Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@04:58:44 GMT

رفع مشکل جزایر حرارتی شهرها چگونه ممکن است؟

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۷۷۴۴۷

رفع مشکل جزایر حرارتی شهرها چگونه ممکن است؟

یک دکترای شهرسازی گفت: رفع مشکل جزایر حرارتی شهرها نیازمند بازنگری همه جانبه بر ابعاد مختلف شهر است.

امیر حسین شبانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بررسی وضعیت تابش‌های حرارتی و شناخت خرده اقلیم‌هایی که در شهرها به وجود می‌آید تحت تأثیر آلاینده‌ها موضوع بسیار مهمی است.

وی افزود: سطح گازهای آلاینده در شهرهایی که امروزه به مسئله آلودگی‌های هوا و آلودگی‌های دیگر زیست محیطی مواجه هستند، مسئله ساز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دکترای شهرسازی با بیان اینکه جزایر حرارتی نیز به واسطه همین موضوع مسئله‌ای بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: در این میان نمی‌توان از تأثیراتی که کاربری‌های مختلف شهری، مصالح به کار رفته در شهر، ساختار ارتفاعی و شبکه‌های ارتباطی در کنار یکدیگر بر روی جزایر حرارتی می‌گذارند، غافل شد و باید توجه کافی به آن داشت.

شبانی عنوان کرد: آنچه مسلم است، امروزه به واسطه حجم بسیار زیاد سطوح حرکتی که در تسلط وسایل حمل و نقل درون شهری قرار دارد، مسئله جزایر حرارتی به خصوص در شهرهای بزرگ تبدیل به یک موضوع رایج شده است.

وی تصریح کرد: قاعدتاً در مکان‌هایی از شهر که ما نتوانسته‌ایم یک مدیریت درست با چشم اندازی مطلوب داشته باشیم، تشکیل انواع جزایر حرارتی و تأثیر آن بر دمای شهر و میکرو کلایمان شهر یا میکرو اقلیم‌ها موضوعی کاملاً معمول شده است.

این کارشناس شهرسازی تاکید کرد: رفع مشکل جزایر حرارتی شهرها نیازمند بازنگری همه جانبه بر ابعاد مختلف شهر از جمله مصالح به کار رفته در ساختمان‌ها و نوع کاربری‌های مختلف شهری است.

کد خبر 460654

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران جزایر حرارتی شهری آلاينده هاي شهري آلودگی هوا مسائل زیست محیطی شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جزایر حرارتی مختلف شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۷۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو ناصر اسکندری در همایش سراسری مدیران نیروگاه‌های کشور با وزیر نیرو با اشاره به اینکه بیش از ۹۲ درصد برق کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تأمین می‌شود، افزود: ضریب آمادگی تولید برق نیروگاه‌های حرارتی در تابستان سال گذشته در حالی به ۹۸ درصد رسیده است که میانگین جهانی این رقم در حدود ۹۵ درصد است و در تلاشیم امسال نیز نیروگاه‌های حرارتی را با آمادگی بالایی در مدار تولید داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه راندمان نیروگاه‌های حرارتی در پایان سال گذشته با افزایش دو دهم درصدی به ۳۹.۳ درصد رسیده است، ادامه داد: در سال گذشته سوخت مصرفی نیروگاه‌ها در حالی ۲.۹۱ درصد افزایش یافته که میزان تولید برق این واحدها به دلیل افزایش راندمان نیروگاه‌ها بیش از این رقم بوده است.

اسکندری یادآور شد: تنها در مدت زمان فعالیت دولت سیزدهم ۱۴ واحد بخار سیکل‌ترکیبی جدید به ظرفیت دو هزار و ۱۷۱ مگاوات بدون مصرف سوخت جدید وارد مدار شده است که از محل احداث این واحدها سالانه ۳.۲ میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها صرفه‌جویی شده و شاهد رشد راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور هستیم.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی در ابتدای امسال ۲.۹ درصد افزایش یافته است، گفت: روند افزایش نیاز مصرف در ابتدای امسال رشد ۵.۵ درصدی داشته و با توجه به اینکه در سال جدید نیاز مصرف برق کشور رشد شتابانی دارد، باید آمادگی بیشتری برای تولید برق مورد نیاز مشترکان داشته باشیم.

وی با بیان اینکه امسال قابلیت تولید در نیروگاه‌های حرارتی را باید به ۵۲ هزار مگاوات برسانیم، اضافه کرد: این رقم از طریق پروژه‌های جدید نیروگاهی، طرح‌های رفع محدودیت و افزایش آمادگی در نیروگاه‌های مختلف ایجاد خواهد شد که در همین راستا از مهرماه سال گذشته حدود ۱۰۴ هزار مگاوات برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی به منظور افزایش آمادگی این واحدها برای تولید برق پایدار و مطمئن در پیک تابستان امسال در دستور کار قرار گرفته است.

اسکندری ادامه داد: در حال حاضر ۹۲ درصد از فعالیت‌های پیش‌بینی شده در این بخش مطابق برنامه آغاز شده و بیش از ۹۸ درصد از برنامه‌های تعمیراتی شروع شده نیز به پایان رسیده است و تا چند روز آینده با اتمام برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی سراسر کشور این واحدها آماده تولید برق مورد نیاز مشترکان در پیک تابستان امسال خواهند بود.

کد خبر 6094611 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • حقایق پنهان درباره ماه
  • تولید برق در اوج گرمای تابستان
  • دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • هرمزگان بارانی می‌شود
  • احتمال استفاده رژیم صهیونیستی از «بمب خلأ» در جنگ غزه
  • جزایر ایرانی به سمت مسکونی شدن خواهند رفت
  • برق حرارتی یک ساله ۲۰ همت ضرر کرد