Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا با اشاره به علائم جدید بیماری کرونا گفت: هر ایرانی به دو دوز واکسن نیاز دارد اما قرار نیست همه مردم از این واکسن استفاده کنند، گروه‌های حساس مثل افراد مسن، بیماران قلبی، بیماران ریوی مزمن، کادر درمان و پرسنل خانه‌های سالمندان در اولویت تزریق هستند.

مسعود مردانی، در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: متأسفانه بازگشایی‌ها با افزایش تردد داخل شهری همراه بوده به ویژه در کلانشهرها به نحو چشمگیری رفت‌وآمدها بیشتر شده و این می‌تواند خطر انتقال ویروس را در هر لحظه افزایش دهد، به نظر می‌رسید در مورد بازگشایی‌ها باید مقداری محتاطانه رفتار می‌کردیم، چرا که با این اوضاع شاهد افزایش موارد ابتلاء در کشور خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد تاریخ احتمالی انتشار واکسن ایرانی کرونا، افزود: در کمیته واکسن ستاد مقابله با کرونا حضور ندارم اما طبق آخرین اخباری که از آن مطلع هستم، گروه‌های ایرانی تولید واکسن تلاش خود را در این زمینه انجام می‌دهند و در خصوص نمونه‌های خارجی مقدمات خرید و وارد کردن آن از سوی وزارت بهداشت فراهم شده اگرچه محدودیت‌های مالی امکان خرید را سخت کرده است.

عضو کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا با اشاره به اولویت استفاده گروه‌های حساس از واکسن کرونا تصریح کرد: هر ایرانی به دو دوز واکسن نیاز دارد اما قرار نیست تمام مردم از این واکسن استفاده کنند، باید سعی کنیم در این خصوص اولویت بندی داشته باشیم که قطعاً گروه‌های حساس مثل افراد مسن، بیماران قلبی عروقی، بیماران ریوی مزمن، کادر درمان کشور و پرسنل مرتبط با خانه‌های سالمندان در اولویت تزریق واکسن هستند، بقیه نیز به نوبت باید از واکسن در دسترس استفاده کنند اما اولویت اولیه استفاده از واکسن باید برای افراد در معرض خطر باشد.

وی در خصوص پیشنهاد کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا به رئیس جمهور، گفت: در جلسه ستاد کرونا نیز به رئیس جمهور پیشنهاد دادیم مثل همه کشورهای دنیا اقدامات اولیه برای ورود واکسن مورد نیاز مردم را انجام دهند که قطعاً این خواسته منطقی بوده است.

مردانی در پایان اظهار کرد: از مردم درخواست دارم تا رسیدن درمان و واکسن مناسب پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده و به این بیماری خطرناک بی‌توجه نشوند چرا که هر لحظه امکان طغیان آن وجود دارد.

کد خبر 460590

منبع: ایمنا

کلیدواژه: عضو کمیته علمی ستاد ملی کرونا ویروس کرونا تزريق واکسن کرونا گروه های حساس دکتر مسعود مردانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق گروه های حساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۳۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • کیفیت هوای سلماس ناسالم برای گروه‌های حساس 
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد