Web Analytics Made Easy - Statcounter

داوری از برگزاری کارگاه آشنایی با آسیب های اجتماعی ویژه اعضای کانون فرهنگی هنری نینوا شهر بیکاه در دبستان شهید خسروی این شهر خبرداد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رودان، « مصطفی داوری » در گفتگویی خبری اظهار کرد: در این کارگاه که با حضور دانش آموزان پایه های سوم، پنجم و ششم برگزار شد، دبستان شهید خسروی و فرماندهی پاسگاه انتظامی بیکاه همکاری داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی به تشریح موضوعات مطرح شده در این کارگاه پرداخت و افزود: آسیب‌های اجتماعی در جامعه، توصیه های پلیس در هنگام خروج از منزل، دوری از افراد مشکوک، عدم همراهی با دوستان ناباب، پرهیز از حضور در پارتی ها و جمع دوستان مشکل دار بخشی از این موضوعات بود.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری نینوا بخش بیکاه، توصیه های در خصوص استفاده صحیح از موتور سیکلت و دوچرخه، عدم استفاده کودکان و نوجوانان از موتورسیکلت به دلیل نداشتن سن قانونی، توصیه هایی در خصوص هنگام خروج از منزل و توجه به موضوع ایمنی منزل و‌ققل درب های ساختمان و توصیه های پلیس در رابطه با موضوع کرونا و زدن ماسک و استفاده از ژل و رعایت طرح فاصله گذاری اجتماع را از دیگر موضوعات مطرح شده در این کارگاه برشمرد.

 

داوری با بیان اینکه این کارگاه با هدف آشنایی اعضای کانون با آسیب های اجتماعی در جامعه برگزار شد، عنوان کرد: کارگاه های آموزشی با موضوعات مورد نیاز جامعه هر ماه در راستای ارتقا آگاهی و دانش اعضای کانون برگزار خواهد شد.

 

وی افزود: دراین کارگاه به سه نفر از شرکت کنندگان که به سئوالات مطرح شده در رابطه با موضوعات جلسه پاسخ صحیح دادند، جوایزی از سوی دبستان شهید خسروی اهدا شد.

 

 

 

پایان پیام/711

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون فرهنگی هنری نینوا بخش بیکاه کارگاه آموزشی آسیب های اجتماعی آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۵۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)

به گزارش همشهری آنلاین، این عوامل شامل شرایطی می‌شوند که در آنها افراد به دنیا می‌آیند، رشد می‌کنند، کار می‌کنند، زندگی می‌کنند، و پیر می‌شوند و نیز مجموعه گسترده‌تر از نیروها و نظام‌ها که شرایط زندگی روزمره را شکل می‌دهند. این نیروها و نظام‌ها شامل سیاست‌ها و نظام‌های اقتصادی، برنامه‌های توسعه، هنجارهای اجتماعی، سیاست‌های اجتماعی و نظام‌های سیاسی می‌شوند.

این عوامل تأثیر مهمی بر نابرابری‌های بهداشتی دارند - یعنی تفاوت‌های ناعادلانه و قابل پرهیز در وضعیت سلامت که در داخل و در میان کشورها دیده می‌شوند. در کشورها همه سطوح درآمد، سلامت و بیماری از یک شیب اجتماعی پیروی می‌کنند: هر چه موقعیت اجتماعی-اقتصادی افراد پایین‌تر باشد، وضعیت سلامت آنها بدتر است.

فهرست زیر نمونه‌هایی از عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت را ارائه می‌کند که می‌توانند بر عدالت سلامت به صورت مثبت یا منفی تأثیر بگذارند:

درآمد و حمایت اجتماعی تحصیلات بیکاری و عدم امنیت شغلی شرایط زندگی کاری ناامنی غذایی مسکن، امکانات اولیه و محیط‌زیست رشد اولیه دوران کودکی شمول اجتماعی و عدم تبعیض تعارض ساختاری دسترسی به خدمات بهداشتی مقرون‌به‌صرفه باکیفیت مناسب.

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت یا SDH می‌توانند در تأثیرگذاری بر سلامت حتی مهم‌تر از مراقبت‌های بهداشتی یا انتخاب سبک زندگی در تأثیرگذاری بر سلامت باشند. به عنوان مثال، مطالعات متعدد نشان می‌دهد که SDH مسئول بیش از ۳۰ تا ۵۵ درصد از پیامدهای سلامتی است. علاوه بر این، برآوردها نشان می‌دهد که سهم بخش‌های خارج از سلامت در پیامدهای سلامت جمعیت از سهم بخش سلامت بیشتر است.

پرداختن مناسب به عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت (SDH) برای بهبود سلامت و کاهش نابرابری‌های درازمدت در سلامت، که مستلزم اقدام همه بخش‌ها و جامعه مدنی است، اساسی است.

منبع: وب‌سایت سازمان جهانی بهداشت

کد خبر 849816 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله مفاهیم پزشکی پزشکی

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • لزوم کاهش آسیب‌های اجتماعی برای رسیدن انسان به جایگاه خلیفة‌اللهی
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند