Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ به گزارش cnbc، شاخص قیمت مصرف‌کننده چین به دنبال کاهش قیمت مواد غذایی در ماه نوامبر، برای نخستین بار در حدود یک دهه گذشته سقوط کرد.

به گفته اداره ملی آمار چین روز چهارشنبه، شاخص قیمت مصرف‌کننده که شاخصی برای معیار تورم بوده و قیمت سبد کالاها و خدمات مصرف‌کننده را دنبال می‌کند، در ماه نوامبر نسبت به سال گذشته 0.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5درصد افت کرد. این افت اولین سقوط را از اکتبر سال 2009 نشان می‌دهد.

به دنبال کاهش 12.5درصدی قیمت گوشت خوک در ماه نوامبر نسبت به سال گذشته، قیمت مواد غذایی 2درصد سقوط کرد. این سقوط قیمت گوشت چینی به دنبال جهش آن در سال گذشته، به علت کمبود گوشت خوک در نتیجه شیوع تب خوکی آفریقایی بود.

به گفته یکی از اقتصاددانان چینی، افزایش قابل توجه قیمت گوشت خوک در سه ماهه پایانی سال 2019، سبب بی معنی شدن سقوط ماه نوامبر می‌شود. تورم منفی سالانه برای چین به معنای رکود نیست.

در نمودار ارائه شده، شاخص قیمت مصرف‌کننده سالانه در چین را مشاهده می‌کنید؛

پربیننده ترین واکنش منفی بدن دو انگلیسی به واکسن فایزر ظریف: مذاکرات در عمان با دستور رهبری شروع شد ترامپ را «دست خدا» آورد و بُرد مردم کدام کشورها به شغل خود وفادارتر هستند؟ دبیرکل سازمان ملل خواستار بازگشت ایران به تعهدات برجامی شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: چین قیمت گوشت اقتصاد چین قیمت مواد غذایی شاخص قیمت مصرف کننده شاخص قیمت مصرف کننده ماه نوامبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۸۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار جمعیت دام سبک نسبت به سال های پیش گسترده بوده که این امر نیازمند بازار مناسب است.

به گفته او، بنابر اعلام مرکز آمار جمعیت دام سبک ۷۲ میلیون راس و دام سنگین ۷.۵ میلیون راس است که براین اساس کمبودی در عرضه گوشت نداریم.

پوریان از توزیع روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز خبر داد و گفت: بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات گوشت گرم در سایر استان ها توزیع می شود به طوریکه واردات به ۶۰۰ تن در روز می رسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام ادامه داد: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود.

او با بیان اینکه واردات کماکان ادامه دارد، افزود: با توجه به حجم بالای واردات و افزایش جمعیت دامی تولید داخل، روند کاهشی به خود می گیرد و قیمت ها متعادل می‌شود.

پوریان گفت: عرضه گسترده دام زنده داخلی در نهایت منجر به دستیابی به قیمت واقعی گوشت قرمز تولید داخل می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین تره بار
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • قیمت گوشت قرمز، امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت گوشت مرغ امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود