Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از رادیو بین الملل چین، طی روزهای گذشته، ۱ میلیون دوز واکسن کرونای ساخت چین به «سائوپائولو» پایتخت برزیل رسیده است؛ مجموعه اول واکسن های ارسالی چین شامل ۱.۲ میلیون دوزی می شود که این کشور به جاکارتا پایتخت اندونزی ارسال کرده است.

«شی جین پینگ» رهبر چین با حضور در نشست اخیر گروه ۲۰ تاکید کرد که: ما تعهدات خود را عملی خواهیم کرد و از سایر کشورهای در حال توسعه پشتیبانی و به آنها کمک می کنیم و در تلاشیم تا واکسن ها را به عنوان یک محصول همگانی ارائه کنیم تا مردم تمام کشورهای جهان بتوانند از آن استفاده کنند و استطاعت مالی برای پرداختن هزینه آن را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون شما قضاوت کنید؛ در حال حاضر در عین پیشرفت هموار و آرام مسیر تحقیق و توسعه واکسن ضد کرونا در چین، تعهدات پکن به واقعیت پیوسته اند.

می توان گفت که چین به آنچه در این برهه حیاتی گفت، عمل کرد؛ چنین رویکردی از سوی چین باعث کاهش اختلاف بین زنجیره عرضه و تقاضای جهانی واکسن شده و امید تازه ای به مبارزه جهان علیه اپیدمی کووید-۱۹ بخشیده است؛ مجله آمریکایی «فورچون» نیز اخیرا در مقاله ای تاکید کرده است که واکسن های کرونای تولید شده توسط شرکت های چینی، شکاف و خلأهایی که در زنجیره عرضه جهانی این واکسن ها وجود دارد را پر می کنند.

چین به عنوان کشوری با بالاترین سطح تحقیق و توسعه در جهان، وارد فاز سوم آزمایشات بالینی واکسن های تولیدی خود شده و دارای ظرفیت و قابلیت های کافی برای تولید واکسن است؛ چین در عین حال با هدف ارتقاء توزیع عادلانه واکسن های مهار کننده کرونا، به برنامه «کواکس» (تسهیل دسترسی جهانی به واکسن کرونا) پیوسته است تا تضمین دهد که کشورهای در حال توسعه به این واکسن ها تجهیز می شوند؛ چین با پیوستن به کواکس درصدد تشویق هر چه بیشتر کشورهای توانمند جهت ملحق شدن آنها به کواکس و حمایت این کشورها از اجرای این برنامه است.

با این وجود، برخی از رسانه ها و سیاستمداران غربی هستند که نمی توانند شاهد پیشرفت روند تحقیق و تولید واکسن های کرونای چین و توزیع این واکسن ها در جهان باشند؛ این رسانه ها و سیاستمداران غربی با سوء نیت درصدد تحریف و بی اعتبار کردن واکسن های چین هستند و با پخش شایعات، مدعی شده اند که چین از واکسن به عنوان یک ابزار ژئوپلیتیکی استفاده می کند و تکنولوژی تحقیق و توسعه واکسن غرب را به سرقت برده است!

برای مثال، زمانی که واکسن های مهار کننده کرونا وارد کشور اندونزی شدند، روزنامه انگلیسی «فایننشال تایمز» با انتشار گزارشی به دروغ مدعی شد که استفاده از واکسن های چینی به دلیل فاکتورهای سیاسی اقدامی خطرناک است.

همانطور که برخی از تحلیلگران نیز تاکید کرده اند، تلاش های مکرر غرب جهت تهدید آمیز نشان دادن واکسن های چین، نه تنها با انگیزه های سیاسی صورت می گیرد بلکه با هدف تامین منافع تجاری این کشور و قبضه هر چه بیشتر بازار جهانی پیگیری می شوند.

واکسن های مهار کننده کرونا ساخت چین توسط برخی از کشورهای مهم همپیمان و شریک پکن به رسمیت شناخته شده اند که این روند بهترین پاسخ به شایعه پراکنی های غرب محسوب می شود.

در حال حاضر، تعداد کلی موارد تائید شده ابتلا به کرونا در سراسر جهان از مرز ۶۸.۴۸ میلیون نفر گذشته است و حداقل ۲۹ کشور با روند رو به رشد ابتلای روزانه بیش از هزار نفر به کووید-۱۹ روبرو هستند.

اگرچه بشر نمی تواند همه امیدش برای غلبه بر اپیدمی کرونا را به واکسن معطوف سازد، اما هیچ تردیدی وجود ندارد که واکسیناسیون یک نیاز مبرم و ضروری در بسیاری از کشورهای جهان است.

چین به حمایت از ابتکارات سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی و همکاری نزدیک با تمام طرفین ادامه خواهد داد و تامین واکسن کشورهای در حال توسعه را در اولویت قرار می دهد و توزیع مناسب، متعادل و منطقی واکسن ها را پیش می برد و همواره حضوری امیدبخش خواهد داشت و همانند نوری در انتهای تونل تاریک همه گیری کرونا می درخشد.

۲۳۵۲۳۵

کد خبر 1464574

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۱۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشوربا بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک برای شرکت در هشتادمین جلسه سالیانه اسکاپ، با «آلیس جابانا»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرایی اسکاپ، دیدار و گفتگو کرد.
 داود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاریها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.
معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.
وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.
دکتر منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.
دکتر منظور با بیان اینکه خوشحال میشویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ میتواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.
وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی
  • خاندوزی: جعبه ابزار تامین مالی برای تحقق جهش تولید آماده شد
  • برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • اجلاس روسای FIU کشورهای عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد