در ادامه جاهد در پاسخ به سوال دوم این میزگرد درخصوص نقش دانشجو و جنبش‌های دانشجویی در جریان سازی سیاسی کشور، مشارکت سیاسی را از مهم‌ترین و اساسی‌ترین مطالبات دانشجویی کشور برشمرد و اظهار کرد: نظام اسلامی بر ضرورت فعالیت سیاسی دانشجویان و مشارکت فعال و مثبت آنان در مباحث سیاسی تاکید دارد. 

13 آبان انقلابی دیگر علیه استکبار جهانی توسط دانشجویان صورت گرفت

وی افزود: دانشجو یعنی بیان و مشارکت در سیاست؛ لذا از این نظر دانشجو بخصوص تشکل‌های دانشجویی نقش اصلی و بسیار مهمی در جریان سازی سیاسی کشور دارند و شاهد  هستیم که هر زمان دانشجویان انقلابی وارد قضیه‌ای شدند ایده، فعالیت و خروجی مطلوبی برای کشور به همراه داشته همانند 13 آبان که به نظرم انقلابی دیگر علیه امریکا و استکبار جهانی توسط دانشجویان صورت گرفت.

مطالبه گری دانشجویان مایه امیدآفرینی در جامعه خواهد بود

در ادامه میزگرد بردبار در پاسخ به این سوال اظهار کرد: سال ۹۶ در دیداری که با مقام معظم رهبری داشتیم ایشان به این نکته تاکید ویژه‌ای داشتند و در آن جلسه بیان فرمودند که اگر جریان و جنبش دانشجویی در ماجرای هفت تپه یا جریان خصوصی‌سازی‌ها ورود پیدا نمی‌کرد شاید این مسائل هیچ وقت حل نمی‌شد.

وی افزود: مسلما این مباحث باعث امیدآفرینی در جامعه می‌شود، چراکه مردم مشاهده می‌کنند هنوز دانشجویانی هستند که ارزش‌ها و اصولی را که خیلی از بزرگان و شهدا در این راه جان خود را فدا کردند را زیر پا نگذاشته و نسبت به آن پایبند بوده و محکم و استوار حرکت می‌کنند.

جنبش و جریان دانشجویی نباید بلندگوی جریان خاصی باشند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان قزوین با تاکید براینکه جنبش و جریان دانشجویی نباید بلندگوی جریان خاصی باشند؛ عنوان کرد: در روزگاری که در غفلت رسانه‌های اصلی همچون صدا و سیما قرار داریم نقش جنبش و جریان دانشجویی به مراتب پررنگ‌تر می‌شود و آنها هستند که باید این ضعف را پوشش دهند و صدای مردم بوده و به هیچ وجه بلندگوی جریان خاصی نشوند و در این راه هوشمند و ولایت‌مدار و پایبند به ارکان مهم قانون اساسی، دوگانه‌های جعلی را به رسمیت نشناسند.

وی بیان کرد: جنبش دانشجویی با همه اختلاف سلیقه‌ها و فراز و فرودها هنوز اصیل‌ترین و اطمینان بخش‌ترین نگهبان آرمان‌ها و اهداف انقلاب است. جریانی که در بزنگاه‌های مهم و برخاسته از نگاهی جامع به نیازهای جامعه، جهت رسیدن به رشد و تعالی کشور و تبیین و تحقق بیانیه گام دوم انقلاب باید به مراتب قدم‌هایی بزرگتر بردارد.

غلامی در ادامه سخنان بردبار به وقایع تاریخی 13 آبان اشاره و اظهار کرد: بهترین و بارزترین مصداق در مورد اهمیت نقش جریان و جنبش دانشجویی روز ۱۳ آبان سال ۵۸ است که دانشجویان پیرو خط امام با تاسی از رهبر و مقتدای خویش، گام بلندی در جهت مقابله با استکبار جهانی برداشتند و جریانی را رقم زدند که رخدادهای سیاسی مهم سال‌های آینده نیز طبق عمل آنها صورت گرفت.

این فعال دانشجویی تصریح کرد: اکنون این حرکت دانشجویی به یک مبدأ برای استکبارستیزی تبدیل شده چراکه نشان داد دانشجویان نسبت به وقایع سیاسی بی‌تفاوت نبوده و برای کوتاه کردن دست استکبار از کشور تلاش کردند لذا نقش کلیدی و بااهمیت دانشجویان را نمی‌توان نادیده گرفت.

دانشگاه‌های کشور تاکنون چقدر توانسته با آرمان‌های انقلاب اسلامی پیوند برقرار کند؟

جاهد در پاسخ به سوال سوم میزگرد "نقش جنبش‌های دانشجویی در مطالبه‌گری" اظهار کرد: دانشگاه در هر کشوری مهم‌ترین رکن اصلی است و متناسب با فرهنگ و آرمان کشور خود گام برمی‌دارد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد آوج تصریح کرد: متاسفانه از اوایل انقلاب شاهد نفوذ فرهنگی جریان‌های غربگرا در همه دانشگاه‌های کشور بودیم، در همین جریان نفوذ افرادی در دانشگاه‌ها روی کار آمده‌اند که تمام هم‌وغم خود را برای دور کردن ارزش‌های انقلاب و خفقان بحث‌های روشنگری و انقلابی گذاشته‌اند.

پیوند دانشگاه با آرمان‌های امام روز به روز محکم‌تر شده است

در ادامه غلامی با اشاره به دیربازده بودن مسائل فرهنگی اظهار کرد: "آرمان‌" یک مسئله فرهنگی است و مسائل فرهنگی نیاز به زمان طولانی و اقدامات عمیق و جدی دارد که خوشبختانه در این مسیر بسیار تلاش شده و دانشجویان و مسئولان تلاش کردند تا آرمان امام و شهدا را در دانشگاه‌ها ساری و جاری سازند.

وی افزود: خوشبختانه این راه ادامه دارد و با فضل الهی پیوند دانشگاه با آرمان‌های امام روز به روز محکم‌تر شده است.

مهم‌ترین آرمان انقلاب از نظر امام راحل تربیت انسان‌های الهی است

بردبار در ادامه، مهم‌ترین آرمان انقلاب از نظر امام راحل را تربیت انسان‌های الهی برشمرد و بیان کرد: به نظرم در این زمینه دانشگاه‌های کشور تاحدودی غفلت کردند و مسئولین و متولیان امر در دانشگاه‌ها به نظر من کمترین توجه را به این مسئله داشتند.

دانشگاه‌ها با آرمان‌های اصیل انقلاب پیوند جدی‌تری برقرار کنند

وی افزود: شرایط فعلی کشور هم حاکی از آن است که متاسفانه با کمبود چنین دانشجویان بیداری مواجه هستیم علی‌رغم وجود تعداد زیاد جنبش‌ها و تشکل‌های دانشجویی که بدون واهمه در حال فعالیت هستند؛ اما با توجه به همه اینها می‌طلبد که دانشگاه‌ها با آرمان‌های اصیل انقلاب پیوند جدی‌تری برقرار کنند.

مشخصه‌های دانشجوی در تراز انقلاب چیست؟

محمد رسول جاهد مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد آوج، مطالبه‌گری، حل مشکلات مردم و ولایت مداری را از جمله مشخصه‌های دانشجوی در تراز انقلاب ذکر کرد و گفت: حفظ و دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی، حق طلبی و آرمان خواهی از دیگر ویژگی‌های دانشجویان بوده و باید الگو و سرمشق دیگران باشد و دیگر دانشجویان را همراه و همگام خود کند.

نباید همه را با یک خط‌کش بسنجیم

غلامی با بیان اینکه نباید با خط‌کشی‌های بی‌مورد افرادی را از نیروهای انقلابی جدا بدانیم؛ عنوان کرد: هریک از دانشجویان ظرفیت منحصر به فردی دارند لذا نباید آنها را با هم مقایسه کرده و همه را با یک خط‌کش بسنجیم زیرا هر‌کسی بنا بر ظرفیتی که دارد می‌تواند به کشورش و انقلاب اسلامی خدمت کند؛ لذا ما باید از همه گروه‌ها استقبال کنیم.

وی افزود: البته یک سری نیروهای شاخص و هم تراز انقلاب اسلامی هستند که ویژگی‌های بارزی دارند که امام راحل و مقام رهبری در سخنان خود بارها بدان تاکید کرد.

این فعال دانشجویی گفت: اولین شاخصه نیروی هم تراز انقلاب این است که ایمان به ارزش‌های اسلامی و آرمان‌‌های انقلاب داشته و متعهد به فرهنگ اسلامی بوده؛ همچنین دارای اعتماد به نفس و روحیه آینده نگری است.

اپوزیسیون‌های خارج‌نشین در تلاش برای القای روحیه یاس و ناامیدی در جامعه هستند

مسئول سرمایه انسانی بسیج دانشجویی دانشگاه امام خمینی(ره) قزوین ادامه داد: متاسفانه خیلی از گروه‌ها و اپوزیسیون‌های خارج نشین در تلاش برای القای روحیه یاس و ناامیدی در جامعه هستند اما مهم این است که دانشجوی در تراز انقلاب آینده نگر و امیدآفرین بوده و از حوادث روزگار ترسی به دل راه نمی‌دهد.

این فعال دانشجویی تصریح کرد: نیروی در تراز انقلاب خود را خدمتگذار کشور، ملت و آرمان‌های انقلاب می‌داند و این روحیه خدمتگذاری در رفتار وی مشهود است؛ چنین شخصیتی به تعلقات ملی و دینی خود پایبند و نسبت به مسائل کشور دغدغه‌مند بوده و برای رفع مشکلات و مطرح کردن گفتمان انقلاب اسلامی تلاش می‌کند.

دانشجویان نباید عنصر رخوت و بی‌تفاوتی را به خود راه دهند

بردبار در پاسخ به سوال پایانی این میزگرد بیان کرد: معتقدم یک دانشجوی تراز انقلاب اسلامی نسبت به پیشرفت کشور خود دغدغه اساسی دارد و در این راه باید از جریانی حمایت کند که از جریان‌های منتسب به چپ و راست عبور کرده و بتواند آرمان اصلی انقلاب را به سر منزل مقصود برساند.

وی اضافه کرد: برای مثال اگر امروز دانشجویی در تراز انقلاب نباشد در سایر مسئولیت‌هایی هم که در آینده برعهده خواهد گرفت نیز نسبت به مسائل انقلاب و پیشرفت کشور بی‌تفاوت عمل خواهد کرد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان قزوین در پایان گفت: ضرورت دارد دانشجویان نسبت به مسائل مهم کشور بی‌تفاوت نبوده و عنصر رخوت و بی‌تفاوتی را به درونشان راه ندهند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشجوی در تراز انقلاب جنبش های دانشجویی فعال دانشجویی آرمان های انقلاب جریان دانشجویی پاسخ به سوال جنبش دانشجویی انقلاب اسلامی نسبت به مسائل مطالبه گری دانشگاه ها جریان سازی صورت گرفت نقش جنبش مهم ترین جنبش ها ارزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۱۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجمع دانشگاهیان سراسر کشور در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: تجمع بزرگ دانشگاهیان سراسر کشور در حمایت از خیزش دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و اروپا در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه امروز برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت علوم، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تجمع بزرگ دانشگاهیان سراسر کشور در حمایت از مظلومیت مردم مظلوم غزه و نیز خیزش دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های آمریکا و اروپا در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه یکشنبه ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۲ تا ۱۴ در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می‌شود.

مهدی بادپا در این خصوص اظهار داشت: خیزش دانشجویی اخیر در حمایت از فلسطین در آمریکا و اروپا، بزرگ‌ترین اعتراضات ضد اسرائیلی در دل غرب از زمان تأسیس این رژیم جعلی است و نویدبخش فعال شدن دوباره جنبش دانشجویی در آمریکا و اروپا این بار علیه اسرائیل است.

وی افزود: برخی از رؤسای دانشگاه‌های ایران ایمیل‌های حمایتی از خیزش اخیر دانشجویان و اساتید برای رؤسای دانشگاه‌های آمریکا ارسال کردند. تشکل‌های دانشجویی نیز تجمعات حمایتی از این خیزش برگزار کردند.

بادپا تصریح کرد: خیزش جهانی اخیر در حمایت از فلسطین، در واقع نشان‌دهنده سرایت طوفان الاقصی به قلب آمریکا پایتخت‌های کشورهای اروپایی است و نشان می‌دهد رسانه‌های تبلیغاتی غرب نتوانستند جلوی بیدار شدن وجدان ملت‌ها را بگیرند. خیزش دانشجویی اخیر در حمایت از فلسطین در آمریکا و اروپا، بزرگ‌ترین اعتراضات ضد اسرائیلی در دل غرب از زمان تأسیس این رژیم جعلی است و نویدبخش فعال شدن دوباره جنبش دانشجویی در آمریکا و اروپا این بار علیه اسرائیل است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اظهار داشت: در تعریف‌هایی که از جنبش دانشجویی شده است، آن را از مسأله‌های مهم جامعه‌شناسی می‌دانند که به معنای عمل جمعی، اختیاری، داوطلبانه و جهت‌دار دانشجویی برای ایجاد تغییر و تحول سیاسی - اجتماعی می‌باشد، تحولی که می‌تواند در سطح فکر و اندیشه باشد تا دگرگونی نظام اجتماعی، سیاسی، اقتصادی. این نوع حرکت، با ویژگی‌های خاص خودش به عنوان مؤثرترین فعالیت‌ها جهت اعتراضات و ایجاد تحولات در زمینه‌های گوناگون در تاریخچه نه چندان بلندمدت خود ایفای نقش کرده‌است. افراد شرکت‌کننده در جنبش دارای جهت‌گیری مشخص و اهداف معینی هستند که به‌طور آهسته به یک حرکت منظم و منسجم تبدیل شده، تحت گفتمانی غالب به سوی اهداف و آرمان‌ها حرکت می‌کند.

وی افزود: در خیزش اخیر دانشجویان آمریکا و اروپا، نکته حائز اهمیت این است که دانشجویان و اساتید معترض از یک طیف و نژاد نیستند، حتی از یک دین و مذهب هم نیستند، مسلمان، مسیحی و حتی‌یهودی در برابر جنایات اسرائیل به میدان آمدند، حتی سخنگوی بعضی از این تجمعات دانشجویی ضد اسرائیلی دانشجویان یهودی بودند، این دانشجویان دارای دغدغه‌های انسانی و سیاسی اجتماعی هستند، جالب آنکه در حالی تجمعات این روزهای آمریکا شعله ورتر و پررونق‌تر می‌شود که نظام حاکم آمریکا برخلاف ادعای آزادی بیان و ادعای حمایت از حقوق بشر، اقدامات تنبیهی و تهدیدات جدی نسبت به دانشگاه‌ها، اساتید و دانشجویان انجام داده است. که مهم‌ترین آن‌ها شامل موارد زیر است:

۱- نام‌گذاری تجمعات به طرفدار حماس و یهودی‌ستیز به‌جای اعتراضات صلح‌آمیز

۲- ورود پلیس و گاردملی برای اخراج دانشجویان (اغتشاشگر و آنارشیست خواندن آنها)

۳- ایجاد تقابل دانشجو در برابر دانشجو، ایجاد بستر حمایتی از دانشجویان حامی رژیم صهیونیستی و برگزاری تجمعات حامیان اسرائیل در مقابل خیزش ضدصهیونیستی و داوطلبانه اساتید و دانشجویان،

۴- تنبیه دانشجویان نقض‌کننده قوانین آموزشگاه‌ها شامل اخراج، ممنوعیت سازمان‌های دانشجویی ثبت شده و لغو روادید و اخراج دانشجویان خارجی.

۵- تنبیه مدرسان، اساتید و کارکنان شرکت‌کننده در اعتراضات

۶- پرهیز از لغو کلاس‌های حضوری.

۷- پیگیری حساب بانکی افراد معترض برای یافتن حمایت‌کنندگان مالی خیزش اخیر

۸- به راه‌انداختن انبوهی از دعاوی حقوقی ذیل عنوان شش به بهانه تبعیض علیه دانشجویان بر اساس نژاد یا هویت ملی یا اجازه دادن به یک محیط خصمانه. (به بهانه‌یهودی‌ستیزی)

۹- اعمال گسترده‌ترین تعریف مقابله با نفرت‌یهودی مشخص شده به وسیله اتحاد بین‌المللی یادبود هولوکاست (IHRA) به وسیله دانشگاه‌ها.

۱۰- تصویب فوری قانون قطع بودجه فدرال هر دانشگاهی که اقدام رضایت بخشی علیه این موج اعتراضات (یهودی ستیزی) انجام نمی‌دهد یا محافظت نمی‌کند، لغو کند.

۱۱- موساد در صفحه X در تهدید دانشجویان امریکایی اعلام کرد: تکنولوژی شناسایی چهره می‌تواند تشخیص دهد که شما در اعتراضات در حمایت از حماس در دانشگاه‌ها شرکت داشتید یا نه. (اگر شرکت کرده باشید) مدرک تحصیلی و شغلتان را از دست می‌دهید و فرصت‌های شغلی شما محدود خواهد شد.

بادپا خاطرنشان کرد: لذا افراد شرکت‌کننده در این خیزش با علم به موارد فوق و بنا به حس مسئولیت انسانی خود به این اقدام شجاعانه دست زدند و آگاهانه چنین تجمعاتی را تشکیل دادند، لذا بر اساس حجم تهدیدات و اعتراضات دانشجویی با این انبوه تهدیدات، نشانه‌های جنبش دانشجویی شدن خیزش اخیر دیده می‌شود، در تعریف جنبش دانشجویی اشاره می‌شود که اعتراضات گسترده و با زمان کوتاه، چندین سال است که در سطح جهانی جنبش دانشجویی گسترده و فراگیری ایجاد نشده بود و این روزها شاهد فوران خشم دانشجویان علیه رژیم آپارتاید اسرائیل و سیاست‌های آمریکا هستیم.

وی افزود: نکته ارزشمند دیگر آنکه این دانشجویان حاضر در کف دانشگاه هرگز حاضر به ورود در قدرت نیستند و به اصطلاح سیاسی بیرون از سیاست هستند؛ یعنی در عین حال که خود را موظف به موضع‌گیری می‌دانند و با اینکه دانشجوی بهترین دانشگاه‌های آمریکا هستند و احیاناً از خانواده‌های سیاستمدار و وابسته به قدرت در آمریکا محسوب می‌شوند ولی این نسل جوان امریکایی معترض به حاکمیت هستند و وابستگی به قدرت ندارند. آن‌ها نه تنها در حمایت از فلسطین و جنایت اسرائیل در نسل کشی در غزه معترض هستند بلکه علیرغم آن، به حمایت دانشگاه‌هایشان از اسرائیل شکایت دارند و خواستار اعلام برائت دانشگاه‌ها از حمایت مادی و معنوی از اسرائیل هستند.

بادپا گفت: حوادث این روزهای دانشگاه‌های آمریکا و اروپا ما را یاد پیام مهم رهبر معظم انقلاب دریک بهمن ۱۳۹۳ خطاب به دانشجویان امریکای شمالی و اروپا می‌اندازد. آنجا که در طلیعه این پیام این‌گونه آغاز کردند که: «به عموم جوانان در اروپا و امریکای شمالی حوادث اخیر در فرانسه و وقایع مشابه در برخی دیگر از کشورهای غربی مرا متقاعد کرد که درباره آن‌ها مستقیماً با شما سخن بگویم. من شما جوانان را مخاطب خود قرار می‌دهم؛ نه به این علّت که پدران و مادران شما را ندیده می‌انگارم، بلکه به این سبب که آینده‌ی ملّت و سرزمینتان را در دستان شما می‌بینم و نیز حسّ حقیقت‌جویی را در قلب‌های شما زنده‌تر و هوشیارتر می‌یابم. همچنین در این نوشته به سیاستمداران و دولتمردان شما خطاب نمی‌کنم، چون معتقدم که آنان آگاهانه راه سیاست را از مسیر صداقت و درستی جدا کرده‌اند.» و آنجا که بیان می‌دارند: «تاریخ اروپا و آمریکا از برده‌داری شرمسار است، از دوره استعمار سرافکنده است، از ستم بر رنگین‌پوستان و غیر مسیحیان خجل است؛ محقّقین و مورّخین شما از خونریزی‌هایی که به نام مذهب بین کاتولیک و پروتستان و یا به اسم ملیّت و قومیّت در جنگ‌های اوّل و دوّم جهانی صورت گرفته، عمیقاً ابراز سرافکندگی می‌کنند. این به‌خودی‌خود جای تحسین دارد و هدف من نیز از بازگو کردن بخشی از این فهرست بلند، سرزنش تاریخ نیست، بلکه از شما می‌خواهم از روشنفکران خود بپرسید چرا وجدان عمومی در غرب باید همیشه با تأخیری چند ده ساله و گاهی چند صد ساله بیدار و آگاه شود؟ چرا بازنگری در وجدان جمعی، باید معطوف به گذشته‌های دور باشد نه مسائل روز؟»

وی افزود: آن‌هایی که با تاریخ به‌ویژه تاریخ جنگ جهانی آشنایی دارند می‌دانند که ماجرای محاصره استالینگراد در برابر مقاومت ۶ ماهه غزه اهمیتی ندارد. بزرگ‌ترین جنایت جهانی در برابر چشم جهانیان و در مقابل عالی‌ترین مقاومت بشری در غزه در حال وقوع است. مسائل این روزهای فلسطین بر هر وجدان بیداری ثابت کرد که هر قطره خون شهدا، مایه بیداری انسان‌ها در سراسر عالم می‌شود. مسائل این روزهای فلسطین یاداور این آیه از کلام الله مجید است که «مَثَلُ الَّذِینَ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ أَوْلِیَاءَ کَمَثَلِ الْعَنْکَبُوتِ اتَّخَذَتْ بَیْتًا وَإِنَّ أَوْهَنَ الْبُیُوتِ لَبَیْتُ الْعَنْکَبُوتِ لَوْ کَانُوا یَعْلَمُونَ»، وعده صادق یعنی بر جهانیان ثابت شد که اسرائیل این غده سرطانی رفتنی است، و آمریکا روز به روز در حال ضعیف‌تر شدن است.

کد خبر 748659

دیگر خبرها

  • مبارزه با ظلم و دفاع از مظلوم یکی از آرمانهای اصلی انقلاب است
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • جنبش دانشجویی در آمریکا مورد حمایت دانشجویان شهرکرد قرار گرفت
  • تجمع دانشگاهیان سراسر کشور در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • بیش از ۶۰۰ نفر در جنبش دانشجویی ایالات متحده دستگیر شدند
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • قرائت معکوس رسانه‌های غربی از اعتراضات اصیل دانشجویی
  • روشنفکری ایرانی و تشویق حرام‌کاری
  • چرا خیزش دانشجویی آمریکا صهیونیست‌ها را به وحشت انداخت؟