Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان هواپیمایی کشوری در واکنش به سرمایه گذاری ایرلاین داخلی در ایرتاکسی فرودگاه امام (ره) اعلام کرد:سازمان هواپیمایی برای هیچ شرکتی، پروانه بهره برداری ارائه خدمات ایرتاکسی صادر نکرده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، 2 روز پیش عضو هیئت مدیره شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) از خرید دو فروند هواپیمای امبرائر توسط یک ایرلاین داخلی برای توسعه ایرتاکسی در این فرودگاه خبر داده و گفته بود: پروژه ایرتاکسی در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در زمینی به مساحت 6 هکتار در منطقه هوانوردی عمومی شمالی و در فضایی مستقل از ترمینالهای موجود آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سجاد کمالی پور با اشاره به همه گیری ویروس کرونا و تاثیر ده ماهه آن بر افت شدید درآمدهای صنعت هوانوردی و لزوم کشف بازارهای جدید درآمدی اظهار کرد: تاکسی هوایی یا "ایرتاکسی" از جمله این بازارهاست که باید به سرعت در جهت توسعه و گسترش آن دست به کار شویم.

 

وی افزود: استفاده از هواپیما در مسیرهای مختلف پرواز، بدون استفاده از برنامه پروازی که با صرفه جویی در زمان و هزینه، نیازهای بخشهای مختلف را پوشش می دهد و همچنین  سرعت بالای حرکت، پرسنل کم و بهره وری زیاد، مصرف سوخت پایین، انعطاف پذیری بالا و سوق دادن صنعت هوانوردی به همه مناطق کشور و منطقه از جمله مزایای استفاده از این صنعت است.

کمالی پور بیان کرد: این پروژه با سرمایه گذاری شرکت هواپیمایی پویا به ارزش 1100 میلیارد ریال و با ظرفیت مناسب جهت پاسخگویی به نیازهای ایرتاکسی شکل گرفت. در زمان حاضر فعالیتهای مربوط به طراحی و مهندسی طرح، در حال انجام و تکمیل بوده و به زودی با طی مراحل ساخت و تجهیز، بهره برداری از این پروژه در فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) آغاز می شود.

وی از خرید 2 فروند هواپیمای امبرائر با ظرفیت 50 نفر توسط هواپیمایی پویا برای توسعه ناوگان ایرتاکسی خبر داد و افزود: این شرکت همچنین یک فروند چلنجر 604 با ظرفیت  9 نفر خریداری کرده که در کوتاه مدت از سه فروند به 4 فروند افزایش یافته و توان و ظرفیت مجموعه را افزایش خواهد داد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

این در حالی است که امروز سازمان هواپیمایی کشوری در مطلب زیر که به نظر می رسد پاسخ عضو هیئت مدیره شهر فرودگاهی امام (ره) است اعلام کرده این سازمان تنها مرجع صدور از جمله مجوز فعالیت‌های هوانوردی از جمله تاکسی هوایی است.

« سازمان هواپیمایی کشوری به دنبال مطالب مطرح شده در رسانه ها در خصوص مجوزهای فعالیت ایرتاکسی به اطلاع میرساند

سازمان هواپیمایی کشوری تا کنون برای هیچ شرکتی، پروانه بهره برداری  ارائه خدمات تاکسی هوایی به شکل اخص صادر نکرده و مطالب مطرح شده در رسانه‌ها اشاره به فعالیت متعارف شرکت‌های هواپیمایی موجود دارد.

تاکسی هوایی یک مدل کسب و کار و بازرگانی هوانوردی است که شرکت‌های هواپیمایی می‌توانند با این الگو و در قالب فرآیندهای پیش بینی شده ذیل قانون هواپیمایی کشوری و‌دستورالعمل های تخصصی مربوطه، به جابجایی مسافر و بار بپردازند. مدل بازرگانی شرکت‌های هوایی به دو دسته برنامه‌ریزی شده و غیربرنامه‌ای تقسیم می‌شود. در مدل غیر برنامه‌ای، الگوی چارتری و الگوی سفر بر مبنای تقاضای مسافر وجود دارد که فعالیت ایر تاکسی در این حوزه، یعنی مدل غیربرنامه‌ای، مبتنی بر تقاضا است. از همین رو، شرکت‌های هواپیمایی دارای مجوز از سازمان در صورت داشتن مشتری و ناوگان متناسب با الگوی فعالیت ایرتاکسی(ناوگان با زیر 19 صندلی) می‌توانند به شیوه غیربرنامه‌ای مبتنی بر تقاضا نیز به ارائه این خدمات بپردازند. 

همچنین سازمان هواپیمایی کشوری به جهت تسهیل در راه اندازی و بهره برداری از هواپیماهای زیر 19 نفر برای بخش خصوصی، اقدام به تشکیل کمیته هوانوردی عمومی نموده و با برگزاری جلسات مدون درحال تهیه شیوه نامه ها و زیرساختهای توسعه هوانوردی عمومی است.لیکن تاکنون تغییری در قوانین موضوعه قبل صورت نپذیرفته است و صرفا در دست تحقیق است.

لازم به ذکر است سازمان هواپیمایی کشوری آماده است تا در صورت دریافت تقاضا از سمت سرمایه‌گذاران و فعالان این حوزه نسبت به بررسی شرایط و صدور مجوزهای مربوطه اقدام کند.»

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرودگاه امام خمینی فرودگاه امام خمینی سازمان هواپیمایی کشوری تاکسی هوایی بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۲۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی

وحید فروغی زاده  اظهار کرد: پروازهای صبح ایران ایر (هما) و آسمان از مقصد تهران به ایلام و بلعکس با توجه به شرایط ناپایدار جوی و کاهش دید افقی لغو شد.

وی افزود: امروز یک پرواز فوق العاده از شرکت ایرلاین پویا نیز در فهرست برنامه های پروازی فرودگاه شهدای ایلام قرار دارد که هنوز لغو یا انجام آن از سوی این شرکت هواپیمایی اعلام نشده است.

فروغی زاده یادآور شد: هفته گذشته نیز شرایط نامساعد جوی باعث لغو پرواز شرکت ایران ایر به ایلام شد.

وی ادامه داد: مسافران پیش از مراجعه به فرودگاه برای اطلاع از انجام پروازها با سامانه‌های ۶۸۰۰ و ۱۹۹ تماس بگیرند.

به پیش بینی کارشناسان هواشناسی، بارش باران از شامگاه یکشنبه تا اواخر وقت سه شنبه هفته جاری آسمان استان را تحت تاثیر ناپایداری های جوی قرار می دهد.

از روز دوشنبه هفته گذشته تا شنبه هفته جاری جو استان شاهد بارش های تند رگباری بهاری بوده است و این بارش ها همچنان تا روز سه شنبه تداوم دارد.

در حال حاضر ۱۲ سورتی پرواز از سوی شرکت های هواپیمایی ماهان، ایران ایر و آسمان در مقصد تهران - ایلام فعالیت دارد.

شرکت هواپیمایی پویا نیز هشت سورتی پرواز فوق العاده برای این مسیر برنامه ریزی کرده است که امروز و پنجشنبه هفته جاری آخرین سورتی های این شرکت در استان انجام می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • لغو دو پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • ۷۴۴ هزار شرکت غیرفعال در کشور داریم/ فعالیت شرکت‌های صوری متوقف می‌شود
  • فعالیت شرکت‌های صوری متوقف می‌شود
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی