Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-26@09:42:19 GMT

افزایش ۹ درصدی صادرات در آبان ماه

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۷۲۱۹۱

صراط:

علیرضا رزم حسینی در نشست هم اندیشی با مدیران رسانه‌های کشور تصریح کرد: با ابلاغ‌های جدید هر صادر کننده می‌تواند ارز خود را یا در سامانه نیما به فروش برساند و یا از طریق واردات اقلام مورد تایید وزارت صمت به رفع تعهدات ارزی خود مبادرت ورزد.

وی با بیان اینکه صادرکنندگان در این شرایط سخت تحریمی مجاهدان اقتصادی هستند، بیان کرد: ابلاغ سیاست‌های جدید صادراتی توسط رئیس‌جمهور و با هماهنگی بانک مرکزی و ستاد اقتصادی دولت سبب و خرسندی فعالان اقتصادی و حل بسیاری از پرونده‌ها در این حوزه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر صمت در ادامه گفت: فعالان اقتصادی که از سال ۱۳۹۸ به بعد در این حوزه مشکل دارند با مراجعه به سامانه جامع تجارت می‌تواند به رفع تعهدات ارزی خود اقدام کنند.

رزم حسینی همچنین از همراهی بانک مرکزی در خصوص تصویب ارز متقاضی در این شرایط سخت تقدیر و تشکر به عمل آمد.

وفور کالا و تامین مواد اولیه کارخانجات با ابلاغ سیاست‌های جدید صادراتی

وی با اشاره به ابلاغیه تسریع در ترخیص کالا‌های اساسی و رسوبی مانده در گمرکات بیان کرد: مجموعه این سیاست‌ها سبب فور کالا و تامین به موقع مواد اولیه کارخانجات شده است.

وزیر صمت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به علل گرانی گفت: افزایش چند برابری نرخ ارز، رشد نقدینگی و هزینه‌های کرونا از علل گرانی‌های اخیر بوده است.

رزم حسینی بورس را بهترین جایگاه برای عرضه نقدینگی دانست و تصریح کرد: نقدینگی‌های موجود در جامعه باید به سمت بورس هدایت شود و بنگاه‌ها نیز با استفاده از روش‌های نوین تامین مالی از بورس تغذیه کنند.

وی با اعلام اینکه کیفیت، تنوع و قیمت خودرو در شان مردم ایران نیست، افزود: بسته اصلاح صنعت خودرو را ارائه کرده ایم که به زودی نهایی می‌شود.

وزیر صمت همچنین با تاکید بر اینکه باید رقبای جدید در حوزه خودروسازی وارد شوند، گفت: بخش خصوصی باید تقویت شود.

پیش بینی افزایش ۵۰ درصدی تولید خودرو تا پایان سال

وی با نگاه به آمار‌ها در حوزه خودرو گفت: افزایش تولید ۵۰ درصدی در حوزه خودرو پیش‌بینی شده است که تا پایان سال محقق شود و در همین چند ماه اخیر نیز ایران خودرو و سایپا افزایش تولید داشتند.

وزیر صمت در بخش دیگری از سخنان خود تامین نهاده‌ها را وظیفه وزارت صمت دانست و گفت: نهاده‌ها به موقع تامین شدند و توزیع آن‌ها از طریق سامانه بازارگاه وزارت جهاد کشاورزی می‌باشد.

رزم حسینی همچنین دو نرخی بودن ارز را ریشه بسیاری از فساد‌ها دانست که سبب از بین رفتن ثروت ملی می‌شود و در این خصوص اضافه کرد: در ۲۰ قلم کالایی که ارز ترجیحی دریافت می‌کنند ثبات نسبی، کاهش قیمت و وفور را شاهد هستیم.

وی همچنین در پایان بیان کرد: با تمامی دستگاه‌های ذیربط از جمله وزارت جهاد، گمرک و بانک مرکزی تعامل داریم.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: علیرضا رزم حسینی سامانه نیما وزیر صمت صراط رزم حسینی وزیر صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۲۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد

سامانه جامع تجارت ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» برخی کالا‌های حوزه‌ جهاد کشاورزی را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: تغییرات زیر در خصوص درخواست‌های تأمین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات خود و غیر» اعمال شده است:

مطابق سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، واردات گروهی از کالاها صرفاً از محل صادرات گروه مشخصی از کالاها امکان پذیر است؛ به عنوان مثال واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها (مانند سیب) مجاز است؛ لذا در زمان ثبت درخواست تأمین ارز واردات موز، الزاماً باید کوتاژ صادراتی گروه مجاز ارائه شود، در غیر این صورت امکان تأمین ارز و پیشبرد فرآیند واردات وجود نخواهد داشت.

بنابراین کلیه درخواست‌های تأمین ارز از محل‌های «صادرات خود و صادرات دیگران» که مربوط به کالاهای حوزه جهاد کشاورزی باشند (سازمان مجوزدهنده ارزی «وزارت جهاد-تخصیص ارز» باشد) پس از ثبت، در وضعیت «منتظر استعلام مجوز» قرار گرفته و جهت استعلام مطابقت کالای ثبت سفارش با کالای صادراتی به وزارت جهاد کشاورزی ارسال می‌شود.

پس از بررسی قواعد توسط وزارت‌خانه مذکور، در صورتی که کالاها منطبق باشد ادامه فرآیند طی شده و در غیر این صورت، درخواست به وضعیت «رد شده بر اساس ضوابط» تغییر یافته و خاتمه می‌یابد.

تذکر مهم: کلیه قواعد مربوط به انطباق گروه‌های کالاهایی، در مرحله تأمین ارز و پس از ثبت درخواست تأمین ارز صورت گرفته و در مراحل قبل (از جمله فرایندهای ثبت سفارش و تخصیص ارز) کنترلی بابت این موضوع صورت نمی‌گیرد. لذا ضروری است واردکنندگان کالاهای مذکور پیش از اقدام برای ثبت سفارش و خرید ارز حاصل از صادرات، از انطباق گروه کالایی پروانه صادراتی با کالای ثبت سفارش اطمینان حاصل کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • افزایش ۴۱ درصدی مصوبات سفر رییس جمهور در حوزه آبرسانی گناباد
  • گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم
  • افزایش ۷۸ درصدی ساخت بزرگراه در سیستان و بلوچستان
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد