Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@12:25:20 GMT

تعطیلی واحدهای تولیدی در قم خط قرمز است

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۷۹۱۴۹

تعطیلی واحدهای تولیدی در قم خط قرمز است

به گزارش ایرنا، بهرام سرمست روز پنجشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان قم که با حضور محمد نهاوندیان، معاون اقتصادی رییس جمهوری برگزار شد، بیان کرد: در کنار جلوگیری از توقف روند فعالیت واحدهای تولیدی به دنبال راه اندازی واحدهای صنعتی راکد نیز هستیم و در این رابطه تنها ۱۸ واحد در تملک بانک‌ها باقی مانده اند که باید تعیین تکلیف شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کلینیک مشاوره را در شهرک های صنعتی استان برای کمک به تولیدکنندگان راه اندازی کردیم تا بهره‌برداران در زمینه‌های مختلف بتوانند از نظرات تخصصی کارشناسان در مسیر بهبود وضعیت کسب و کار خود استفاده کنند.

وی با اشاره به برخی اقدام‌های ستاد اقتصاد مقاومتی استان، ادامه داد: سال گذشته ۲۲ پیشنهاد توسط ستاد اقتصاد مقاومتی استان به مراکز تصمیم‌گیری کشور ارایه شد که ۱۸ مورد آن به اجرا درآمد و برخی از این پیشنهادها نیز تبدیل به تصمیم های کلان شد.

سرمست گفت: در استان قم اجرای حدود ۶۰ طرح مشخص در حوزه اقتصاد مقاومتی و جهش تولید پیگیری می‌شود و همه مسئولان دستگاه‌های اجرایی از ظرفیت‌ دراختیارشان برای توسعه اقتصادی استان استفاده می‌کنند.

وی بیان کرد: روزهای سه‌شنبه هر هفته روند فعالیت واحدهای تولیدی استان از نزدیک توسط اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مورد بازدید قرار گرفته و مسایل آنان رصد می شود.

وی با اشاره به این که بحران کرونا در کنار فشار تحریم، مسائل اقتصادی استان را افزایش داد، افزود: در قم ۶۰ درصد اقتصاد مرتبط با بخش خدمات(گردشگری زیارتی) است که بیشترین آسیب را از کرونا دید.

استاندار قم گفت: بازاریان و اصناف استان دستورالعمل‌ها را خوب رعایت کردند و نهایت همکاری را داشتند که جای قدردانی دارد و باید تلاش کنیم تسهیلات درنظر گرفته شده را در اختیار آنان قرار دهیم..

وی بیان کرد: صنعت کفش و سوهان استان نیز برای رسیدن به جایگاه اصلی خود به حمایت ویژه نیاز دارد که برنامه‌ریزی‌های لازم در این زمینه انجام شده است.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی قم، تاکید کرد: منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان ظرفیت‌های بالایی برای توسعه فعالیت‌های صنعتی دارد که با اعمال امتیازات مناطق ویژه می توان ظرفیت های آن را بیش از پیش آزاد کرد.

در این جلسه مسائلی همچون لزوم افزایش اعتبارات استان در بخش اجرای طرح‌های کشاورزی، توجه به ظرفیت‌های قم در تولید انرژی خورشیدی، ارائه مدون پیشنهادهای دستگاه‌های اجرایی برای انتقال به مراکز تصمیم‌گیری، حضور فعالتر بخش خصوصی و سرمایه گذاران با تسهیل فرآیندهای اداری رایج و حمایت مسئولان و لزوم توجه بیشتر دستگاه‌های خدمت رسان در سطح ملی و استانی برای تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز در شهرک‌های صنعتی استان مورد توجه قرار گرفت. 

حجم سرمایه‌گذاری انجام شده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۵۱ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۸ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشده است.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد./

برچسب‌ها قم جهش تولید بهرام سرمست پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم جهش تولید بهرام سرمست قم جهش تولید بهرام سرمست اخبار کنکور اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۹۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری

بهنام خسروی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: بیشترین مشکلات طرح‌های تولیدی و صنعتی با بانک‌ها، شرکت شهرک‌های صنعتی و شرکت آب منطقه‌ای استان بود.

وی افزود: پس از بررسی‌های کارشناسی و تصمیم‌گیری مسوولان چهارمحال و بختیاری زمینه رفع مشکلات این طرح‌ها فراهم و راهکار‌های عملیاتی برای اجرای آن مصوب شد.

بیشتر بخوانید

رفع موانع تولید ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی در چهارمحال و بختیاری

خسروی تصریح کرد: در این راستا وضعیت تسهیلات بانکی ۲ طرح تولیدی و صنعتی در چهارمحال و بختیاری تعیین‌تکلیف شد.

وی یادآور شد: همچنین با تصمیم اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید چهارمحال بختیاری مشکلات سه طرح تولیدی و صنعتی دیگر رفع شد که باعث تکمیل و بهره‌برداری از این طرح‌ها در آینده‌ای نزدیک می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • شرکت گاز کردستان 1268 واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرد
  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود