Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، دکتر ایرج حریرچی چهارشنبه شب در جلسه ستاد استانی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا در آذربایجان شرقی با قدردانی از عملکرد تمامی مسئولان استان در مدیریت و مقابله با بیماری کرونا افزود: خوشبختانه آمار ابتلا و فوت ناشی از کووید ۱۹ کاهش یافته که امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به محدودیت‌های اخیر کرونایی در شهرهای مختلف کشور اظهار کرد: میانگین تعداد مبتلایان به بیماری کرونا در کشور نسبت به چند هفته گذشته، نزدیک به ۳۲ درصد کاهش یافته است و امیدواریم با اجرای هرچه خوب طرح ملی شهید سلیمانی، بتوانیم تعداد مبتلایان و فوتی‌های ناشی از بیماری کرونا را به کمترین میزان ممکن برسانیم.

وی با بیان اینکه شهید سلیمانی صدها کیلومتر دورتر از مرزهای جغرافیایی کشور برای تمامی مردم ایران اسلامی، امنیت و آسایش به ارمغان آورده است، تاکید کرد: تمامی مسئولان درگیر در مدیریت و مقابله با بیماری کرونا باید با تمام توان و امکانات، یاری‌گر اجرای طرح محله محور شهید حاج قاسم سلیمانی باشند.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با قدردانی از افزایش توجه مردم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جامعه افزود: هرگونه عادی‌انگاری و بی‌توجهی به پروتکل‌های ابلاغی وزارت بهداشت، وضعیت را تغییر داده و روزهای ناگواری را در صورت آغاز موج چهارم کرونا به همراه خواهد داشت.

وی دورهمی‌های فامیلی و خانوادگی را اصلی‌ترین عامل ابتلا مردم به بیماری کووید ۱۹ برشمرد و اظهار کرد: اعمال سختگیرانه محدودیت‌ها و اجرای قانون در برابر افراد متخلف باید بیش از پیش مورد توجه متولیان امر قرار گیرد.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین از اقدامات اثربخش استان آذربایجان شرقی در زمینه کمک مومنانه و معیشتی به اقشار نیازمند نیز قدردانی کرد و توجه هرچه بیشتر خیرین و سازمان‌های حمایتی به نیازمندان در شرایط سخت کنونی را خواستار شد.

شرایط عادی نشده است/ نیازمند همراهی بیشتر مردم هستیم

استاندار آذربایجان شرقی هم گفت: کاهش و رفع محدودیت‌ها به معنای عادی شدن شرایط نیست و در صورت عدم همراهی مردم و بی‌توجهی به پروتکل‌های بهداشتی، وضعیت سختی در پیش رو خواهیم داشت.

محمدرضا پورمحمدی با اشاره به آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا در استان گفت: قطع زنجیره بیماری کرونا، اصلی‌ترین اولویت و دغدغه تمامی مسئولان است که برای تحقق این موضوع و ریشه‌کن کردن بیماری منحوس کووید ۱۹، همه با هم همدل و هماهنگ هستیم.

وی با ابراز رضایت و قدردانی از رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم استان در ۲ هفته اخیر عنوان کرد: تبدیل وضعیت اکثر شهرستان‌های استان از وضعیت قرمز به وضعیت نارنجی، مرهون همراهی بیشتر اقشار مختلف مردم به توصیه‌های مسئولان و توجه بیشتر به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و محدودیت‌هاست.

وی ادامه داد: بررسی آمارهای مختلف در زمینه بیماری کرونا حاکی از این است که وضعیت این استان در مقایسه با سایر استان‌های کشور، بسیار خوب است اما به این حد اکتفا نکرده و با تمام توان برای قطع زنجیره بیماری در استان تلاش می‌کنیم.

پورمحمدی توجه بیشتر وزارت بهداشت نسبت به افزایش امکان تست کرونا در استان را خواستار شد و ادامه داد: خوشبختانه از ابتدای شیوع بیماری کرونا در استان تا به امروز، غافلگیر نشده و با توجه به امکانات و اختیارات خود، از هیچ تلاشی برای کنترل بیماری دریغ نکرده‌ایم.

وی با اشاره به آغاز اجرای طرح شهید سلیمانی در استان اظهار کرد: این طرح با هدف پیشگیری و کنترل بیماری کرونا در مبداء و با مشارکت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج و دانشگاه علوم پزشکی تبریز در استان اجرا می شود.

علیار راستگو، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی نیز در این جلسه از اجرای خوب پروتکل‌های بهداشتی در ادارات و دستگاه های اجرایی استان قدردانی کرد و گفت: امیدواریم این موضوع همچنان مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

سردار عابدین خرم، فرمانده سپاه عاشورا نیز در این جلسه به آغاز اجرای طرح مشترک وزارت بهداشت و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تحت عنوان "طرح شهید سلیمانی" در استان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه تعامل و هماهنگی بسیار خوبی در بخش‌های مختلف استان برای مدیریت و مقابله با بیماری کرونا وجود دارد.

وی ادامه داد: سپاه عاشورا برای اجرای طرح شهید سلیمانی، همت کرده و با تمام توان و امکانات، نهایت تلاش خود را برای اجرای موفق این طرح به کار می گیرد.

وی عنوان کرد: تثبیت وضعیت استان و تلاش برای کاهش آمار ابتلا و فوت ناشی از بیماری کووید ۱۹ در استان از جمله مهم‌ترین اولویت‌های سپاه عاشوراست و در این زمینه آماده هرگونه همکاری و هماهنگی با دستگاه‌های مختلف هستیم.

فرمانده سپاه عاشورا همچنین اتخاذ تدابیر مناسب توسط وزارت بهداشت برای شناسایی افراد ناقل و بدون علایم کرونا و تجهیز کامل مناطق روستایی محروم استان به پزشک و تجهیزات پزشکی را خواستار شد.

محمد حسین صومی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جلسه با بیان آخرین آمار ابتلا و فوتی‌های ناشی از بیماری کرونا در استان اظهار کرد: نتیجه اعمال محدودیت‌های اخیر کرونایی، کاهش چشمگیر تعداد ابتلا و فوت ناشی از بیماری کرونا در استان است.

وی ادامه داد: استمرار محدودیت‌ها، نتیجه بسیار خوبی در کاهش آمار بیماری کرونا در استان خواهد داشت و هرگونه سهل انگاری و بی توجهی به این موضوع، دوباره استان را به وضعیت قرمز بر می‌گرداند.

وی از کاهش تعداد بستری‌های کرونایی استان از بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ به کمتر از ۹۷۰ نفر خبر داد و گفت: تعداد فوتی‌های ناشی از بیماری کرونا نیز در ۲۴ ساعت گذشته به ۱۷ نفر کاهش پیدا کرده که امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: بیشترین آمار تعداد مبتلایان کرونا مربوط به شهرستان‌های اهر، تبریز و جلفا و کمترین میزان ابتلا نیز مربوط به ۲ شهرستان خداآفرین و اسکوست.

صومی همچنین میانگین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان را بیش از ۹۰ درصد اعلام و از تمامی مدیران استان قدردانی کرد.

محمدباقر هنربر، مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: چهار باب مهمان‌سرا در تبریز در اختیار ۲ بیمارستان قرار گرفته است که از روز شنبه و در صورت نیاز، اقدام به پذیرش بیماران می کنند.

وی همچنین اعلام کرد: ۲ هزار و ۹۰۰ تخت در مهمانسراهای ادارات و تعدادی از هتل‌های استان نیز به عنوان نقاهتگاه‌های احتمالی، آماده شده است و در صورت تشخیص علوم پزشکی در اختیار این مجموعه قرار می‌گیرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: لایحه بودجه 1400 طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها آیت الله یزدی علی اصغر زارعی روح الله زم حریرچی وزارت بهداشت ویروس کرونا ابتلا به کرونا کاهش مبتلایان لایحه بودجه 1400 طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها آیت الله یزدی علی اصغر زارعی روح الله زم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۳۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا هشتم اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبه‌رو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده، این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلی‌متر بوده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی در هفت روز گذشته منتهی به هشتم اردیبهشت حدود ۱۱.۹ میلی‌متر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلی‌متر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به هشتم اردیبهشت در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلی‌متر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلی‌متر است، در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبه‌رو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا هشتم اردیبهشت به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت (۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبه‌رو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، سیستان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در سایر استان‌ها کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کندف چرا که ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبه‌رو بوده است، در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلی‌متر است، اما در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلی‌متر بارش دریافت کرده است که نشان‌دهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

لازم است بدانیم، شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از یکم مهر شروع می‌شود و تا سی و یکم شهریور سال بعد ادامه می یابد.

کد خبر 749254

دیگر خبرها

  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز | چیزهایی که درباره این میوه پرخاصیت نمی‌دانید
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • فیلم| وضعیت بیماری مالاریا در سیستان و بلوچستان