Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین خیراندیش، متخصص طب سنتی در خصوص درمان افراد با طبع سرد و کبد گرم اظهار کرد: بیشتر افراد ویژگی صفرا بلغمی دارند. به این معنا که دارای کبد گرم هستند، اما تمایل به مصرف مواد خنک مانند دوغ و ماست پیدا می‌کنند که در نهایت با سردی معده مواجه می‌شوند.

او افزود: تمایل به مصرف مواد غذایی را کبد انسان تقاضا می‌کند؛ اما بیشتر افراد با خوردن سردی و در ادامه با سرد شدن معده دچار بیماری یا ناراحتی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دلیل خاصیت گرم بودن کبد، نمی‌توانیم گرمی زیاد مصرف کنیم؛ بنابراین بهترین راه این است که افراد در مصرف سردی و گرمی به تعادل و تناسب برسند.

خیراندیش ادامه داد: توصیه می‌شود افراد با ویژگی صفرا بلغمی از مصرف مخلوط سرکنگبین (سرکه انگبین+سکنجبین) و همچنین شربت شیره انگور و آبلیمو یا مخلوط نبات داغ و لیمو غافل نشوند. با مصرف این مواد گفته شده می‌توانید سردی بدن خود را تا حدی جبران کنید.

غذا‌های سرد و گرم کدامند؟

این متخصص طب سنتی گفت: تمام ترشی‌ها سرد هستند و افزایش مصرف این موارد سردی بدن را دو چندان می‌کند. همچنین خیار، کیوی و دوغ سردی زیادی را به خود اختصاص داده اند. در مقابل می‌توان گفت تمام شیرینی‌ها و شوری‌ها گرم هستند. البته تمام تلخی‌ها هم به جز کافور، خاصیت گرمی دارند.

او تصریح کرد: در بین گوشت‌ها هم گوشت گاو، گوساله و مرغ تا حدودی سرد هستند. اما گوشت گرم محلی، گوشت شتر، بوقلمون و گوسفند خاصیت گرمی  خوبی دارند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: طب سنتی طب سنتی طبع سرد سبک زندگی پارسی خبر ترشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۱۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست

آفتاب‌‌نیوز :

و به نقل از scitechdaily، دانشمندان تا مدت‌ها از سطح کلسترول خوب (HDL) به عنوان شاخصی برای پیش بینی احتمال ابتلای افراد به بیماری‌های قلبی و عروقی استفاده می‌کردند، اما یافته‌های اخیر بیانگر آن است که HDL نمی‌تواند به اندازه‌ای که محققان روی آن حساب باز کرده اند، برای همه گروه‌های جامعه مؤثر واقع شده و از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند.

تحقیقات نشان می‌دهد: پایین بودن سطح HDL در سفیدپوستان با خطر بالای ابتلا به حملات قلبی مرتبط است، اما این امر در سیاه پوستان صدق نمی‌کند و سطح بالای این کلسترول نمی‌تواند برای این گروه از افراد نقش پیشگیرانه‌ای داشته باشد. در مقابل، بالا بودن سطح این نوع کلسترول در هیچ کدام از این دو گروه با خطر بیماری‌های قلبی ارتباطی ندارد.

به عبارتی، این مطالعات، مؤثر بودن HDL را برای همه گروه‌های جامعه زیر سؤال می‌برد و محققان این موضوع را پذیرفته اند که سطح پایین HDL، صرف نظر از نژاد می‌تواند مضر باشد و برای رسیدن به این نتیجه، آزمایش‌های گسترده‌ای را روی حدود ۲۴ هزار بزرگسال آمریکایی انجام دادند.

پژوهشگران در این یافته‌ها علاوه بر تأیید نقش LDL و تری گلیسیرید در افزایش نسبی خطر بیماری‌های قلبی و عروقی، دریافتند که میزان پایین کلسترول HDL تنها می‌تواند شاخصی برای بروز احتمالی بیماری قلبی و عروقی در سفیدپوستان باشد. محققان به دنبال راهکار‌های متفاوتی هستند که در آینده شاخص‌هایی فراتر از میزان کلسترول HDL بتواند به پیش بینی وقوع حملات و بیماری‌های قلبی در بیماران کمک کند.

 آن‌ها در این راه از تئوری‌های مختلفی، چون HDL بالاتر و کیفیت عملکرد HDL استفاده می‌کنند که نقش مهمی در سلامت قلب و عروق دارد. محققان ویژگی‌های کلسترول HDL را به روش‌های میکروسکوپی بررسی کرده اند که از آن جمله می‌توان به تجزیه و تحلیل صد‌ها پروتئین مرتبط با انتقال کلسترول و چگونگی تغییر این ارتباطات بر پایه یک یا گروهی از پروتئین‌ها اشاره کرد که ممکن است به بهبود پیش بینی‌ها از بروز مشکلات قلبی و عروقی کمک می‌کند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • غذا‌های ورزشکاران در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس؛ ۶۰ درصد خوراکی‌ها بدون گوشت خواهد بود
  • نوشیدن این چای فشارتان را تنظیم می‌کند
  • اولویت اول مجلس دوازدهم رفع مشکلات معیشتی مردم باشد
  • کشف شگفت انگیز سرنخ‌های ژنتیکی افسردگی
  • سم زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار !
  • خوراکی‌هایی که بهتر است با معده خالی خورده نشوند
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • مناسب‌ترین میوه‌ها برای بیماران دیابتی