Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، ایرج حریرچی عصر امروز در جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا و قرارگاه طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در اردبیل اظهار کرد: افزایش تست کرونا برای شناسایی افراد مبتلا و قطع زنجیره انتقال و همچنین قرنطینه افرادی که به‌مدت یک ربع و بیشتر با افراد مبتلا به کرونا ارتباط در کمتر از یک متر داشته‌‌اند، از راهکارهای مهم در مقابله با بیماری کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین در زمینه محل قرنطینه و توانایی انجام آن توسط افراد باید توجه نمود و مساعدت‌های لازم برای یک قرنطینه صحیح در منزل یا نقاهتگاه و تامین مایحتاج‌های مورد نیاز آن‌ها جهت عدم خروج از قرنطینه انجام شود.

نشانه نزول بیماری در اردبیل مشاهده ‌می‌شود

معاون کل وزیر بهداشت ادامه داد: با طرح شهید سلیمانی می‌توان کرونا را شکست داد و تحلیل ما این است که اردبیل به‌زودی از وضعیت قرمز خارج می‌شود اما این وضعیت شکننده بوده و نباید اندکی بی‌احتیاطی کرد چرا که باز هم دچار موج بعدی کرونا می‌شویم و در صورت وقوع موج چهارم، مشکلات بیشتری نسبت به موج سوم به وجود می‌آید.

حریرچی تصریح کرد: استان اردبیل جزو آخرین استان‌هایی بود که موج فعلی کرونا در آن آغاز شد و اکنون نشانه‌های نزول بیماری و کاهش بستری مشاهده می‌شود، البته در شهرستان‌های پارس‌آباد و بیله‌سوار هنوز نشانه نزول دیده نمی‌شود که با ادامه اقدامات فعلی به‌زودی در آن مناطق نیز روند نزولی آغاز می‌شود.

وی بیان کرد: مردم ایران مردم بسیار مقاوم و سربلندی هستند چرا که از یک سو با تحریم‌های اقتصادی و از سوی دیگر با کرونا مبارزه کرده و در اعمال محدودیت‌های کرونایی همکاری می‌کنند و در برابر دشمنانی که حتی در راه خرید واکسن کرونا هم در حال سنگ‌اندازی هستند، استقامت می‌نمایند.

محدودیت‌ها در کاهش آمار بستری موثر بوده است

شهرام حبیب‌زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل نیز در این جلسه اظهار کرد: استان اردبیل جزو آخرین استان‌هایی بود که وارد موج سوم شده و جزو آخرین استان‌هایی هستیم که سیر نزولی موج بیماری را شاهد خواهیم بود.

وی اقزود: محدودیت‌های ایجاد شده در کاهش بستری و ابتلا موثر بوده و امیدواریم این روند نزولی ادامه داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل بیان کرد: بزرگترین دغدغه ما در افزایش موارد بستری، ظرفیت تخت‌های بیمارستانی و اکسیژن مصرفی بوده که با افزایش موارد مراجعه، به‌طور مضاعف بالا می‌رود.

از شب‌نشینی و دورهمی پرهیز شود

حبیب‌زاده گفت: امیدواریم با اجرای طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با رویکرد محله‌محور، موضوعات مربوط به پایش و نظارت و آموزش همگانی را پیش ببریم. 

وی با اظهار امیدواری نسبت به کاهش بیماری همزمان با اجرای این طرح بزرگ افزود: مهمترین شاخصه موفق بودن این طرح، این است که وارد موج چهارم بیماری نشویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل ضمن تاکید بر خودداری از شب‌نشینی‌ها و دورهمی‌ها اظهار کرد: عدم استفاده از ماسک در دورهمی‌ها، آسیب بسیار زیادی را برای خانواده‌ها وارد می‌کند که باید در این خصوص رعایت لازم صورت بگیرد.

- انتهای پیام/۳۴۶۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: قاسم سلیمانی کرونا اردبیل معاون کل وزیر بهداشت ایرج حریرچی تست کرونا قرنطینه طرح شهید سلیمانی استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۰۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک

به گزارش خبرآنلاین، طب سنتی چین در حال حاضر هزاران سال است که برقرار است و اولین نوشته‌های آن به ۲۰۰ سال قبل از میلاد با اشاره به طب گیاهی و طب سوزنی از تئوری و عمل تا تشخیص و درمان باز می‌گردد.

به نقل از آی‌ای، اکنون پژوهشگران دریافته‌اند که طب چینی می‌تواند کلید درمان بیماری‌های کلیوی باشد.

آنها به صدپای سر قرمز چینی(Scolopendra subsidies mutilans) اشاره دارند که حاوی آلکالوئیدهایی است که در طب سنتی چین برای درمان بیماری‌های کلیوی استفاده شده است.

صدپایان (Centipede) نام یک رده از بالارده هزارپایان است. آنها گوشت‌خوارند و ضمائم سر آنها شبیه به ضمائم سر حشرات است. این جانوران یک جفت شاخک و یک جفت آرواره بالا و یک یا دو جفت آرواره پایین دارند و تعداد بندهای آنها به ۱۷۷ بند می‌رسد و هر بند، به‌جز بند پس از سر و دو بند آخر بدن، دارای یک جفت پای مفصلی است و ضمائم بند اول به چنگال‌های سمّی تغییر یافته ‌است.

آلکالوئیدهای صدپاها برای درمان بیماری کلیوی

به گزارش ایسنا، صدپایان سر قرمز چینی ۲۰ سانتیمتر طول دارند و مملو از سم هستند و در عین حال می‌توانند جان افراد مبتلا به بیماری کلیوی را نجات دهند.

این موجود چند پا میزبان آلکالوئیدهایی است که کاهش التهاب و فیبروز کلیه را در کشت سلولی نشان داده است. این دو حالت به بیماری کلیوی کمک می‌کنند.

آلکالوئید(alkaloid) به هریک از ترکیبات آلی شیمیایی گفته می‌شود که دست کم دارای یک اتم نیتروژن در حلقه هتروسیکلیک هستند. مشخصه آلکالوئیدها داشتن ترکیبات نیتروژنی است. تاکنون بیش از ۱۰ هزار آلکالوئید در طبیعت یا در آزمایش‌های شیمیایی شناسایی شده‌ است.

بر اساس بیانیه محققان، ترکیبات مورد مطالعه در طب چینی، از جمله زهر وزغ برای درمان سرطان ثابت شده است که می‌توان از آن دارو تولید کرد.

این امر الهام بخش یونگ-ژیان چنگ و تیمش شد تا متابولیت‌های ثانویه تولید شده توسط صدپای سر قرمز چینی را بررسی کنند.

درمانی هزاران ساله

بیانیه محققان خاطرنشان کرد: هزاران سال است که صدپای سمی در درمان بیماری‌هایی از جمله صرع، سل، سوختگی و بیماری‌های قلبی و عروقی استفاده می‌شود.

این پژوهش در یک محیط آزمایشگاهی انجام شد که در آن نمونه‌ای از پودر صدپای خشک شده را با اتانول مخلوط کردند تا تعداد قابل توجهی از ترکیبات را از حیوانات استخراج کنند.

سپس برای شناسایی ترکیبات موجود در آنها با استفاده از تکنیک‌هایی مانند کروماتوگرافی و طیف‌سنجی، این ترکیبات جدا شدند.

پژوهشگران پس از شناسایی ترکیبات، ۱۲ آلکالوئید کینولین و ایزوکینولین جدید را کشف کردند که برخی از آنها ترکیبات مولکولی منحصر به فردی را به نمایش گذاشتند.

علاوه بر این، آنها ۶ آلکالوئید دیگر را که قبلاً در این گونه یا گیاهان مشاهده شده بود، پیدا کردند.

در کشت سلولی، برخی از آلکالوئیدها خواص ضد التهابی نشان دادند، در حالی که برخی دیگر نیز توانایی کاهش فیبروز کلیه را نشان دادند.

محققان می‌گویند: این تجمع بافت همبند با بیماری مزمن کلیوی مرتبط است و با التهاب تحریک می‌شود.

مؤثرترین آلکالوئید دو کاره

پژوهشگران افزودند که پروتئینی را شناسایی کرده‌اند که در فیبروز کلیه نقش دارد و توسط مؤثرترین آلکالوئید دو کاره قابل هدف‌گیری است.

این پروتئین با فیبروز کلیه مرتبط است، زیرا تحت تأثیر قوی‌ترین آلکالوئید موجود در زهر صدپا قرار دارد.

این نشان‌دهنده مکانیسم بالقوه‌ای است که از طریق آن آلکالوئید می‌تواند در درمان بیماری کلیوی مفید باشد.

این کشف می‌تواند راه را برای تحقیقات آینده و توسعه درمان‌های بالقوه برای بیماری‌های کلیوی که یک نگرانی بهداشتی مهم در سطح جهانی است، هموار کند.

این مطالعه در مجله Natural Products منتشر شده است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903080

دیگر خبرها

  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • شرایط جوی ناپایدار در استان اردبیل تداوم می‌یابد
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور
  • فیشینگ حرفه‌ای در عظیمیه کرج دستگیر شد
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در عظیمیه کرج
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی امروز پایان می‌یابد