Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@18:20:04 GMT

کرمان سومین استان سیل خیز کشور است

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۷۱۴۴۱

کرمان سومین استان سیل خیز کشور است

ایسنا/کرمان مدیرکل منابع طبیعی استان کرمان با اشاره به اینکه کرمان سومین استان سیل خیز کشور محسوب می شود، تصریح کرد: باران با همین میانگین نعمت بزرگی و انجام فعالیت های آبخیزداری از اهمیت زیادی برخوردار است که برای جلوگیری از سیل و تغذیه سفره های زیرزمینی کمک می کند.

"مهدی رجبی زاده" امشب ۱۹ آذرماه در دیدار استاندار کرمان با رییس سازمان جنگل ها و مراتع کشور با اشاره به اینکه در استان کرمان به دلیل کم بارشی، طبیعت شکننده ای داریم، اظهار کرد: کرمان یکی از استان های در معرض بیابانی شدن است و در راستای بیابان زدائی فعالیت های گسترده ای انجام شده و در دست اقدام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه علی رغم مشکلات، ۱۰ درصد از جنگل های ایران را در استان کرمان داریم، افزود: بیابان زدایی یکی از سیاست هایی است که در استان به شدت دنبال می شود.

رجبی زاده با اشاره به اینکه کرمان سومین استان سیل خیز کشور محسوب می شود، تصریح کرد: باران با همین میانگین نعمت بزرگی و انجام فعالیت های آبخیزداری از اهمیت زیادی برخوردار است که برای جلوگیری از سیل و تغذیه سفره های زیرزمینی کمک می کند.

وی بیان کرد: در سه سال اخیر توجه ویژه ای به آبخیزداری شده و در شمال استان کرمان ۱۲۰ میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی در حوزه های آبخیز کار شده که در مجموع ۱۳ درصد حوزه آبخیز را شامل می شود و ۸۷ درصد مانده و توجه ویژه به این حوزه نیاز داریم.

به گزارش ایسنا، "احمدی" مدیرکل منابع طبیعی جنوب استان کرمان نیز در این جلسه اظهار کرد: امسال بیش از ۳۳ میلیارد تومان در حوزه آبخیزداری و آبخوان داری از صندوق توسعه ملی به جنوب استان تخصیص یافته و حجم عملیات بیش از ۴۵ هزار هکتار در ۲۰ حوزه آبخیز بوده که بیش از ۱۰۰ روستا و شهر را در این عملیات ها پوشش می دهیم.

وی افزود: عملیات آبخیزداری به صورت جهشی طی دو سه سال اخیر دنبال شده اما کار مانده در جنوب استان کرمان زیاد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی کرمان استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۱۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی، ارتقا یافته است

محمدمهدی فداکار چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در مراسم تجلیل از کارگران، گروه‌های کار و واحد‌های نمونه استانی و ملی کرمان گفت: در حوزه کارگری استان کرمان به واسطه اینکه بخش بزرگی از آن ها در معادن مشغول به کار هستند، شرایط سختی دارند.

وی بیان داشت: تولید در استان افزایش یافته و موفق شدیم در تولید ملی نقش بیشتری داشته باشیم و این افتخار مرهون افرادی است که در این حوزه نقش دارند.

استاندار کرمان افزود: چند سالی است که شعار اصلی کشور بر محوریت تولید است و کارگران، نقش اصلی را در تولید دارند.

وی گفت: استان کرمان در بحث امنیت شغلی نسبت به دیگر استان‌ها با مشکل کمتری مواجه است، شرکت‌های بزرگ استان همچنان خط تولید و ظرفیت‌های جدید ایجاد می‌کنند که نیاز به کارگر دارد.

فداکار تصریح کرد: زمان رسیدگی به دعاوی کارگری در استان کرمان تا ۶۰ درصد کاهش یافته و این مسئله به حل مشکل کمک می‌کند.

کاهش مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در کرمان

وی بیان داشت: مهم ترین مسئله در حوزه کارگری، آموزش و مهارت‌افزایی است که برای جذب نیروی انسانی باید به آن توجه کنیم.

استاندار کرمان به کاهش تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در استان اشاره داشت و گفت: کاهش این افراد نشان می‌دهد که از تعطیلی واحد‌ها جلوگیری شده و بعضا واحد‌ها احیا شده‌اند.

وی به کاهش نرخ بیکاری در استان نیز اشاره داشت و افزود: کاهش نرخ بیکاری، کاهش تعداد بیمه بیکاری بگیران و تحقق ۱۲۰ درصدی تعهد اشتغال استان، همه نشان از وضعیت اقتصادی و فعالیت استان است.

 صنعت‌شهر‌ها را در دست پیگیری داریم

فداکار خرید خارج از استان و کشور را یک مشکل دانست و گفت: حتی محصولاتی در داخل استان تولید می‌شود؛ اما شرکت‌ها از خارج کشور وارد می‌کنند و یکی از دلایل این مسئله نبود ارتباط و آشنایی تولیدکننده با مصرف‌کننده نهایی است.

فداکار تصریح کرد: با مصوبه شورای تامین، اولویت خرید شرکت‌ها را در شرایط مساوی با خرید داخل استان گذاشتیم.

استاندار کرمان در خصوص مسکن کارگران گفت: صنعت‌شهر‌ها را در دست پیگیری داریم و چند نقطه نیز واگذاری زمین به شرکت‌ها صورت گرفته است.

وی به صنعت زغالسنگ و مشکلات کارگری آن نیز اشاره داشت و بیان کرد: این مشکل به راحتی قابل حل است و پیگیر آن هستیم و با رفع مشکل، شاهد افزایش ظرفیت اشتغال، سرمایه‌گذاری جدید، تامین نیاز واحد‌های فولادی و دغدغه روزمره کارگری در حقوق و بیمه خواهیم بود.

فداکار تاکید کرد: شرکت‌ها با استفاده از ظرفیت قانون جهش دانش‌بنیان از معافیت مالیاتی بهره ببرند.

وی  گفت: در حوزه درمان بازنشستگان، سرمایه‌گذاری بسیار خوبی صورت گرفته است و عمده نیاز بازنشستگان در بخش درمان است و هزینه‌های بالایی هم دارد؛ اما کمک خوبی از سوی تامین اجتماعی می‌شود.

استاندار کرمان افزود: ظرفیت‌های قانونی نیز برای موارد خاص وجود دارد که می‌توان از آن بهره ببرند.

 ۲۲ کارگر و واحد کاری استان کرمان، منتخب سی و پنجمین جشنواره امتنان

مجتبی مصباح مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با گرامیداشت یاد و خاطر ۱۴ هزار شهید کارگری به گزارشی از روند برگزاری سی و پنجمین دوره جشنواره امتنان پرداخت و گفت: روند کار از مهر ۱۴۰۲ آغاز شد و ۲ هزار و ۶۶۶ نفر در حوزه‌های کشاورزی، صنعت، خدمات و واحد نمونه، اطلاعات خود را در سامانه مربوطه ثبت کردند. 

وی افزود: از مجموع ثبت‌نامی‌ها ۲ هزار و ۴۱۰ نفر آقایان و ۲۵۶ نفر خانم‌ها بودند و ۲۱ واحد نیز در بخش مربوطه خود ثبت‌نام داشتند.

مصباح تصریح کرد: پس از انجام داوری‌ها در سطح استان، ۲۲ کارگر، گروه کار و واحد به عنوان نمونه استانی انتخاب و به مرحله کشوری نیز معرفی شدند.

وی همچنین از انتخاب یک کارگر و یک واحد کاری نمونه ملی از استان کرمان خبر داد که در مراسمی با حضور رئیس جمهور از آن ها تجلیل شده است.

 ۱۳۰ هزار کارگر، بازنشسته و مستمری‌بگیر استان کرمان هستند

حسین شجاعی، رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان کرمان با بیان اینکه ۱۳۰ هزار نفر در استان کرمان بازنشسته و مستمری بگیر هستند، گفت: ۱۶ کانون بازنشستگی کارگری در شهرستان‌های استان دایر است.

وی بیان داشت: ۶۵ تا ۷۰ درصد این کارگران، حداقل حقوق‌بگیر هستند و مهم ترین و اصلی‌ترین دغدغه آن ها در حوزه معیشت و درمان است.

شجاعی گفت: در بخش درمان بیمه‌شده‌ها و بازنشستگان باید از صفر تا ۱۰۰ آن را سازمان متقبل شود که این اتفاق نمی‌افتد و قانون باید الزام و اجرایی شود.

در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان کرمان از ۲۲ نمونه استانی تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی، ارتقا یافته است
  • خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • سومین دور مذاکرات مربوط به توافقنامه امنیتی آمریکا و اوکراین
  • سومین نشست صمیمی؛ مدیرعامل پست بانک ایران با معاونین ادارات مستقل و ستادی برگزار شد
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • اختصاص ۵۹میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند