Web Analytics Made Easy - Statcounter

خازنی، بنیانگذار و مدیر عامل ایرانی تبار برند نرم افزاری DotNek گفت: "با وجود توسعه شهرهای دیجیتال، ساخت صدها هزار دستگاه و ماشین آلات، تجهیزات صنعتی و شبکه های فناوری اطلاعات، اما سرعت رشد نرم افزار، بالاتر بوده و نیاز آن خصوصا در سالی که گذشت بیشتر حس می شود. 

پیش بینی می شود، به جای شهرها، رفت و آمدها،  ادارات و سازمانها و خریدها و فروش ها، در آینده ای نه چندان دور، بخش زیادی از زندگی انسان ها توسط نرم افزارها مدیریت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

البته درست است که سخت افزارهایی مانند ربات ها، رایانه ها و ماشین آلات هم نقش بسزایی خواهند داشت، اما به طول مثال هوشمندتر شدن یک ربات توسط گسترش هوش مصنوعی آن صورت می گیرد و به نوعی یک گسترش نرم افزاری به حساب می آید."

وی افزود: "سایت ها، فروشگاه ها، نرم افزارهای مدیریتی و حسابداری، شبکه های اجتماعی، نرم افزارهای جلسات آنلاین، دورکاری و آموزش های آنلاین نمونه ای از نرم افزارهای پرقدرت آینده جهان خواهند بود. همچنان که شاهد این بودیم که در دوره اپیدمی، شرکت های نرم افزاری مانند گوگل و مایکروسافت، یا مثلا سایت های فروشگاهی مانند آمازون یا بسیاری از شرکت های نرم افزاری از قدرت بیشتری نسبت به دیگر صنایع برخوردار بودند"

چه نوع سرمایه گذاری در حوزه های نرم افزار می توان انجام داد؟

همانطور که می دانید، تعداد زیادی از نیازهای نرم افزاری در دنیا وجود دارد. اولین و مهمترین تغییر کلان در بیزینس ها در دهه های گذشته، حذف واسطه های مشاغل در دنیای فیزیکی و تبدیل این واسطه ها به یک نرم افزار یا سایت واحد بود. آمازون، فایور، زیلوو و آپ ورک و اوبر برخی از آنها هستند. بخشی دیگر از بیزینس ها به سراغ نرم افزارها و سایت های کاربرمحور رفتند و بخش دیگری هم به صورت خاص برای خود به دنبال نرم افزارها یا اپ هایی برای مارکتینگ بهتر هستند. به طور مثال اپ های موبایل توانایی گسترش زیادی برای انواع بیزینس ها دارند. اما متاسفانه هنوز اکثر شرکت ها ایده ای برای مدیریت یا حتی گسترش بیزینس خود توسط اپلیکیشن های موبایل ندارند. با این وجود برنامه نویسی موبایل یا همان mobile app development از محبوب ترین موضوعات تولید نرم افزار در سراسر دنیاست.

خازنی خاطر نشان کرد: "دوره مهمی از ساخت و اجرای اپلیکیشن های تلفن هوشمند را سپری می کنیم. با این وجود، طبق آمار بیش از 94 درصد اپ های موجود در جهان، چندین ماه بعد از ساخت و پیاده سازی، رها می شوند و فقط درصد کمی به موفقیت می رسند که البته آنها هم معمولا درآمدهای میلیون دلاری دارند."

یکی دیگر از تحولات نرم افزار در سالهای اخیر تکنولوژی Augmented Reality یا همان واقعیت افزوده است که شرکت DotNek نیز توسط تیم متخصص خود در این زمینه فعالیت می نماید.

مدیر عامل DotNek در اینباره افزود: "در حال حاضر مشغول به طراحی نوعی هوش مصنوعی مخصوص عینک های واقعیت افزوده هستیم که با قابلیت پردازش همزمان تصویر و تشخیص چهره ها و اشیا بتوان به نوعی به فعالیت های روزمره انسان خصوصا افراد مسن کمک کرد. جزئیات بیشتر در مورد این پروژه در زمان رونمایی از آن ارائه خواهد شد."

شرکت بین المللی DotNek به عنوان یکی از شرکت های موفق در زمینه برنامه نویسی سیستم های هوشمند، تکنولوژی واقعیت افزوده، نرم افزارهای موبایل و همچنین نرم افزار سفارش مشتری یا custom software development فعالیت می کند که دفتر اصلی آن در اروپا قرار دارد و فعالیت آن در اکثر کشورها زبانزد است.

۲۱۲۱

کد خبر 1464790

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نرم افزار نرم افزارهای نرم افزاری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۹۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، قدمگاهی، سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری در مصاحبه اختصاصی به خبرنگار تحریریه تجارت خارجی گفت: در سال ۱۴۰۱ صادرات شرکت‌های دانش بنیان بین ۸۵۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار بوده است. آمار صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال گذشته با افزایش بیش از ۲ تا ۳ برابری به بیش از ۲ میلیارد دلار اعلام شده است.

قدمگاهی در ادامه افزود: بر اساس هدف گذاری صادرات محصولات دانش بنیان در دو سال آینده میتواند به ۱۰ میلیارددلار برسد. برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی شده که شرکت‌هایی پیشران دانش بنیان که ۸۰ درصد صادرات شرکت‌های دانش بنیان را انجام میدهند به شرکت‌های متوسط و کوچک کمک کنند تا آنها نیز در مسیر تجارت وارد شوند.

وی در ادامه درباره کمک سازمان فناوری، اطلاعات و ارتباطات به شرکت‌های پیشران بیان کرد: شرکت‌های پیشران دانش بنیان نیاز به سرمایه گذار و رفع مشکلات همچون گمرکی دارند که سعی شده در این موارد نیز به آنها کمک کرده تا این شرکت‌ها به راحتی کار تجاری خود را انجام دهند.

سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری با اشاره به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اظهار کرد: ۸۰۰ شرکت دانش بنیان امسال در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو) حضور دارند و محصولات خود را معرفی می‌کنند. بجز این شرکت‌ها پایگاه بین المللی معاونت فناوری، اطلاعات و ارتباطات ریاست جمهوری، خانه‌های فناوری در کشور‌های مختلف، صندوق‌های پژوهش فناوری، کریدور صادرات و باشگاه سرامدان صادرات شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه حضور دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • افزودن ۲ فروند بالگرد به ناوگان هوایی همدان
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • قتل مدیر عامل شرکت پخش لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو
  • مدیر عامل لیگ برتر: پرونده مالی منچسترسیتی به زودی به نتیجه می‌رسد
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی معرفی شد
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر