Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید بر ارتقا معنویت و سلامت در جامعه دینی، گفت: طرح‌های محله محور برای تبلیغ دین باید ترویج شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، آیت الله محمد باقر محمدی لائینی امروز در نشست تعدادی از گروه‌های فرهنگی، تبلیغی و جهادی استان مازندران، اظهار داشت: در این شرایط حساس برای کمک به اقشار نیازمند باید بر اساس طرحی که محله محور و مسجد محور باشد همه نیروها و ظرفیت‌ها را با شعار معنویت و سلامت در میدان حاضر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جدای از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی و دولتی در سپاه و بسیج، نهادهای مربوط به رهبری، یک بستر عظیم مردمی وجود دارد که شامل هیئات مذهبی و مداحان و گروه‌های جهادی می شود و هدف این است که این مجموعه که ظرفیت عظیمی بوده اما متولی خاصی ندارد را به میدان بیاوریم.

لائینی گفت: این طرح محله محور است، در محله باید مسجد محور باشد و مسجد باید خانواده محور باشد. در محله باید امام جماعت مسجد، هیئت امنا، پایگاه مقاومت، دهیار و شورای اسلامی و بزرگان محل همه را ترکیبی از هیئت مدیره مردمی ایجاد کنیم و محله را به دست آن‌ها بسپاریم. هدف این است که در این راستا از فکر و طرح این افراد استفاده شود.

بازار ملتهب مرغ در قزوین به همت بسیج اصناف متعادل شددوره آموزش مجازی دانشجویان بسیجی به روایت تصویرمسئله‌محوری رویکرد اصلی بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان/ورود بسیج دانشجویی به کاربردی کردن علوم دانشگاهی ‌

وی بیان کرد: باید از خدمات مجموعه ظرفیت‌های مردمی در مقیاس استانی گزارشی آماری داشته باشیم. اگر کارکرد آماری روشن از عملکرد گروه‌های مردمی داشته باشیم و آن را به مدیران ارائه دهیک قطعا در تصمیم‌سازی‌ها مؤثر است.

لائینی تاکید کرد: امیدواریم همه کرسی نشینان و تصمیم‌گیران  میدانی و جهادی باشند و میدانی‌ها و جهادی‌های ما هم بتوانند در تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها مؤثر باشند.

انتهای پیام/‌681/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محله محور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۸۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم

سردار محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی در نشست خبری، شعار امسال هفته بسیج سازندگی را «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» اعلام کرد و گفت: این شعار سه جنبه را دنبال می‌کند؛ همه در کنار هم بودن، وجود تشکیلات مردمی و خدمت‌رسانی خادمان ملت و جهادگران، سه جنبه شعار منتخب بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۳ است.

وی افزود: بسیج گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور است، بسیج از انقلاب و از مردم، جداشدنی نیست؛ اعتقاد ما این است که هر کسی که دغدغه انقلاب و مردم را دارد بسیجی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اقدامات این سازمان در سال گذشته، یادآور شد: سال گذشته، بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد احداث شد که ۱۱ هزار واحد از این تعداد را بسیج سازندگی ساخته بود. بسیج دارای دو قرارگاه «سازندگی و محرومیت زدایی» و «اقتصاد مقاومتی» است که عمده مسئولیت و امور این دو قرارگاه بر دوش سازمان بسیج سازندگی است که با توجه به شعار سال، عمده تمرکز بسیج سازندگی در سال جاری، معطوف به تولید خواهد بود.

زهرایی با اشاره میزان ثبت و فعالیت گروه‌های جهادی در بسیج سازندگی طی سال گذشته، اظهار کرد: در سال گذشته، ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند، ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند. در حال حاضر سازمان بسیج سازندگی از ظرفیت ۵۱ هزار گروه جهادی فعال در سطح کشور بهره‌مند است و در طول سال گذشته ۲۳ هزار گروه جهادی در رزمایش فاطمی شرکت کردند و خدمات مختلفی را به مردم ارائه دادند.

وی با اشاره به مهمترین برنامه‌های بسیج سازندگی در سال جاری، گفت: از مدرسه جهاد رونمایی و اجلاسیه ملی «شهدای جهاد خدمت» هم برگزار خواهد شد. همچنین در جریان طرح «از آبخیز تا جالیز» چند صد پروژه در هفته بسیج سازندگی سال جاری افتتاح می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد. بسیج سازندگی طی سال گذشته ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ بستر کار ما صندوق‌های قرض الحسنه است و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند. در سال گذشته با احیای واحد‌های صنعتی، از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

زهرایی با اشاره به ایجاد ۱۰ دهکده اقتصاد مقاومتی تاکنون، از افتتاح چندین دهکده دیگر اقتصاد مقاومتی در هفته بسیج سازندگی سال جاری خبر داد و گفت: بسیج همچنین در موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان، طی سال گذشته ۵ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • مقام نخست طرح عهد خدمت از آن گروه‌های جهادی خوزستان
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست
  • ویزیت رایگان بیماران خوی توسط گروه‌های جهادی + تصاویر
  • آیت الله علم‌الهدی: بهبود معیشت مردم در دستور کار دولت باشد
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • مردم‌محور بودن اساس و پایه فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر است