Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کانون سراسری پیمانکاران کشور و دبیر کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی گفت: دولت سال هاست کسری بودجه خود را با حذف یا کاهش بودجه بخش عمرانی کشور جبران می کنند که نتیجه آن نیمه تمام ماندن پروژها و یا حذف اجرای آنان است. حمیدرضا سیفی در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به این که، در حال حاضر حدود ۹۰ هزار پروژه عمرانی نیمه تمام در کشور وجود دارد گفت: دولت باید توجه داشته باشد که تخصیص بودجه عمرانی برای تکمیل این پروژه‌ها بسیار مهم است، چرا که پیمانکاران بسیاری سالهاست که به دلیل اعتماد به دولت درگیر ساخت پروژه های مختلف عمرانی در کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دولت و سازمان برنامه و بودجه باید توجه داشته باشد که شرکت‌های پیمانکار بسیاری سرمایه های را در پروژه های عمرانی هزینه کرده‌اند و به دلیل کاهش بودجه عنرانی سال‌هاست به دنبال دریافت هزینه های خود هستند.
وی گفت: شرکت های پیمانکار طرف قرارداد با دولت علاوه بر هزینه های هنگفت، نیرو متخصص ترتبیت کرده‌اند و تعطیلی این شرکت ها اشتغال حدود ۲ میلیون نفر را در بخش عمرانی کشور را با خطر مواجه خواهد کرد.
سیفی اظهار داشت: باید اعلام کنم که با سیاست های کنونی کشور، شرکت های پیمانکار و تشکل های فنی و مهندسی این پروژه ها با خطر نابودی و انحلال روبرو هستند.
وی افزود: ۵۱ درصد اقتصاد کشور در بخش خدمات است و بخش بزرگی از آنان را شرکت های پیمانکاران تشکیل می دهند که در حال حاضر تعداد آنها به ۳۸ هزار شرکت می رسد.
نایب رئیس کانون سراسری پیمانکاران کشور ادامه داد: شرکت های پیمانکار با من نبود نگاه درست در سازمان برنامه و بودجه دچار مشکل هستند و سوال ما این است که دولت چه انتظاری از بخش خصوصی دارد و آیا جبا تاخیر در پرداخت هزینه ها به این سرکت ها باز هم انتظار همکاری دارند.
وی گفت: تزریق بودجه قطره چکانی زمان اجرای بسیاری از پروژه ها را طولانی کرده و شرکت های پیمانکار برای اینکه رتبه خود را از دست ندهند، مجبور به قبول پروژه های دیگر هم هست و سوی دیگر دولت هم برنامه درستی برای ادامه پروژه های خود ندارد.
دبیر کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی با بیان اینکه ایران با داشتن ۱۵ کشور در همسایگی خود، امکان صدور ظرفیت‌های خدماتی و فنی و مهندسی زیادی دارد، گفت: با وجود این تعداد همسایه در اطراف ایران شرکت ها پیمانکار می‌توانند یک بازار قوی اشتغال محور ایجاد کنند که می‌تواند ارزآوری قابل ملاحظه‌ای برای کشور فراهم کنند.
در ادامه این نشست مهدی روحانی دبیر کانون سراسری پیمانکاران عمرانی در خصوص مشکلات حوزه عمرانی کشور گفت: مشکلات حوزه عمرانی کشور نسبت به سالهای گذشته بیشتر شده و سرمایه های مالی و فنی این بخش از بین رفته است.
وی ادامه داد: در دفترچه های صادر شده مناقصه و برآرورد اولیه آن با توجه به تورم ها ضریب تعدیل در نظر گرفته شده است، اما در زمان اجرای پروژه اعلام نمی شود، یعنی یک تا دو فصل بعد اعلام شده و این دیر ابلاغ شدن ها موجب تفاوت می گردد که حق الناس ایجاد می کند.
وی با اشاره به این که، شرکت های پیمانکار بسیاری سالهاست که هزینه های پرداختی خود را نتوانسته اند وصول کنیم گفت: از طرفی تورم‌های بالا موجب شده‌اند که ارزیابی اولیه از قیمت انجام پروژه، با نرخ‌های حین اجرای پروژه زمین تا آسمان متفاوت باشد و قیمت اولیه قابلیت اجرا نداشته باشد؛ ضمن اینکه دولت به عنوان کارفرما برای بازنگری در ضریب تعدیل اقدام نمی‌کند که در نتیجه پروژه‌های عمرانی متوقف و صدها نفر بیکار می‌شوند.
روحانی با اشاره به عدم ابلاغ بخشنامه اجرایی کرونا طی ماههای گذشته برای بخش ساخت و ساز افزود: با شیوه کرونا در کشور همه با آن درگیر شده اند و برای نظام فنی مهندسی نیز همینطور بوده و برای شرکت ها هزینه‌های ایجاد کرده است، اما برای نظام فنی و مهندسی کمک های مالی در نظر گرفته نشده و در واقع اعلام کردند پیمانکاران باید به کار خود ادامه دهند. 
وی گفت: شرکت های فنی و مهندسی در فرایند کاری خود با بسیاری از بخش ها مانند بازار پولی و مالی، بانک ها، مصالح فروش ها، حمل و نقل شهری و برون شهری، آهن آلات و بسیاری دیگر از بخش ها در ارتباط هستند که بسیاری از آنها طی ماههای گذشته تعطیل و یا نیمه تعطیل بوده اند که در کار آنها نیز تاثیر گذاشته است.
در این نشست نمایندگان کلیه تشکلهای پیمانکاری ۳۱ استان، کانون سراسری پیمانکاران عمرانی ایران، انجمن های پیمانکاران عمرانی استان‌های سراسر کشور، سندیکای شرکتهای ساختمانی، سندیکای شرکتهای تاسیساتی و انجمن نفت حضور داشتند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت های پیمانکار فنی و مهندسی عمرانی کشور هزینه ها پروژه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۶۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان از محل عوارض، مالیات و حق آلایندگی به شهرداری‌های استان پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز _چهاردهم اردیبهشت_ در نشست با در نشست با شهرداران شهرهای یاسوج، دهدشت و گچساران، اظهار کرد: وصول عوارض آلایندگی کار سخت و طاقت فرسایی است و انتظار مردم از مسئولان هزینه کرد این اعتبارات در حوزه عمرانی و مبلمان شهری توسط شهرداری‌های استان است.

وی افزود: سال گذشته از محل عوارض، مالیات و حق آلایندگی مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان به شهرداری‌های استان پرداخت شد.

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه گاهی مبالغ پرداخته شده صرف پرداخت حقوق کارگران شده‌است، گفت: دغدغه ما مصرف بهینه تخصیص‌های مذکور و جهت‌دهی به سمت پروژه‌های عمرانی است.

وی تصریح کرد: انتظار می‌رود شهرداری‌های سه شهر بزرگ استان لیستی از پروژه‌های عمرانی در جهت بهبود فضای شهری ارائه دهند تا از محل آلایندگی اعتبارات پروژه‌ها اختصاص یابد.

کد خبر 750359

دیگر خبرها

  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • پروژه های مهم عمرانی شهرستان تا پایان دولت تکمیل شود
  • پروژه های عمرانی شهرستان دشتی شتاب می گیرد
  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • ۱۵۰ شرکت دولتی در نیمه اول ۱۴۰۲ زیان‌ده بودند
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال