Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علیرضا رزم حسینی روز پنجشنبه پس از بازدید از طرح‌های توسعه فولاد مبارکه در جمع خبرنگاران افزود: دغدغه‌ای برای صادرات یا تامین هزینه‌ انرژی فولادسازان وجود ندارد و طبق قانون و بر اساس شیوه‌نامه ستاد اقتصادی دولت که کاری خردمندانه و مبتنی بر علم بازار است، کلیه محصولات فولادی باید در بورس، عرضه و مازاد آن به خارج صادر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این اقدام از یک هفته گذشته به مرور شروع شده است و بدنبال تقویت تولید هستیم، بصورتی که امکان عرضه، فروش و تقاضای مشتریان در یک بازار  شفاف مانند بورس فراهم شود تا بتوان در همه جای دنیا کالای خود را عرضه کرد.

رزم حسنی ابراز اطمینان کرد که با عرضه کامل محصولات در بورس این امکان وجود دارد که قیمت‌ها در بازار متعادل‌تر و منصفانه‌تر شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: این وزارتخانه تاکنون بیش از  یکصد هزار میلیارد تومان طرح اقتصادی در حوزه صنعت و معدن برای تامین مالی بازار سرمایه مهیا کرده است که اجرای آنها هیچ فشاری به بانک‌ها وارد نمی‌کند.

وی اضافه کرد: مردم می‌توانند در این طرح‌ها که توسط وزارت صمت با همکاری بورس و وزیر اقتصاد در چند ماهه آینده در بورس عرضه می‌شود، مشارکت و در نظام تولید کشور بطور مستقیم سرمایه‌گذاری کنند.

رزم حسینی، مجتمع فولاد مبارکه را بعنوان یکی از شرکت‌های فعال در عرصه بورس توصیف و خاطرنشان کرد: امروز فولاد مبارکه بعنوان یکی از مهمترین صنایع فولادی کشور، اشتغال بالایی را در شرکت‌های تابعه خود در سراسر کشور ایجاد کرده است و با تولید بسیار خوب، درآمد قابل ملاحظه‌ای دارد.

وی با بیان‌اینکه نظام فولاد کشور تاکنون صادرات خوبی داشته و توانسته است هم نیاز داخل را تامین و هم بخشی از محصولات خود را به خارج صادر کند، تاکید کرد: صنعت فولاد کشور نشان داد که می‌تواند به رفع تحریم‌ها کمک و به تامین مواد اولیه سایر کارخانجات اقدام کند و در این مدت نیز اقدامات خوبی را در این زمینه انجام شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: تولید فولاد قبل از انقلاب ۵۰۰ هزار تُن بود، اما امروز به ۲۸ میلیون تُن رسیده و در برنامه  ۱۴۰۴ هم به رقم ۵۵ میلیون تُن خواهد رسید و برنامه‌های تولید فولاد کشور بصورت راهبردی تهیه شده و گام به گام در حال اجراست.

وی بیان کرد: امروز از طرح‌های توسعه شرکت فولاد مبارکه بازدید کردیم و امیدواریم بزودی طرح توسعه خط دوم نورد گرم این شرکت آغاز شود.

رزم حسینی افزود: طرح‌های لازم در این زمینه آماده شده است و نزدیک به یک میلیارد یورو سرمایه‌گذاری ارزی و حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری ریالی در چارچوب برنامه توسعه فولاد مبارکه قرار دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در سفری ۲ روزه به اصفهان علاوه بر حضور در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، با فعالان اقتصادی منطقه نیز دیدار و گفت و گو و  از گروه صنعتی انتخاب نیز بازدید خواهد کرد.

فولاد مبارکه، بزرگترین مجتمع صنعتی کشور و بزرگترین تولیدکننده فولاد تخت در خاورمیانه است.
این مجتمع فولادی با سهم بیش از ۵۰ درصدی در تولید فولاد کشور دارای ارزش فعلی ۲۰۰ هزار میلیارد ریال است.
این شرکت با داشتن حدود ۱۲ میلیون تُن ظرفیت آهن اسفنجی بزرگترین تولیدکننده آهن اسفنجی در جهان محسوب می‌شود.
مجتمع فولاد مبارکه واقع در ۷۵ کیلومتری جنوب غرب اصفهان دارای ۳۵ کیلومتر مربع وسعت و ۱۷ کیلومتر مربع سالن تولید است.

برچسب‌ها فولاد مبارکه اصفهان وزارت صنعت معدن و تجارت علیرضا رزم حسینی اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فولاد مبارکه اصفهان وزارت صنعت معدن و تجارت علیرضا رزم حسینی اصفهان فولاد مبارکه اصفهان وزارت صنعت معدن و تجارت علیرضا رزم حسینی اصفهان اخبار کنکور فولاد مبارکه معدن و تجارت فولاد کشور وزیر صنعت رزم حسینی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۰۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم کریم زاده بعدازظهر یکشنبه در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی استان مازندران در پنج محور بررسی و در این نمایشگاه عرضه شده است، تصریح کرد: صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش شیلاتی مازندران یادآور شد: شیلات مازندران دارای ۳۹۰۰و احد آبزی پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

کریم زاده با تاکید بر اینکه میزان تولید مازندران در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن است و از این میزان تولید سالانه ۶ تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود، عنوان کرد: سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی استان مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات استان مازندران ۸۰۳ میلیون دلار بود.
مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است، گفت: سالانه ۲۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود که از این میزان ۹۰۳ تن خاویار استحصال می‌شود که ارزش اقتصادی آن هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اعلام اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه گذاری شناسایی شده است، تاکید کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش خواهد یافت و همچنین ۱۷۰۰ شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 6091153

دیگر خبرها

  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته