Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@15:59:16 GMT

استاندار یزد اعلام خسارت‌ سیل اخیر را خواستار شد

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۷۹۹۳۷

استاندار یزد اعلام خسارت‌ سیل اخیر را خواستار شد

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، محمدعلی طالبی از محسن صادقیان خواست با توجه به آبگرفتگی معابر شهری وجاری شدن سیلاب در استان میزان خسارت بررسی و گزارش شود.

وی افزود: هر قصوری که متوجه اقدام و فعالیت یا ترک فعل مربوط به دستگاه‌های دولتی یا شهرداری های استان باشد تهیه و ارایه شود تا ضمن برخورد جدی، از هرگونه رویداد مشابه در آینده پیشگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار یزد دیروز( چهارشنبه) از مناطق سیل زده شهرستان ابرکوه بازدید کرد.

سیدعباس میرحسینیکارشناس اداره کل هواشناسی یزد ۱۷ آذرماه جاری به ایرنا گفته بود: در ۲۴ ساعت گذشته بیشترین میزان بارندگی با ۶۶ میلیمتر در ایستگاه باران سنجی روستای کرخنگان شهرستان خاتم به ثبت رسید و در روستاهای تنگچنار مهریز، چنارناز خاتم و نیر تفت به ترتیب ۶۲، ۵۸ و ۵۳ میلیمتر بارندگی گزارش شد.

همچنین مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد ،دوشنبه شب پس از بازدید از مناطق خسارت دیده سیل ابرکوه به خبرنگار ایرنا گفت: بر اساس برآوردهای اولیه، سیلاب ناشی از بارندگی‌های اخیر در برخی از مناطق استان حدود هزار میلیارد ریال خسارت وارد کرد.

محمدحسین امامی اظهار کرد: بیشتر خسارت بارندگی و جاری شدن سیلاب در حوزه کشاورزی ، مسکن ، راه ارتباطی روستایی و جاده بین مزارع ، زیر ساخت های مربوط به آب ، برق ، قنات و تاسیسات شهری و روستایی است.

وی  با بیان اینکه بیشترین حجم خسارت ناشی از سیلاب مربوط به  ابرکوه است، ادامه داد: به شهرستان خاتم و تفت نیز در این زمینه خسارت زیادی دربخش های مختلف و زیر ساخت ها وارد شد.

وی اضافه کرد: به برخی جاده های بین مزارع  شهرستان ابرکوه ۵۰ تا ۸۰ درصد خسارت وارد شده است.

در استان یزد به دلیل فقر پوشش گیاهی و وجود عرصه های بیابانی و برخی فعالیت های معدنی و دخالت انسان در طبیعت بر اثر بارندگی و جاری شدن سیلاب و روان آب خسارت هایی به تاسیسات زیربنایی وارد می‌شود .

در سال های اخیر با تمهیدات اتخاذ شده از سوی مدیریت بحران استانداری یزد و همکاری سازمان‌ها و نهادهای مرتبط در ۱۰ شهرستان استان میزان خسارت ناشی از سیل در مقابسه با سال‌های گذشته به طرز چشمگیری کاهش یافته است و این اقدام در تقویت مهار سیلاب و منابع آب های زیرزمینی استان نقش موثری دارد. 

میزان بارش سالانه در استان یزد ۶۵ میلیمتر و میزان تبخیر آن حدود چهار هزار میلیمتر است

برچسب‌ها آب گرفتگی یزد محمدعلی طالبی سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آب گرفتگی یزد محمدعلی طالبی سیل آب گرفتگی یزد محمدعلی طالبی سیل اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۹۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر کبود آب تهران را جبران نکرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری آب ایران، احد وظیفه رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی در خصوص آخرین وضعیت بارش‌ها در تهران توضیح داد: میانگین بارش‌ها در فروردین ماه، نرمال و حتی بیشتر از حد نرمال بود و با ادامه بارندگی در این هفته در استان تهران، سمنان و مناطق مرکزی تا جنوبی کشور بارندگی خوبی در پیش است؛ ولی این بارندگی‌ها کمبود آب در این استان‌ها را با توجه به فرصت اندک باقی مانده، جبران نخواهد کرد چراکه در برخی استان‌ها با ذخیره آب مطلوب فاصله زیاد وجود دارد.

وی با اشاره به این‌که توان تبخیر در کشور ما بسیار زیاد است، خاطرنشان کرد: استان تهران با ۲۸۰ میلیمتر بارش سالانه ۲۰۰۰ میلیمتر توان تبخیر دارد. در حالی‌که رفتار ما با آب منطقی نیست؛ در نتیجه اگر شرایط بارندگی به حد نرمال هم برسد ما هنوز با شرایط مطلوب خیلی فاصله داریم.

وظیفه وضعیت بارندگی در استان‌های تهران، قزوین، البرز، سمنان و خراسان رضوی را در شرایط کلی کمتر از حد نرمال خواند و اظهار داشت: وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال ۴۰ درصد منفی است. رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی کشور با بیان اینکه میزان بارش در تهران از ۲۲۰ میلیمتر در سال به ۱۲۰ میلیمتر هم نرسیده است، افزود: علی‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پر بارشی قرار داریم اما حجم ذخایر آبی کل ۵ سد تهران کمتر از ۲۰ درصد است و با کمبود آب قابل توجهی مواجه هستیم.

وظیفه ادامه داد: در تهران تقریباً نیمه اول خرداد به بعد بارش قابل توجهی نداریم و اگر هم باشد به‌صورت رگباری خواهد بود؛ باران‌های تابستانی نیز معمولاً سیل‌آسا و تخریب‌کننده هستند که نمونه‌اش را در سیل سال ۱۴۰۱ در امامزاده داود و فیروزکوه تجربه کردیم.

وی وضعیت بارش‌های تابستانی در برخی مناطق کشور به ویژه جنوب شرق را نسبت به سال گذشته خیلی بهتر دانست و گفت: در جنوب کشور نیز تنها در همین یکی دو هفته آینده بارندگی وجود دارد و بعد به صورت اقلیمی بارندگی قطع می‌شود.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی با اشاره به بارندگی‌های خوب رخ داده در برخی مناطق کم بارش کشور، اظهار داشت: در استان‌های هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان جنوبی، شرق فارس، جنوب اصفهان و جنوب چهارمحال و بختیاری نسبتاً وضعیت بارندگی آنرمالی شدیدی داشت و در استان سیستان و بلوچستان نیز عمدتاً بارندگی‌ها فراتر از حد نرمال بود. هرچند این بارندگی‌ها به ویژه در مناطق ساحلی رگباری بود و منتهی به دریا می‌شد.

وی بیان داشت: تا پیش از این بارندگی‌ها، سدهای استان هرمزگان وضعیت ناخوشایندی داشت و کمبود بارش در استان هرمزگان به منفی ۵۸ درصد نسبت به نرمال خودش یعنی از آغاز سال آبی تا ۲۸ فروردین سال‌جاری، عقب‌تر بود اما این حجم از بارش باز هم نتوانست کمبود آب مورد نیاز را جبران کند.

کد خبر 6087372 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بازدید شبانه استاندار از مناطق تحت تاثیر سیلاب شرق استان کرمان
  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • تخلیه روستاهای بحرانی زیرکوه‌
  • اعلام میزان بارش‌های کهگیلویه و بویراحمد تا ساعت ۲۱:۳۰دیروز
  • ‌مسیرهای زیرکوه مسدود است
  • جلوی ورود سیلاب به شهر راور گرفته شد
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران نکرد
  • کمبود آب تهران با بارش‌های اخیر جبران شد؟
  • بارش‌های اخیر کبود آب تهران را جبران نکرد
  • اعلام میزان بارندگی سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری