Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محسن زنگنه نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مه ولات در مجلس شورای اسلامی گفت: شایستگی دانشگاه تربت حیدریه نسبت به دیگر مراکز آموزش عالی مربوطه مشهود است و در آن هیچ شکی وجود ندارد، اما در مجموع اصل توقف طرح "آمایش آموزش عالی" از طریق مجلس در حال پیگیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: اولا کلیات اینکه ما بخواهیم به نظام آموزش عالی نظمی ببخشیم امری خوب و مورد تایید مقام معظم رهبری و شورای عالی انقلاب فرهنگی است، اما آنچه که در طرح آمایش در حال اجرا است در جهت سیاست‌های کلان آموزش عالی در کشور نیست و ممکن است آسیب‌هایی را به نظام آموزش عالی کشور وارد کند.

نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مه ولات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در تربت حیدریه همه می‌دانند که محیطی به نام دانشگاه ثبت شده و در رشته‌های مختلف در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دارای دانشجو و فعالیت می‌کند و تقریبا تنها دانشگاهی است که این ظرفیت‌ها را دارد، لذا انتظار این بود که در چهار سال اخیر با همان قوت سال‌های گذشته ارتقاء پیدا کند، اما باید بگویم که در این سه چهار سال با یک سکته‌ای در مسیر توسعه دانشگاه مواجه بودیم.

زنگنه بیان کرد: امروز دیگر دانشگاه تربت حیدریه مربوط به هویت مردم این منطقه است و ما و مسئولین شهرستان و دانشگاه تلاش خواهیم کرد تا از این هویت پاسداری کنیم.

او تصریح کرد: پیگیری‌های لازم را از طریق رئیس مجلس و معاونین آموزش عالی و همچنین شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام داده ایم و امیدواریم مسئولین دانشگاه و اعضاء هیئت علمی دانشگاه و سایر مسئولین تربت حیدریه به وظیفه خودشان عمل کنند تا خدای ناکرده زحمات چند ساله مسئولان از بین نرود.

 اجرای طرح با اهداف آن منافات دارد

نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مه ولات در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: طرح آمایش با هدف کیفی سازی آموزش عالی و ایجاد عدالت آموزشی قرار است اجرا شود و اگر قرار باشد در گام اول یک دانشگاه باسابقه‌ای را با داشتن رشته‌های ارشد و کارشناسی دارای چندین مقاله علمی و ثبت و اختراع را زیرمجموعه یک نهادی که به لحاظ سازمانی پایین‌تر است، قرار دهیم، با هدف طرح منافات دارد و این تضاد ممکن است از آن برداشت‌های دیگری شود و صحبت بحث‌های پشت پرده‌ای به میان بیاید.
 دانشگاه جامع تربت حیدریه  از موقعیت ویژه‌ای برخوردار است
محمد حسن فتحی رئیس دانشگاه تربت حیدریه هم در واکنش به گزارش‌ها و مطالب منتشر شده پیرامون پردیس دانشگاهی و انتقال مرکز آن به گناباد گفت: اگرچه موضوع تجمیع دانشگاه تربت حیدریه با مراکز آموزش عالی گناباد همواره مورد اعتراض اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه و مسئولان تربت حیدریه بوده، اما وزارت علوم تحقیقات و فناوری به استناد مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و با جدیت به دنبال اجرای طرح ساماندهی آموزش عالی و تجمیع بسیاری از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی دولتی در تمامی استان‌های کشور است.

او افزود: به همین منظور در جنوب خراسان رضوی هم مقرر شده دانشگاه تربت‌حیدریه، مجتمع آموزش عالی گناباد و مرکز آموزش عالی کاشمر به یک پردیس دانشگاهی تجمیع شوند و در این جهت محل سازمان مرکزی این پردیس باید تعیین شود.

رئیس دانشگاه تربت حیدریه ادامه داد:در مقایسه با مراکز دیگر، دانشگاه تربت حیدریه با توجه به قدمت، توانمندی، دستاورد‌های علمی، تعداد بیشتر دانشجو، وجود رشته‌های مختلف در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، برخورداری از بزرگترین پژوهشکده زعفران کشور، وجود زیر ساخت‌های پیشرفته در حوزه فناوری اطلاعات و آموزش‌های مجازی "جزو دانشگاه‌های پیشرو در خراسان رضوی در شروع آموزش‌های مجازی در خراسان رضوی " و بسیاری امتیازات شاخص دیگر برخوردار است.

فتحی بیان کرد: دانشگاه جامع در شهرستانی واقع شده که هم به لحاظ موقعیت مکانی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و هم با تحت پوشش قرار دادن جمعیت حدود یک میلیون نفر از نظر دسترسی به حمل ونقل جاده ای، ریلی و فرودگاهی موقعیت ممتازی دارد.

او تصریح کرد:همواره در جلسات مختلفی که با موضوع اجرای طرح آمایش مراکز آموزش عالی در سطح وزارت برگزار شده برتری و امتیازات ویژه دانشگاه تربت‌حیدریه برای مسئولان و تصمیم گیران تشریح و تاکید شده و امید می‌رود مسئولین مربوطه در وزارت عتف هم با ارزیابی این شاخص ها، دانشگاه تربت‌حیدریه را به عنوان مرکز پردیس دانشگاهی فوق تعیین کنند.

رئیس دانشگاه تربت حیدریه تاکید کرد: هیچ گونه تصمیمی در این خصوص گرفته نشده و قرارگرفتن نام دانشگاه تربت‌حیدریه ذیل مجموعه مجتمع آموزش عالی گناباد صحت ندارد، ضمنا تجمیع دانشگاه تربت‌حیدریه با دو مرکز آموزش عالی فوق با مرکزیت تربت‌حیدریه نه تنها منجر به تضعیف دانشگاه نخواهد شد بلکه شرایط استقرار دانشگاهی جامع در شهرستان بیشتر محقق می‌شود.
تربت حیدریه قطب دانشگاهی جنوب خراسان رضوی است   احمد وطن‌دوست، رئیس شورای شهر تربت حیدریه گفت: مردم فرهنگ دوست و علم پرور تربت حیدریه در این ایام با وجود تمامی ظرفیت‌های اقتصادی و علمی به جهت تبدیل دانشگاه‌ها به پردیس دانشگاهی و بعضا وجود شایعاتی مبنی بر این امر به شدت نسبت به تغییر دانشگاه دولتی به پردیس دانشگاه با مرکزیت هر یک از شهر‌های اطراف ابراز نگرانی کرده است.

او افزود:مجلس باید در همان زمان پیگیر این موضوع و تبعات آن می‌بود، امید است این موارد با تدبیر و احقاق حق مردم تربت حیدریه حل شود.

این حق مردم تربت حیدریه نیست/اعضای شورای شهر اجازه نخواهند داد حق مردم ضایع شود.

اعضای شورای شهر تربت حیدریه در این باره گفتند:
این گونه تصمیمات حق مردم تربت حیدریه نیست و در سالروز پیروزی مردم تربت حیدریه در نه دیماه، به جای اینکه امتیازی به مردم این خطه بدهند نباید حقی از این مردم ضایع شود، در سال‌های گذشته برخی تصمیماتی که اتخاذ شده خروجی مناسبی نداشته است، تربت حیدریه یکی از شهر‌های تراز بالای کنکور سراسری است.

انتهای پیام/ا. غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاهیان مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس شورای شهر دانشگاه تربت حیدریه مراکز آموزش عالی مردم تربت حیدریه پردیس دانشگاهی پردیس دانشگاه خراسان رضوی حق مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۰۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست «ارتباط صنعت با دانشگاه» در راستای اجرایی کردن رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور حسین خدابخش‌زاده معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه و فضل‌الله شریف ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه برگزار شد.

باتوجه به راهبرد‌های کلان دانشگاه و توسعه فعالیت‌های فناورانه در زیست‌بوم‌های منطقه‌ای با تأکید بر توسعه اشتغال، رویداد صدرا با ایجاد ارتباط جامعه دانشگاهی و صنعت تشکیل شد.

در قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های علمی مراکز آموزش عالی کشور به پاسخگویی مسائل اجتماعی، فرهنگی و صنعتی تأکید شده است.

به همین دلیل ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارای اهمیت است و موضوع ارتباط صنعت با دانشگاه یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها به سوی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله درباره توسعه دانش و فناوری در صنایع اقتصادی و تولیدی بوده که عوامل موثر برای بهبود این ارتباط ضروری است.

محور‌های اصلی نشست مذکور ارتباط صنعت با دانشگاه و چرایی ضرورت این ارتباط، انتظارات از ارتباط بین صنعت با دانشگاه و آسیب‌شناسی ارتباط صنعت با دانشگاه بود.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: سیاست اجرایی رویداد صدرا در دانشگاه اساتید و دانشجویان را به سمت انجام کار‌های تحقیقاتی طرح‌های برون‌دانشگاهی و هدایت و حمایت پایان‌نامه‌های ارشد و رساله‌های مقطع دکتری در صنعت سوق می‌دهد.

حسین رضایی متذکر شد: نقش‌آفرینی صنعت با موضوعات مسئله‌محور در این روند به سوی صنایع کشیده می‌شود و این دانشگاه را به صنایع نزدیک‌تر می‌کند.

شریف‌ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار ضعیف شده، بیان کرد: خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه آمادگی دارد با استفاده از تجارب و تخصص‌های استادان مسائل و مشکلات را بیان کرده تا پس از بررسی خروجی مطلوب علمی و کاربردی تهیه شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه هم تشریح کرد: دانشگاه می‌تواند با شناخت میدانی دقیق و با تکیه بر رشته‌های تحصیلی دایر در دانشگاه در شعاع وسیع‌تری به لحاظ جغرافیایی فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی و مشکلات و نیاز‌های صنایع را رصد، شناسایی و دسته‌بندی و سپس براساس اولویت‌بندی مشاغل حساس که اهمیت بیشتری دارند و مورد نیاز مردم است را در قالب کارگاه‌های آموزشی ارائه کند.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم از اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت و معدن در دانشگاه و خانه صنعت و معدن خبر داد.

خدابخش‌زاده سپس گفت: تعامل میان صنعت و دانشگاه شناخت ظرفیت‌ها و راه‌های تقویت ارتباط موثر و تعامل مستمر طرفین و راهکار‌هایی که دانشگاه می‌تواند در حوزه کشاورزی و صنایع و معادن نمود داشته باشد.

در پایان مقرر شد در جلسات آینده درباره تشکیل تیم‌های تخصصی توسط اعضای هیئت علمی، برگزاری کارگاه سرفصل‌های نظام مهندسی برای فارغ‌التحصیلان و آموزش مشاغل حساس و مورد نیاز جامعه هدف، تسهیل معرفی دانشجویان برای کارآموزی در صنایع و معادن، اجرای طرح‌های برون دانشگاهی و تحقیقاتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری جلسات مستمر و حضور فعال تا برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه، حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری که درباره نیاز‌های صنایع و معادن شهرستان انجام می‌شود در جلسات آینده بررسی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • جریمه نقدی برای متهم پرونده قاچاق دارو در تربت حیدریه
  • جریمه قاچاقچی ۱۷۰ رأس گوسفند مولد در تربت حیدریه
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد