Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه هر دو جریان سیاسی کشور امروز ضعیف شده اند، بیان کرد: اگر در هر دو جریان گروهی که آبروی بیشتری نزد بقیه دارد به میدان بیایند و نیروها را برای انتخابات ساماندهی کنند، اتفاق خوبی است که باید از آن استقبال کرد. ناطقان : موضوعات مربوط به انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 کم کم دارد فضای سیاسی کشور را گرم می کند و چهره های مطرح و حامیان آنها مشغول رایزنی و انجام حرکت های نمادین برای جلب توجه نخبگان و افکارعمومی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصولگرایان با بررسی ادوار گذشته سعی دارند کمیپن انتخاباتی خوبی را برای 28 خرداد تدارک ببینند و از هم اکنون جلساتی را با احزاب و شخصیت های تأثیرگذار آغاز کرده اند.


احمد توکلی درباره تلاش برای شکل گیری مکانیزم جدید انتخاباتی در جریان اصولگرا با محوریت جامعتین به نامه نیوز گفت: فقدان حزب موجب می شود انتخابات آن طور که شایسته است برگزار نشود. در چنین شرایطی افراد ضعیف و مسئله دار زمینه را مساعد می بینند تا با اغواگری و تزویر آرای عمومی را به سمت خود جلب کنند.


وی با اشاره به اهمیت نقش تحزب در انتخابات افزود: احزاب شناسنامه دار برای آبرو و آینده خود اهمیت قائل هستند بنابراین اعتبار خود را هزینه افراد ضعیف و مسئله دار نمی کنند بلکه زمان انتخابات پشت سر افراد توانمند قرار می گیرند چون برای شان مهم است که مردم چه قضاوتی درباره عملکرد آن کاندیدا خواهند کرد. به عبارت دیگر احزاب قوی انتخاب بهینه انجام می دهند و در داخل حزب خود مثل شورای نگهبان عمل می کنند و هر کسی را مورد حمایت قرار نمی دهند.

این فعال سیاسی اصولگرا اظهار کرد: در ایران گروه های فکری جایگزین حزب شده اند. چند دوره اخیر رقابت های انتخاباتی حول عناوین اصولگرا - اصلاح طلب شکل گرفته است، پیش آن هم عناوین چپ و راست مطرح بود. در واقع بعد انقلاب دو دسته فکری بودند که بزرگتر داشتند و در قالب سازمان ها و تشکیلات خود فعالیت می کردند.

وی با اشاره به وفات یا به حاشیه رفتن برزگان دو جناح سیاسی افزود: در جریان اصولگرایان کسانی همچون آیت الله مهدوی کنی، آقای عسگراولادی و آقای انواری مرحوم شدند و در جریان اصلاح طلب نیز علاوه بر وفات برخی چهره های شان مثل مرحوم آیت الله موسوی بجنوردی، افرادی مثل آقایان خاتمی، کروبی و موسوی خودشان را از ایفای نقش در عرصه سیاسی کشور محروم کردند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه هر دو جریان سیاسی کشور امروز ضعیف شده اند، بیان کرد: اگر در هر دو جریان گروهی که آبروی بیشتری نزد بقیه دارد به میدان بیایند و نیروها را برای انتخابات ساماندهی کنند، اتفاق خوبی است که باید از آن استقبال کرد.

وی با بیان اینکه ضعف دو جریان فکری باعث ناکارآمدی مجالس ادوار اخیر شده است، ادامه داد: زمانی که ما مجلس بودیم نگرانی داشتیم هنگام بررسی لوایح پرحجم و مهم اتفاقی بیفتد که کل آن بی اعتبار شود چون اتفاق نظر نبود روند بررسی طولانی و فرسایشی می شد، یک دفعه نماینده ای پیشنهادی می داد و پیشنهادش رأی می آورد و کل لایحه از بین می رفت.

این فعال سیاسی درباره فعال شدن جامعتین برای ایجاد مکانیزم تشکیلاتی جدید و همگرایی انتخاباتی میان اصولگرایان اظهار کرد: وقتی تحزب وجود ندارد و جریان های فکری هم قوی نیستند، حضور گروه های صنفی-فکری که نزد بقیه احترام و اعتبار دارند مثبت ارزیابی می شود. من از این کار استقبال می کنم و معتقدم باید این رویکرد را تقویت کرد.

وی درباره حمایت پیشین خود از نقش شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای همگرایی میان اصولگرایان گفت: سیاست عالم نسبیت است یعنی امور نسبت به شرایط شکل می گیرند و اهمیت پیدا می کنند. اینها در حوزه برخورد متناسب با زمان و محکم نسبت به مبانی ضعف هایی دارند.

توکلی یادآور شد: جامعه روحانیت و جامعه مدرسین گرچه کامل نیستند اما کدام گروه اصولگرا به اندازه آنها نزد بقیه گروه ها وزن و اعتبار دارد؟ بنابراین وقتی حزب نداریم باید حضور و نقش آفرینی شان را قدر بدانیم. البته این حرکت جامعتین با شورای ائتلاف نیروهای انقلاب قابل جمع هستند و یکی نافی دیگری نیست. می شود همان شورای ائتلاف با میان داری جامعتین پیش برود. در واقع نقش آفرینی جامعتین کمک می کنند اعتبار تصمیم گیری های جریانی میان اصولگرایان قوی تر شود. این مسئله ای است که حتما مردم هم از آن استقبال خواهند کرد.
منبع: عصر ایران برچسب ها: فعال ، سیاسی ، ناطقان ، اصلاح طلب ، اصولگرا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: فعال سیاسی ناطقان اصلاح طلب اصولگرا دو جریان سیاسی کشور اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۴۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود

گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی خدابخشی- طی روزهای اخیر موضوع حجاب وعفاف به عنوان یک موضوع مهم فرهنگی یکبار دیگر با اجرای «طرح نور» از سوی فراجا و با نزدیک شدن به نهایی شدن لایحه حجاب در مجلس شورای اسلامی محور توجه قشر گسترده ای از مردم جامعه قرار گرفته است.

طرحی که به دلیل نبود برنامه ریزی مدون و انجام وظیفه از سوی دستگاه ها، سازمان ها و نهادها در حوزه عفاف و حجاب پس از حدود 20 ماه کش و قوس فراوان در بین ارکان مختلف تصمیم گیر فرهنگی کلان جامعه یکبار دیگر با تغییر نام از سوی نیروی انتظامی به مرحله اجرا گذاشته شده تا این نیرو به تنهایی در این میدان خطیر بار سنگین بر زمین مانده دیگر نهادها را به دوش بکشید، شاید که در قبل آن اوضاع آشفته نوع پوشش در جامعه سامانی یابد.

طی ماه های گذشته موضوع حجاب و نمایش نسخه جدیدی از آن که سنخیتی با جامعه اسلامی ایرانی ندارد ابعادی فراتر از حوزه فرهنگ به خود گرفته تا شیطنت رسانه ای آن را به نماد و رویکردی سیاسی امنیتی برای رویا رویی با نظام اسلامی مبدل سازد. یقینا شرایط ایجاد شده در مقوله حجاب در این روزهای جامعه زائیده یک رویداد و یا مولفه ای تک بعدی نیست بلکه باید آن را معلولی از مسائل اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دانست که با چاشنی فتنه انگیزی به صورت گسترده جامعه را به سه بخش  درگیر، همسو و ضد تبدیل کرده است. 

بر این اساس و باتوجه به قرار دادن پازل های شکل گیری این رویداد فرهنگی و اجتماعی که ردپای برنامه ریزانی غربی در آن به راحتی مشهود است باید کشف حجاب را جز در مواردی معدود که ناشی از کم دانشی و عدم برخورداری از تحلیل درست است، آن را شعاری بصری بر علیه نظام حاکمه دانست. برهمین اساس رویا رویی با آن نیاز به دست فرمانی جدید دارد، دست فرمانی که بتواند این حرام شرعی و حرام سیاسی که به چالش مهم ماه های گذشته کشور مبدل شده است را مدیریت و سلامت بصری را به جامعه ارائه کند.

حال سوال اینجاست آیا با توجه به شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی حاکم بر جامعه باید چشم بر مقوله عفاف و حجاب بست؟ آیا می توان به بهانه حفظ وحدت و انسجام اجتماعی، انسجام دینی را نا دیده گرفت؟ پاسخ به این سوال را می توان در منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی یافت به گونه ای که ایشان حجاب را مولفه سوم مورد نیاز جامعه امروز بعد از موضوعات اقتصادی و منطقه ای دانسته اند. بر این اساس حجاب را باید نقطه مرکزی حکمرانی فرهنگی و نمادی از فرهنگ دیرینه مردم ایران زمین در نظام و ساختاری دینی در طول تاریخ دانست که بن مایه آن شکل دهنده ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران است. به عبارت بهتر چشم پوششی بر این واقعیت یعنی رسیدن به نقطه پایان حکمرانی فرهنگی در ایران.

یعنی همان چیز که دشمن طی سال ها برای آن برنامه ریزی کرده و رویای شیرین آن را برای خود تصویر کرده است. رویایی که می توان آن را با اطلاع رسانی صحیح و استفاده نو آورانه از ابزارهای رسانه ای و با افزایش سطح آگاهی مردم از این فرایند به سراب تبدیل کرد. 

عبور از این میدان پر مخاطره نیاز به نقشه عملیاتی دارد. متاسفانه در فرایند روایت میدان آنچنان که باید و شاید نتوانسته ایم میدان داری کنیم و عملا میدان در این بخش به شهروند خبرنگاران ضد امنیتی واگذار شده که سازنده خوراک خبری برای رسانه های معاند هستند. کسانی که به صورت عمده نقش موثری در مخالف سازی مردم با مقاله حجاب دارند اما کمتر دیده می شوند. حال باید در این میدان فرهنگی به بحث رسانه توجه ویژه ای شود تا حجاب به عنوان یک حکم شرعی در جامعه باز تعریف و مردم  بر لزوم رعایت حدود آن آگاهی یابند. تحقق این مهم میسر نخواهد بود جز افزایش سواد رسانه ای مردم و استفاده درست دستگاه های تبلیغاتی از رسانه. این یعنی استفاده از ابزار فرهنگی برای یک رویداد یا تهاجمی فرهنگی.

یقینا موضوع حجاب در کشور ما کلاف سر در گم و غیر قابل حل نیست و هم زمان با یافتن سر رشته آن می توان امید به باز کردن گره آن داشت. گره ای که می شود آن را با دست باز کرد و نه با دندان. یقینا میدان مبارزه فرهنگی نیازمند نقشه عملیات فرهنگی است و در آن ترازوی رویکردهای ایجابی می بایست بر رویکردهای سلبی سنگینی کند چیزی که امروز برعکس شده و همین عامل باعث شکل گیری تقابلی جدید با حجاب خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • مجری جنجالی صداوسیما به اصلاح‌طلب و اصولگرا رحم نکرد: حرامید! +تصویر
  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • اولین واکنش یک روزنامه اصولگرا به موضوع مهدی نصیری: او مهره تاج زاده است
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • کنایه عباس عبدی به سکوت اصولگرایان درباره مواضع تند مهدی نصیری
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • جنجال نظرات مهدی نصیری درباره شاهزاده پهلوی و اپوزیسیون!