Web Analytics Made Easy - Statcounter

با گذشت چندین روز از درز اطلاعاتی پیرامون وجود یک کانال مذاکرات محرمانه میان رژیم ‌صهیونیستی و ترکیه منابع عبری زبان تاکید کردند، آنکارا سفیر جدیدی برای خود در اراضی اشغالی تعیین کرده است.

به نقل از المیادین، رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند، ترکیه سعی دارد از انزوا خارج شود و روابط خود را با دولت جدید آمریکا از طریق بهبود روابطش با رژیم صهیونیستی توسعه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایت المانیتور گزارش داد، ترکیه سفیر جدیدی برای خود در اراضی اشغالی تعیین کرده که در راستای تلاش‌های صورت گرفته برای عادی‌سازی روابط میان آنکارا و رژیم صهیونیستی و امتیازگیری در برابر دولت جدید آمریکا است.

این سایت گزارش داد، سفیر جدید اوفوک اولوتاش( ۴۰ ساله)، رئیس مرکز مطالعات استراتژیک در وزارت خارجه ترکیه ، دانش آموخته زبان عبری و علوم خاورمیانه در دانشگاه عبری شهر قدس است. وی همچنین به عنوان رئیس موسسه  "SETA" فعالیت داشته و کارشناس امور ایران به شمار می رود.

بنابر این گزارش، از ماه می ۲۰۱۸  با ایجاد بحران سیاسی درباره انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به شهر قدس اشغالی تاکنون سفیری میان دو طرف وجود نداشته است.

طبق اعلام رسانه های اسرائیلی، ترکیه، همزمان با  نزدیک شدن اجرای تحریم‌های اقتصادی آمریکا و اروپا به دلیل مواضع اخیرش که موجب انزوای فزاینده آن شده تلاش می‌کند تا از این عزلت خارج شود.

رسانه‌ های اسرائیلی اعلام کردند، گزارش‌ها حاکی از این است که هاکان فیدان، رئیس سرویس اطلاعات ترکیه مذاکرات محرمانه‌ای را با مقامات رژیم صهیونیستی با هدف بازگرداندن روابط به سطح سفیر برگزار کرده است.

سایت المانیتور از ابتدای ماه جاری میلادی گزارشی را درباره وجود یک کانال محرمانه مذاکرات میان رژیم ‌صهیونیستی و ترکیه با هدف بهبود روابط میان طرفین منتشر کرد.

یک منبع اطلاعاتی غربی به المانیتور گفت، تفکر ترکیه این است که روابط خوب با رژیم صهیونیستی امتیازاتی را به آنها در دولت بایدن خواهد داد. / ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۵۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مأموریت دشوار بلینکن

رویکردهای آمریکا از گذشته تاکنون همواره نشان داده که آنها به‌هیچ‌وجه خواهان آن نیستند که پایان جنگ همراه با پیروزی حماس و مردم فلسطین باشد.

به گزارش ایسنا، محسن پاک‌آیین، کارشناس حوزه روابط بین‌الملل در یادداشتی در جام جم نوشت: این روزها رژیم‌صهیونیستی و آمریکا شرایط سختی را تجربه می‌کنند. آمریکا به‌واسطه اقدامات نابخردانه اسرائیل فشارهای زیادی را متحمل شده و تلاش می‌کند با فرستادن آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور به سرزمین‌های اشغالی بتواند اوضاع را تا حدودی مدیریت کند.از سویی دیگر وضعیت داخلی رژیم‌صهیونیستی هم کاملا به‌هم ریخته است.

تقریبا در تمامی سرزمین‌های اشغالی تظاهرات اعتراضی علیه بنیامین نتانیاهو به‌راه افتاده و بحث استیضاح و برکناری او از سوی کنیست به‌عنوان یک احتمال جدی مطرح است. اگر این اتفاق بیفتد، تردیدی نیست که نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی محاکمه خواهد شد و سرنوشت بدی در انتظار اوست. در چنین اوضاعی آمریکا به‌عنوان حامی و هدایت‌کننده اصلی رژیم‌صهیونیستی دست به تحرکات بیشتری زده تا به‌زعم خود، شرایط را در اراضی اشغالی تعدیل و موضوع را به نفع بنیامین نتانیاهو تقویت کند.

این تلاش البته درحالی صورت می‌گیرد که در سراسر آمریکا اعتراض‌های دانشجویی فراگیر شده و دانشجویان به حمایت از مردم غزه و ابراز تنفر از رژیم‌صهیونیستی پرداختند. طبعا مقامات کاخ سفید تلاش دارند با فرستادن وزیر خارجه به سرزمین‌های اشغالی نشان دهند که می‌خواهند برای کاهش بحران در داخل آمریکا به سران رژیم‌صهیونیستی بقبولانند که حمله به رفح در شرایط فعلی گزینه مناسبی برای اسرائیل نیست. البته این نکته را هم نباید از نظر دور داشت که به‌طور معمول و براساس تجارب گذشته، همواره ازجمله پیامدهای سفر مقامات آمریکایی به سرزمین‌های اشغالی، انجام یک اقدام نظامی شدید از صورت رژیم‌صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین است و آمریکایی‌ها گرچه مدعی تلاش برای تعدیل اوضاع هستند اما درنهایت هدف اصلی‌شان حمایت از رژیم اشغالگر قدس و بنیامین نتانیاهو است.

رویکردهای آمریکا از گذشته تاکنون همواره نشان داده که آنها به‌هیچ‌وجه خواهان آن نیستند که پایان جنگ همراه با پیروزی حماس و مردم فلسطین باشد. شواهد حاکی از آن است که رژیم‌صهیونیستی برای حمله به رفح کاملا آرایش نظامی به خود گرفته و قصد دارد بار دیگر مردم بی‌دفاع فلسطین را تحت شدیدترین حملات زمینی و هوایی قرار دهد. در شرایطی اسرائیل مهیای این عملیات است که تمام کشورها و همچنین سازمان ملل متحد مخالفت شدید خود را با این اقدام اعلام کردند. از سویی دیگر تلاش‌های دیپلماتیک هم به‌واسطه ریاض به‌عنوان واسطه میان رژیم‌صهیونیستی و حماس در حال انجام است. این درحالی است که این نیروی مقاومت اکنون دست بالا را دارد و مثل گذشته بر آزادی زندانیان فلسطینی و ترک مخاصمه به‌ صورت دائم و همچنین بازگشت آوارگان به سرزمین‌های خود تاکید می‌کند. 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اردوغان میزان تجارت پایان یافته ترکیه با رژیم صهیونیستی را ۹.۵ میلیارد دلار اعلام کرد
  • اولین اظهارات اردوغان پس از قطع روابط تجاری با اسرائیل/ نتانیاهو بی‌رحم است
  • اردوغان : دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • اردوغان: تعلیق مبادلات تجاری با اسرائیل ضروری بود
  • اردوغان: تجارت با اسرائیل را ندیده گرفتیم و این در را بستیم
  • حمله بی سابقه از خاک عراق به تل آویو/ نگرانی شدید آمریکایی‌ها درباره وقوع جنگ داخلی/ اعلام تعلیق روابط اقتصادی ترکیه با اسرائیل/ حمله پهپادی گروه مقاومت بحرینی به فلسطین اشغالی
  • ترکیه تجارت با اسرائیل را تعلیق کرد
  • زد و خورد میان معترضان صهیونیست و عناصر پلیس در اراضی اشغالی
  • مأموریت دشوار بلینکن
  • بلینکن وارد سرزمین های اشغالی شد