Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@18:30:37 GMT

تحول ۷۷۷ کیلومتری در شهر اصفهان

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۷۲۹۲۳

تحول ۷۷۷ کیلومتری در شهر اصفهان

در سال‌جاری با پیگیری‌های شهردار اصفهان و تصویب شورای ترافیک، ۷۷۷ کیلومتر مسیر ایمن و استاندارد دوچرخه‌سواری در این کلانشهر ایجاد می‌شود، اقدامی بزرگ که تحقق آن با توجه به شیوع ویروس کرونا می‌تواند برای حفظ سلامت مردم، کاهش مشکلات ترافیکی و آلودگی هوا مؤثر باشد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، با هدف توسعه حمل و نقل انسان گرا از جمله پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری و داشتن شهری انسان محور، شهرداری اصفهان علاوه بر افزایش مسیرهای پیاده‌روی در شهر، ایجاد حلقه بزرگ مسیر دوچرخه‌سواری را در دستور کار خود قرار داده تا بسترساز توسعه دوچرخه‎سواری در بین شهروندان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با عزم جدی برای تحقق این هدف، حوزه معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری مسیرهای مورد نظر را شناسایی و پس از طراحی کارشناسان و تصویب نهایی جهت اجرا برای مناطق ۱۵ گانه شهر ارسال کرده است.

از ۷۷۷ کیلومتر مسیر دوچرخه‌سواری در نظر گرفته شده برای شهر، ۳۰۰ کیلومتر درجه یک با عرض دو متر خواهد بود که با جدول‌گذاری و ایمن‌سازی و در قالب مسیرهای یک طرفه و دو طرفه احداث می‌شود.

۵۵ کیلومتر از مسیرهای جدید دوچرخه شهر درجه دو با خط‌کشی و علائم ترافیکی در سمت راست خیابان و «توقف ممنوع» و ۳۵ کیلومتر از این مسیرها درجه سه با خط‌کشی در پیاده‌رو (سمت چپ خط پارک) و ۳۰ کیلومتر از آن نیز درجه چهار در مسیر ویژه اتوبوس احداث خواهد شد.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها تا پایان امسال بخش زیادی از مسیرهای جدید دوچرخه در شهر اجرا خواهد شد و بخش باقی‌مانده نیز تا سال ۱۴۰۰ محقق می‌شود.

البته تاکنون ۴۲ کیلومتر مسیر دوچرخه در شهر اصفهان احداث شده که نیاز به اصلاح برای استانداردسازی دارد که امیدواریم این اقدامات تحول بزرگی در شهر ایجاد کند.

افزایش اعتبارات برای ایجاد مسیرهای دوچرخه در منطقه یک

«مهین شکرانی» مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان با بیان اینکه مسیر دوچرخه‌سواری در خیابان صائب (حدفاصل پل مارنان تا خیابان شهید دکتر بهشتی) به طول یک هزار و ۱۵۰ متر در حال اجرا است، می‌گوید: مسیر قبلی دوچرخه در خیابان چهارباغ پایین (حدفاصل میدان شهدا تا میدان امام حسین (ع)) در حال ترمیم و اصلاح است.

وی با بیان اینکه در سال جاری مسیر دوچرخه در خیابان طیب (حدفاصل میرداماد تا مسجد سید) به طول ۴۰۰ متر اجرا می‌شود، می‌افزاید: از تقاطع مسجد سید و طیب به سمت چهارراه تختی به طول حدود ۳۰۰ متر نیز مسیر دوچرخه طراحی شده و اجرا می‌شود.

مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان اظهار می‌کند: در بودجه سال جاری این منطقه برای مسیرهای دوچرخه ۲۵۰ میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده بود که امیدواریم در اصلاح بودجه ۷۰۰ میلیون تومان دیگر برای انجام این اقدام مهم در نظر گرفته شود.

اجرای مسیر دوچرخه حدفاصل خیابان کهندژ تا مادی شمس‌آباد

«کاووس حقانی» مدیر منطقه دو شهرداری اصفهان با اشاره به طراحی پنج کیلومتر مسیر دوچرخه‌سواری در این منطقه، می‌گوید: مسیر طراحی شده حد فاصل خیابان کهندژ (خیابان اشرفی اصفهانی) تا مادی شمس‌آباد به صورت ۲.۵ کیلومتر رفت و ۲.۵ کیلومتر برگشت خواهد بود.

وی خاطرنشان می‌کند: برای اجرای مسیر دوچرخه سواری حد فاصل خیابان کهندژ تا مادی شمس‌آباد سه میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

مدیر منطقه دو شهرداری اصفهان با بیان اینکه یکی از مسائل مهم و دغدغه‌های مدیران کلانشهرها، برنامه‌ریزی برای توسعه مسیرهای حمل‌ونقل شهری به موازات گسترش شهرها و افزایش جمعیت است، تاکید می‌کند: در طراحی این مسیرها چگونگی انتخاب معیارهای صحیح و مناسب با توجه به موقعیت مکانی و عوامل مؤثر بر آن مورد توجه قرار گرفته است.

منطقه ۳ پیشتاز احداث مسیرهای دوچرخه‌سواری

«حسین کارگر» مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان اظهار می‌کند: از ابتدای سال جاری مسیرهای دوچرخه سواری خیابان حافظ و خیابان آمادگاه احداث شده است.

وی با اشاره به روند احداث مسیرهای عبور دوچرخه سواری در منطقه، تاکید می‌کند: در راستای استقبال شهروندان از دوچرخه سواری به منظور افزایش سلامت خود و کاهش آلایندگی‌های زیست محیطی وسایل نقلیه، عملیات ساماندهی و تکمیل شبکه دوچرخه‌سوای در معابر بافت مرکزی شهر اصفهان سیر صعودی به خود گرفته است.

مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان می‌افزاید: پس از احداث مسیر دوچرخه سواری به طول ۴۵۰ متر خیابان حافظ در ابتدای سال جاری، اکنون مسیر دوچرخه خیابان آمادگاه راه اندازی شد.

وی اشاره به هزینه ۷۰۰ میلیون ریالی احداث مسیر دوچرخه خیابان آمادگاه، تصریح می‌کند: در این مسیر دوچرخه‌سواری به طول ۴۵۰ متر برای استفاده شهروندان، عملیات جدول‌گذاری به منظور تفکیک ترافیک ماشین رو از این مسیر به همراه نصب تابلوها، علائم راهنمایی و خط کشی ترافیکی انجام شده است.

کارگر خاطر نشان می‌کند: با توجه به اینکه طول مسیر دوچرخه در منطقه سه به هشت هزار و ۵۰۰ متر رسیده است، تا پایان سال جاری در راستای تکمیل رینگ دوچرخه سواری، طول این مسیرها به ۱۱ هزار متر افزایش خواهد یافت.

تخصیص چهار میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد مسیرهای دوچرخه در منطقه ۴

«رضا اخوان» مدیر منطقه چهار شهرداری اصفهان با بیان اینکه مسیرهای ویژه دوچرخ‌سواری در این منطقه به سه دسته مسیرهای موجود، در حال احداث و در دستور کار تقسیم شده است، می‌گوید: مسیر موجود دوچرخه در خیابان‌های حمزه و لاهور (حدفاصل خیابان سلمان فارسی تا خیابان جی) به طول پنج کیلومتر مسیر رفت و برگشت، مسیر دوچرخه خیابان سلمان فارسی حدفاصل پل بزرگمهر تا پل غدیر به طول حدود یک کیلومتر و مسیر دوچرخه خیابان بازارچه حدفاصل تقاطع لاله تا تقاطع خیابان علامه امینی شرقی به طول حدود یک و نیم کیلومتر بهسازی می‌شود.

وی اظهار می‌کند: در خیابان علامه امینی غربی (حدفاصل خیابان ۲۲ بهمن تا خیابان حمزه جنوبی) اخیراً مسیر ویژه دوچرخه‌سواری به طول ۷۰۰ متر احداث شده است.

مدیر منطقه چهار شهرداری اصفهان با اشاره به مسیرهای جدید پیشنهادی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری، تصریح می‌کند: یکی از این مسیرها حدفاصل خیابان سلمان فارسی تا میدان شهدای هسته‌ای است که در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه می‌دهد: دیگر مسیرهای دوچرخه طراحی شده برای منطقه چهار در کندروی بزرگراه شهید صیاد شیرازی (حدفاصل میدان غدیر تا خیابان جی)، خیابان علامه امینی شرقی ،۲۲ بهمن، خیابان لاله شرقی، باغ مشهد، جی و هشت‌بهشت شرقی طراحی شده است.

اخوان خاطرنشان می‌کند: مسیرهای جدید دوچرخه در سطح این منطقه با صرف اعتباری معادل حدود چهار میلیارد تومان احداث خواهد شد.

احداث ۲۷ کیلومتر مسیر دوچرخه سواری در منطقه ۵

«احمد رضایی» مدیر منطقه پنج شهرداری اصفهان از احداث ۲۷ کیلومتر مسیر دوچرخه‌سواری در این منطقه بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده خبر می‌دهد و می‌افزاید: تا سال ۱۴۰۰ مسیر ویژه دوچرخه در خیابان هزار جریب، بلوار ارتش، بلوار کشاورز و خیابان سهروردی احداث خواهد شد.

وی با اشاره به اقدامات این منطقه برای توسعه مسیرهای دوچرخه‌سواری، اظهار می‌کند: ۱۰ کیلومتر مسیر درجه یک با جدول‌گذاری و ایمن‌سازی، در قالب مسیرهای یک طرفه و دو طرفه احداث می‌شود.

مدیر منطقه پنج شهرداری اصفهان تصریح می‌کند: شش کیلومتر از مسیرهای جدید دوچرخه درجه دو بوده که با خط کشی و علائم ترافیکی در سمت راست خیابان و توقف ممنوع احداث می‌شود و ۹ کیلومتر مسیرهای درجه سه با خط کشی در پیاده‌رو (سمت چپ خط پارک) و ۲.۱ کیلومتر درجه چهار در مسیر ویژه اتوبوس احداث خواهد شد.

وی از اصلاح و بهسازی مسیرهای موجود دوچرخه در این منطقه خبر می‌دهد و می‌گوید: احداث مسیر ویژه دوچرخه در ضلع جنوبی حدفاصل چهارراه شهدای غزه تا میدان آزادی به طول یک کیلومتر و عرض دو متر به اتمام رسیده و اجرای مسیر ویژه در خیابان توحید به طول دو کیلومتر و عرض دو متر تا اواخر بهمن ماه تکمیل می‌شود.

رضایی خاطرنشان می‌کند: تا سال ۱۴۰۰ مسیر ویژه دوچرخه در خیابان هزار جریب، بلوار ارتش، بلوار کشاورز و خیابان سهروردی احداث خواهد شد.

وی تاکید می‌کند: ۲۷ کیلومتر در مجموع هدف گذاری اصلی در منطقه پنج قلمداد می‌شود که در صورت تحقق این مهم می‌توان اعلام کرد مسیر دوچرخه‌سواری در این منطقه کامل شده و امیدواریم این میزان تا پایان سال ۱۴۰۰ تکمیل شود.

وی با دعوت از شهروندان به استفاده از دوچرخه و گسترش فرهنگ دوچرخه‌سواری، اظهار می‌کند: برای افزایش انگیزه شهروندان به استفاده از دوچرخه، زیرساخت‌های لازم نیز در سطح منطقه فراهم می‌شود.

سلامت شهر در گرو توسعه دوچرخه سواری

«محمدرضا برکت» مدیر منطقه شش شهرداری اصفهان معتقد است: «با طراحی و اجرای ۲۵ کیلومتر مسیر دوچرخه‌سواری ایمن در سطح این منطقه، شهروندان اصفهانی به ویژه ساکنان منطقه به دوچرخه سواری ترغیب خواهند شد و این امر تأثیر بسیار مثبتی در کاهش ترافیک، آلودگی هوا و سلامت شهر دارد.»

وی با اشاره به برنامه ریزی و تعریف پروژه‌های متعدد مسیر دوچرخه سواری در این منطقه، تصریح می‌کند: با توجه به ضرورت ایجاد مسیرهای ایمن دوچرخه سواری که یکی از مهمترین راه‌های پیشگیری از ترافیک و آلودگی هوا است و همچنین مطالبه دوچرخه‌سواران برای سفرهای درون شهری ایجاد مسیرهای ایمن و بی‌خطر بوده در این منطقه ۲۵ کیلومتر مسیر دوچرخه در قالب ۱۳ پروژه تعریف شده است.

مدیر منطقه شش شهرداری اصفهان از اجرای بیش از نیمی از این پروژه‌ها در سال جاری خبر می‌دهد و می‌گوید: بودجه‌ای بالغ بر ۴۳ میلیارد ریال برای توسعه و اجرای مسیرهای دوچرخه سواری سطح این منطقه تخصیص یافته است و تا پایان سال جاری تعداد هشت پروژه از مسیرهای تعریف شده را اجرایی خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه هم اکنون مسیر دوچرخه سواری خیابان نیکبخت غربی به طول ۶۰۰ متر با استفاده از جدول جدا کننده و نصب تابلو و علائم مربوطه همچنین خط‌کشی توسط همکاران اداره ترافیک منطقه شش انجام و تکمیل شده است، اظهار می‌کند: اجرای مسیرهای دوچرخه سواری در منطقه شش براساس اهمیت اولویت بندی شده است.

برکت خاطرنشان می‌کند: از مهمترین این مسیرها می‌توان به مسیرهای دوچرخه‌سواری خیابان‌های چهارباغ بالا، شیخ صدوق شمالی و جنوبی، خیابان آزادی، نیکبخت شرقی، آبشار اول و دوم، هزار جریب و مسیر ۳۳ پل تا پل شهرستان به طول چهار کیلومتر اشاره کرد که با اجرای این مسیرها دوچرخه سواران با خاطری امن مسیرهای درون شهری خود را با دوچرخه انجام خواهند داد.

مسیر ۳۵ کیلومتری برای دوچرخه سواران در منطقه ۷

«علی اصغر شاطوری» مدیر منطقه هفت شهرداری اصفهان با اشاره به اجرای حدود ۳۵ کیلومتر خطوط درجه یک، دو و سه مسیر دوچرخه در این منطقه با صرف اعتباری بالغ بر پنج میلیارد تومان، به خبرنگار ایمنا، می‌گوید: احداث مسیر دوچرخه در خیابان مدرس قدیم به طول یک‌هزار متر به صورت درجه یک دو طرفه با جدا کننده در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از مسیرهای دوچرخه این منطقه در خیابان ساکت اصفهانی به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به صورت درجه یک دو طرفه با جدا کننده خواهد بود، اظهار می‌کند: احداث مسیر دوچرخه در خیابان هسا به صورت مسیری درجه یک دو طرفه با جدا کننده همچنین مسیر دوچرخه در خیابان مولوی به صورت درجه سه با خط‌کشی در پیاده رو یا سمت چپ لاین پارک اجرایی می‌شود.

مدیر منطقه هفت شهرداری اصفهان ادامه می‌دهد: اجرای مسیر درجه سه دوچرخه با خط کشی در پیاده‌رو یا سمت چپ لاین پارک در خیابان‌های شاهد، آل محمد، سردار کمالی، نخل، خردمند، فرزانگان، غرضی و گلستان نیز اجرا خواهد شد.

اهتمام جدی برای ایجاد مسیری ویژه دوچرخه‌ها

«محمد کیهانی» مدیر منطقه هشت شهرداری اصفهان می‌گوید: امسال در این منطقه مسیرهای دوچرخه در خیابان بهارستان حدفاصل خیابان‌های امام خمینی (ره) و کاوه به طول شش هزار و ۸۰۰ متر، خیابان آیت الله صادقی حدفاصل خیابان رباط و بزرگراه شهید ردانی پور به طول یک‌هزار و ۴۰۰ متر، خیابان نوبهار حدفاصل خیابان‌های بهارستان و گلخانه به طول دو هزار و ۶۰۰ متر، خیابان سپاه حدفاصل میدان پنج طبقه تا خیابان رزمندگان به طول یک‌هزار و ۲۰۰ متر خیابان نوبهار حدفاصل میدان نگهبانی تا فلکه نوبهار به طول ۳۵۰ متر و در خیابان باهنر (مسیر ویژه اتوبوس دو طرف) به طول یک هزار و ۸۰۰ متر ایجاد می‌شود.

وی تصریح می‌کند: برای اجرای این مسیرهای دوچرخه اعتباری افزون بر ۳۱ میلیارد و ۳۷ هزار میلیون ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

مدیر منطقه هشت شهرداری اصفهان تاکید می‌کند: برای آنکه احداث مسیرهای دوچرخه‌سواری از سوی شهرداری با استقبال بیشتر مردم رو به رو شود، همزمان با توسعه مسیرها در موضوع فرهنگ‌سازی استفاده از این وسیله حمل‌ونقل پاک در میان شهروندان نیز باید اقدامات اساسی انجام شود.

فراهم زیرساخت‌های برای رکاب زدن شهروندان

«علیرضا رفیعی» مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان با بیان اینکه برای اجرای مسیرهای ویژه دوچرخه سواری در این منطقه ۲۲ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است، می‌گوید: مسیر ۲۰ کیلومتری در خیابان‌های کهندژ، قدس، بهشت، نبوی‌منش، آتشگاه و میرزا طاهر اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه مسیر دوچرخه در کندرو بزرگراه شهید خرازی نیز اجرا خواهد شد، می‌افزاید: پیوستگی و ممتد بودن مسیر حرکت دوچرخه و فراهم ساختن زیرساخت‌های آن بسیار قابل اهمیت بوده و مورد توجه مدیران شهری است.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان تصریح می‌کند: ایجاد زیرساخت‌ها و احداث مسیر ویژه دوچرخه، همچنین پدیدار ساختن شرایط مطلوب در محدوده‌های در نظر گرفته شده برای ایجاد حلقه بزرگ دوچرخه‌سواری در شهر با توجه به توسعه شهر و افزایش جمعیت ساکن در آن بسیار حائز اهمیت است.

دوچرخه ضرورتی برای توسعه پایدار شهرها

«حمید شهبازی» مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان اظهار می‌کند: با توجه به ضرورت توسعه پایدار و اهمیت روزافزون آن در مسائل شهری، امروزه در شهرهای مختلف دنیا، دوچرخه به عنوان وسیله نقلیه اصلی و پایدار جا به جایی در کنار پیاده روی، روز به روز مورد توجه بیشتری قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه مزایای منحصر به فرد دوچرخه به عنوان یک وسیله حمل و نقل شهری، امروزه در بسیاری از شهرهای دنیا شناخته شده است، تاکید می‌کند: این وسیله نقلیه سالم، مفید و با صرفه در سفرهای کوتاه و متوسط شهری به عنوان یک جایگزین برای اتومبیل سواری مطرح شده است.

وی خبر از ایجاد شش کیلومتر مسیر دوچرخه در سطح منطقه ۱۰ خبر داده و تصریح می‌کند: اولویت اجرای این مسیرها در خیابان‌های پروین و دشتستان است که برای اجرای آن ۶۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

ایجاد مسیرهای دوچرخه در خیابان‌های لیمجیر و ابوذر

«حمید اشرفی» مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان با بیان اینکه برای این منطقه ۱۲ کیلومتر مسیر دوچرخه در نظر گرفته شده و در دو فاز اجرایی می‌شود، اظهار می‌کند: در فاز نخست مسیرهای دوچرخه در خیابان‌های لیمجیر و ابوذر ایجاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه در فاز دوم، خیابان‌های آیت الله اشرفی اصفهانی و امام رضا (ع) دارای مسیرهای ویژه دوچرخه سواری می‎‌شود، تصریح می‌کند: ۵۰ درصد مسیرها به صورت دو طرفه و ۵۰ درصد به صورت یک‌طرفه خواهد بود.

مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان می‌افزاید: برای ایجاد مسیرهای دوچرخه سواری در این منطقه بالغ بر دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

بهره‌مندی شهرک نگین از مسیر ویژه دوچرخه‌سواری

«علی باقری» مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان با بیان اینکه یک هزار و ۶۰ متر مسیر دوچرخه سواری در این منطقه اجرا می‌شود، اظهار می‌کند: مسیر مورد نظر برای اجرا در شهرک نگین طراحی شده است.

وی تصریح می‌کند: مسیر دوچرخه‌سواری منطقه ۱۲ از خیابان میدان مادر خیابان علم الهدی تا خیابان دانش و میدان نگین اجرایی می‌شود.

مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان خاطرنشان می‌کند: با توجه به ضرورت توسعه پایدار و اهمیت روز افزون آن در مسائل شهری، امروزه در شهرهای مختلف دنیا، دوچرخه به عنوان وسیله نقلیه اصلی و پایدار جا به جایی در کنار پیاده‌روی روز به روز مورد توجه بیشتری قرار می‌گیرد؛ این امر از آنجا اهمیت بیشتری می‌یابد که حفظ محیط زیست، منابع طبیعی و انرژی که از ارکان مهم توسعه پایدار به شمار می‌آیند به شدت تحت تأثیر حمل و نقل شهری قرار دارد.

ایجاد ۲۰ کیلومتر مسیر دوچرخه‌سواری در منطقه ۱۳

«محمد شرفا» مدیر منطقه ۱۳ شهرداری اصفهان از ایجاد ۲۰ کیلومتر مسیر دوچرخه‌سواری در این منطقه خبر می‌دهد و می‌گوید: با توجه به اینکه اصفهان شهری است که در بسیاری از روزهای سال با آلودگی هوا مواجه است، باید فرهنگ دوچرخه سواری و استفاده از حمل و نقل پاک را در میان مردم بیش از پیش گسترش دهیم، از همین رو نیاز دارد مسیر امنی برای دوچرخه سواران ایجاد شود.

وی می‌افزاید: در راستای ایجاد تحول ۷۷۷ کیلومتری شهر اصفهان، ۲۰ کیلومتر مسیر دوچرخه با هزینه ۴ میلیارد تومان در منطقه ۱۳ در دستور کار قرار گرفت.

مدیر منطقه ۱۳ شهرداری اصفهان تصریح می‌کند: این مسیر امن که از میدان سهروردی تا خیابان‌های سهروردی، جانبازان و بانو علویه همایونی، میدان ۹ دی و خیابان کشاورزی ادامه دارد، لوپی است که ۲۰ کیلومتر را کامل می‌کند و مردم می‌توانند یک فضای امنی را برای دوچرخه سواری در منطقه ۱۳ داشته باشند.

وی با بیان اینکه با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در حوزه ترافیک منطقه در سال‌جاری ۱۰ کیلومتر این مسیر اجرا خواهد شد، ادامه می‌دهد: در سال آینده نیز ۱۰ کیلومتر دیگر تکمیل خواهد شد.

شرفا با بیان اینکه عرض مسیر حدود دو متر و طول هم ۲۰ کیلومتر است، می‌گوید: در قسمت‌هایی از مسیر ممکن است با خط کشی جداسازی انجام شود، اما در اکثر طول مسیر با یک جداکننده این کار انجام می‌شود و امیدوارم با همت شهرداری و استقبال مردم بتوانیم فرهنگ دوچرخه‌سواری را در منطقه ۱۳ و در شهر اصفهان گسترش دهیم و سهمی در کاهش آلودگی کلان شهر اصفهان داشته باشیم.

اجرای مسیرهای دوچرخه منطقه ۱۴ در دو فاز

به گفته «علی شمسی» مدیر منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان، در این منطقه مسیرهای دوچرخه سواری در دو فاز طراحی شده که فاز نخست آن در سال‌جاری و فاز دوم در سال آینده افتتاح خواهد شد.

وی می‌افزاید: فاز نخست مسیر ویژه دوچرخه سواری در منطقه ۱۴ به طول شش کیلومتر در خیابان‌های ابوریحان، فلاطوری و ایمان اجرایی خواهد شد.

مدیر منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان تصریح می‌کند: سال آینده فاز دو این مسیرها به طول حدود شش تا هشت کیلومتر در خیابان‌های آل‌یاسین، آل بویه، بعثت و گلستان و اتوبان چمران ایجاد خواهد شد.

وی می‌گوید: در مجموع برای اجرای دو فاز مسیرهای ویژه دوچرخه سواری در منطقه ۱۴ اعتباری بالغ بر ۳.۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

اجرای ۵۰ کیلومتر مسیرهای ویژه دوچرخه سواری در منطقه ۱۵

«مسعود قاسمی» مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان نیز از اجرای ۵۰ کیلومتر مسیرهای ویژه دوچرخه در سطح منطقه ۱۵ خبر می‌دهد و تصریح می‌کند: امروزه استفاده از دوچرخه سواری به عنوان یک وسیله حمل و نقل عمومی، موضوعی است که در کشورهای پیشرفته مورد توجه قرار گرفته و از این رو نبود زیرساخت‌های مناسب و مطمئن برای آن، عاملی است که موجب شده تا استقبال چندانی از این شیوه حمل و نقل صورت نگیرد.

وی با بیان اینکه رشد روز افزون شهر نشینی، جمعیت شهری و به تبع آن رشد عبور و مرور و رفت و آمدهای ساکنان شهر با وسایل نقلیه موتوری، مشکلات بسیاری را در سیستم حمل و نقل ایجاد کرده که بر این اساس برای کاهش معضلات ترافیک، حمل و نقل و آلودگی هوا، برنامه‌ها و طرح‌های متنوعی از سوی مدیران شهری اجرا می‌شود، می‌گوید: یکی از برنامه‌هایی که با اجرای عملی و صحیح آن می‌توان تا حد قابل توجهی آرامش را به سیستم حمل و نقل و عبور و مرور شهری باز گرداند، توسعه حمل و نقل انسان گرا و فراهم نمودن امکانات و شرایط مناسب از جمله ایجاد مسیرهای مخصوص دوچرخه سواری است.

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان ادامه می‌دهد: در این راستا و با توجه به ابلاغ شهردار اصفهان مبنی بر احداث مسیر ویژه دوچرخه و همچنین ابلاغ طرح فاز صفر مسیر و تعیین معابر جهت احداث مسیر ویژه از طرف معاونت حمل و نقل و ترافیک این منطقه، برآورده جزئیات اجرای مسیر ویژه در معابر سطح منطقه و برآورد هزینه احداث که مبلغی حدود هفت میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان است، برای پیگیری تأمین اعتبار اقدام کرده است.

وی خاطرنشان می‌کند: این منطقه نسبت به مکاتبه با شرکت مهندسان نیک‌اندیش جهت احداث مسیر ویژه دوچرخه در خیابان جی به عنوان فاز اول احداث اقدام و تا پایان سال‌جاری این منطقه برای احداث ۳۰ درصدی این پروژه و معابر تعیین شده جهت احداث مسیر ویژه اقدام و برنامه‌ریزی کرده است.

قاسمی اظهار می‌کند: مسیرهای ویژه به دو صورت جدا کننده‌های فیزیکی با جداول بتنی و جداکننده‌های غیر فیزیکی با خط کشی اجرا خواهد شد و متراژ کل مسیرهای ویژه در سطح این منطقه به طول ۵۰ کیلومتر و شامل ۴۰ کیلومتر جداکننده فیزیکی و ۱۰ کیلومتر جداکننده غیر فیزیکی برآورد شده است.

گزارش از: راضیه کشاورز- خبرنگار سرویس کلانشهر خبرگزاری ایمنا

کد خبر 460204

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مسیر دوچرخه سواری مناطق 15 گانه شهر اصفهان کلانشهر شهرداری اصفهان شهر اصفهان شهر دوچرخه ها شهردار اصفهان دوچرخه سواری مدیریت شهری حمل و نقل عمومي دوچرخه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ریال اعتبار در نظر گرفته شده شهرداری اصفهان کیلومتر مسیر دوچرخه سواری شهرداری اصفهان تصریح مسیرهای ویژه دوچرخه سواری کیلومتر مسیر دوچرخه احداث مسیر ویژه دوچرخه مسیر دوچرخه در خیابان دوچرخه سواری در منطقه ایجاد مسیرهای دوچرخه مسیرهای دوچرخه سواری ویژه دوچرخه سواری مسیرهای جدید دوچرخه مسیر ویژه دوچرخه مسیر دوچرخه خیابان مسیرهای دوچرخه احداث مسیر دوچرخه طول یک هزار دوچرخه سواری خبر می دهد احداث خواهد شد حدفاصل خیابان اجرای مسیرهای دوچرخه سواران میلیارد تومان اجرا خواهد شد سطح این منطقه اجرایی می شود میلیارد ریال حدفاصل میدان توسعه پایدار میلیون تومان ادامه می دهد دستور کار تا پایان سال برنامه ریزی منطقه ۱۳ سال جاری طول حدود اجرا می شود آلودگی هوا حمل و نقل برای توسعه اجرای مسیر برای اجرای ۱۰ کیلومتر مدیر منطقه زیرساخت ها شهر اصفهان ۲۰ کیلومتر برای ایجاد یک شهرداری طراحی شده برای اجرا تا خیابان مورد توجه ۵ کیلومتر جدا کننده سطح منطقه پیاده روی منطقه ۱۴ منطقه ۱۵ منطقه شش منطقه ۱۲ سال ۱۴۰۰ دو طرفه درجه سه درجه یک دو متر دو فاز سمت چپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۲۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای راه های سیستان و بلوچستان

تین نیوز

دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمامی محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، عطاء الله اکبری افزود: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و ۵۵۸ کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها ۶۲۸ کیلومتر بزرگراه احداث شده است و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت ۴۹۸ کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

اکبری با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم مرز بودن این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره مندی از منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم ساخته اما راه های این خطه بویژه محور چابهار میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

وی بیان کرد: بهبود وضعیت راه های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است زیرا باعث تسریع حمل و نقل جاده ای و ارتباط تجاری ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریالی برای تملک صحرای پرتمان
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  • صعود ۲ نماینده ایران به فینال دوچرخه‌سواری کوهستان آسیا
  • ابن سینا مقصد بعدی تی‌بی‌ام خط ۲ مترو اصفهان
  • مشخصات و مکان زلزله امروز بعدازظهر در تهران +تصویر
  • زلزله بخش‌هایی از تهران را لرزاند/ جزئیات
  • سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!
  • جلسه هماهنگی مسابقات تور بین المللی دوچرخه سواری خزر
  • اتمام اجرای طراحی طرح فیبرنوری در شهرکرد