Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد تقی منوچهری روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: در زمان حاضر ۵۰ تا ۶۰ نفر در قالب ۱۵ اکیپ در حال ردیابی و ۶ اکیپ هم در حال مبارزه با آفت ملخ صحرایی در استان بوشهر فعال هستند.

وی بیان کرد: هرچند به دلیل بارندگی‌ امکان ورود به عرصه‌ها وجود نداشت اما در زمان حاضر با توجه به متحرک بودن آفت عملیات ردیابی و مبارزه با قوت و شدت بیشتری در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منوچهری اضافه کرد: احتمال می‌رود پس از باران ریزش جدیدی از آفات ملخ صحرایی در سطح سایر شهرستان‌های استان بوشهر رخ دهد. 

وی ادامه داد: با توجه به شرایط آب و هوایی، خاک و جریان باد پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۱۵۰ هزار هکتار مبارزه با آفت ملخ صحرایی در سه مرحله در این استان انجام شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: در زمان حاضر از نظر تامین سم در استان بوشهر مشکلی وجود ندارد و سم به میزان کافی خریداری و تامین شده‌است همچنین بیش از ۳۱۰ نفر در قالب ۳۰ اکیپ مبارزه با آفت در این استان سازماندهی شده‌اند.

وی یادآور شد: تاکنون از محل اعتبارات ملی ۶۰۰ میلیون تومان از سوی سازمان حفظ نباتات و با دستور استاندار بوشهر قرار است ۵۰۰ میلیون تومان نیز از محل اعتبارات استانی برای مبارزه با آفت ملخ صحرایی تخصیص داده شود.

نخستین توده آفت ملخ صحرایی در این استان بوشهر از هفتم و ۱۰ آذرماه جاری درشهرستان‌های گناوه، دیلم و دشتستان دیده شده‌است و برآورد می‌شود سطح آلودگی در استان بوشهر در این مرحله حدود ۱۰ هزار هکتار باشد.

امسال ورود آفت ملخ صحرایی به استان بوشهر ۲ماه زودتر اتفاق افتاده و باتوجه به جهت جریان‌های جوی از سمت کشور عربستان به سمت استان‌های جنوبی همچنان احتمال ریزش جدید آفت وجود دارد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد در بهمن و اسفند عملیات سمپاشی علیه ملخ غیربالغ و پوره و ملخ بالغ از اواخر فروردین ۱۴۰۰ انجام شود براین اساس سطح مبارزه، تعداد مراحل و سختی کار امسال مضاعف تر از سال گذشته است به همین دلیل حضور و همکاری دستگاه‌ها، بویژه مردم، دهیاران و شوراهای اسلامی در کنار جهاد کشاورزی لازم و ضروری است.

امسال سومین سالی است که استان بوشهر با آفت ملخ صحرایی روبرو است، در سال ۹۷ عملیات مبارزه در سطح  ۱۰۴هزار هکتار و در سال ۹۸ در سطح ۴۲ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی و عرصه‌های طبیعی این استان انجام گرفت. 

   

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی بوشهر ملخ صحرایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی بوشهر ملخ صحرایی وزارت جهاد کشاورزی بوشهر ملخ صحرایی اخبار کنکور آفت ملخ صحرایی ملخ صحرایی استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۴۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار از شالیزار‌های مازندران

بابک مومنی رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران درباره وضعیت برنجکاری استان در سال زراعی ۱۰۴۳-۱۴۰۲، با بیان اینکه تاکنون کشت برنج در ۶۷ هزار و ۲۷۱ هکتار مزارع شالیزاری استان انجام شد که ۴۷ هزار و ۷۵۶ هکتار بصورت مکانیزه و مابقی به روش سنتی بود، گفت: ۱۷۸ بانک نشاء برنج در استان در حال فعالیت است.

او افزود:۱۹۰ هزار و ۸۶۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران تاکنون شخم و شیار و ۱۸۳ هزار و ۵۱۵ هزار هکتار خزانه گیری شد.

مومنی با اشاره به اینکه تاکنون ۶۰ هزار و ۷۵۵ هکتار ارقام محلی و ۶ هزار و ۵۱۶ هکتار ارقام پرمحصول کشت شد، گفت: سطح سبز اراضی شالیزاری استان ۶۷ هزار و ۲۷۱ هکتار و سطح بیمه هزار و ۴۵۰ هکتار است.

او افزود: تاکنون ۲۹۰ تن بذر برنج و ۲۴ هزار و ۸۷۶ تن کود کشاورزی به کشاورزان شالیکار استان توزیع و ۱۵۸ مورد آزمون خاک انجام شد.

مومنی درباره ذخیره سازی آب سد‌ها و آببندان‌های استان، گفت: در حال حاضر میزان ذخیره آب سد‌های استان ۲۵۶ میلیون مترمکعب و آببندان‌ها ۳۴۰ میلیون مترمکعب است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • وزیر کشور: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار از شالیزار‌های مازندران
  • احیای ۲۳۰ هکتار از مراتع شیروان
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • پیش بینی برداشت بیش از سه هزار تن انگور امسال از تاکستانهای مهاباد
  • مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران