Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی، گفت:مشکل تامین آب گاوداری ۶ هزار راسی نهاوند رفع شد.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، علیرضا شهبازی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهرستان نهاوند منبع و سرچشمه اصلی آب سد کرخه است اما برای راه‌اندازی صنایع و فعالیت‌های اقتصادی تخصیص آب به این شهرستان داده نمی‌شود که لازم است این مشکل از سوی مسئولین مربوطه برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکل تامین آب برای ایجاد گاوداری ۶ هزار راسی از سوی شستا گفت: با توجه به شرایط مساعد شهرستان برای دامداری، مجوز ایجاد گاوداری۶ هزار راسی از سوی شستا برای نهاوند صادر شد که اخیرا اعلام شده برای راه اندازی آن با مشکل عدم تخصیص آب مواجه است.

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با توجه به مشکل یاد شده پیگیری لازم صورت گرفته که با این تخصیص موافقت به عمل آمده است گفت: از ابتدای شروع به کار مجلس طرح‌های نیمه‌کاره یا تعطیل شده شهرستان را پیگیری کرده و آنها را فعال کرده‌ایم.

وی افزود: خیلی از طرح‌های جاده‌ای نهاوند مانند جاده گیان در ابتدای سال جاری به علت نبود اعتبار تعطیل شده بودند و یا اگر هم فعالیت داشتند به صورت خاکبرداری بوده است.

شهبازی در خصوص ملی اعلام کردن اعتبار برخی طرح‌ها گفت: سال گذشته سازمان برنامه و بودجه یک سری از پروژه‌ها را ملی اعلام کردند که اعتبارات آنها نیز به صورت ملی تامین شده که ما توانستیم از این طریق برای برخی طرح‌های شهرستان اعتباراتی را جذب کنیم.

وی افزود: همه نمایندگانی که پیش از این در خدمت مردم بودند تا حد امکان کار و تلاش کرده‌اند و بر این اساس لازم است کسانی که بعدا نماینده می‌شوند کارهای قبلی ها را ادامه دهند تا بتوانند برای طرح‌های راکد اعتبار جذب کنند.

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی در خصوص سد گرین گفت: سد گرین از جمله طرح‌های غیر فعال نهاوند بود که با توجه به میزان اعتبار تخصیص داده شده به آن سال‌های طولانی لازم داشت که به بهره‌برداری برسد.

وی در این خصوص افزود: سال گذشته برای سد گرین ۱۴ میلیارد تومان اعتبار منظور شده بود که از این میزان فقط ۴ میلیارد تومان آن تخصیص داده شده و امسال نیز ۶ میلیارد تومان اختصاص یافته که با این ارقام حدود ۱۰۰ سال طول خواهد کشید تا سد به بهره‌برداری برسد.

شهبازی اظهار کرد: به منظور رفع این مشکل از طریق ماده ۵۶ و ظرفیت نیروهای نهاوندی که دارای مسئولیت هستند کار را دنبال کردیم و الان در مراحل پایانی برای شروع مرحله اجرایی پروژه قرار داریم.

وی افزود: در خصوص تکمیل جاده نهاوند ـ کرمانشاه هم ما از این طریق توانسته‌ایم کارهایی را انجام دهیم و قرار است با اعتبار بانک سپه این طرح تکمیل و به اتمام برسد علاوه بر اینکه برای ادامه طرح راه‌های ارتباطی تا کنون۱۷ میلیارد تومان اعتبار از وزارتخانه دریافت شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه در آینده نزدیک کلنگ احداث ۱۰ آموزشگاه خیرساز به زمین زده می‌شود گفت: علاوه بر احداث ۱۰ آموزشگاه خیرساز در سطح شهرستان، در ابتدای نمایندگی اعلام کردم که حقوق نمایندگی خود را برای امور خیریه اختصاص خواهم داد که در این رابطه یک واحد آموزشی۱۵ کلاسه از طرف من ساخته خواهد شد.

وی در خصوص وضعیت بخش بهداشت و درمان نهاوند نیز گفت: با رایزنی‌های صورت گرفته تا کنون ۱۵ متخصص از جمله متخصص چشم،  داخلی و ارتوپد را به نهاوند آورده‌ایم که در حال حاضر وضعیت شهرستان به این لحاظ خوب است و فقط مشکل پزشک عمومی داریم که آن هم در دست پیگیری است.

شهبازی در خصوص تامین تجهیزات پزشکی و بیمارستانی گفت: برای تامین تجهیزات مرد نیاز بیمارستان به دنبال جذب تجهیزات خوب، استاندارد و با کیفیت از جمله سی تی اسکن و ام آر آی هستیم که سالها بتوان از آن استفاده کرد.

وی در خصوص ام آر آی قبلی که سال گذشته به نهاوند داده شده گفت: ما هیچ منعی را برای راه‌اندازی این ام آر آی ایجاد نکرده‌ایم بلکه باید تلاش کنیم علاوه بر این تجهیزات بهتری را وارد شهرستان کنیم.

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی در خصوص پاسخگویی مدیران نیز گفت: مدیران باید پاسخگویی مردم باشند و حتی شماره تلفن خود را در اختیار مردم قرار دهند تا بتوانند در هر ساعت پاسخگویی آنان بوده و حداقل گوش شنوایی برای مردم باشند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: علیرضا شهبازی نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی میلیارد تومان ۶ هزار راسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۱۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد

آفتاب‌‌نیوز :

 تورم تولیدکننده، شاخصی است که این افزایش هزینه تولید را برای گروه متنوعی از کالا‌ها در مبدا تولید و پیش از رسیدن به دست مصرف کننده نهائی نشان می‌دهد. براساس آمار منتشر شده توسط مرکز آمار ایران، تورم ماهانه تولید محصولات گاوداری‌های صنعتی در بهمن ماه، ۰.۱ واحد درصد کمتر شده است. البته این کاهش به معنای کمتر شدن قیمت آن‌ها نیست. بلکه نشان می‌دهد از سرعت رشد قیمت‌ها کاسته شده است. البته نرخ سالانه و نقطه‌ای این شاخص رو به افزایش رفته و از مرز ۴۹ درصدی عبور کرده است.

شواهد نشان می‌دهد که «گوساله نر زیر چهارماه» و «گاو تلیسه غیرباردار» و «گاو نر داشتی» بیشترین مقدار تورم تولیدکننده اسفند ۱۴۰۲ را از آن خود کرده اند. در مقابل «شیر» کمترین افزایش هزینه تولید را در این بازه زمانی متحمل شده است. در ادامه به بررسی تورم ماهانه، نقطه‌ای و سالانه تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفندماه ۱۴۰۲ پرداخته شده است.

سیگنال افزایش قیمت گوشت و مواد لبنی در اسفند ۱۴۰۲

گوشت و لبنیات، یکی از محصولات اساسی تامین کننده پروتئین و مواد مغذی بوده و در سبد مصرفی خانوار نقش اساسی ایفا می‌کند. «گاوداری‌ها» یکی از اصلی‌ترین کانال‌های تامین گوشت و لبنیات مورد استفاده کشور هستند. شواهد نشان می‌دهد که افزایش هزینه تمام شده گاوداری‌های صنعتی می‌تواند منجر به افزایش قیمت بازاری این محصولات شود.

به عبارت دیگر اگر گاوداری‌ها مواد اولیه خود را به قیمت بیشتری تهیه کنند، خریدار نیز محصولات و مواد لبنی را به قیمت بالاتری از بازار تهیه خواهد کرد؛ بنابراین بررسی تورم تولید کننده گاوداری‌های صنعتی کشور دارای اهمیت بوده و سیگنالی در راستای قیمت مصرف کننده مواد لبنی و گوشتی محسوب می‌شود.

آخرین گزارش منتشر شده توسط مرکز آمار حاکی از آن است که تورم ماهانه گوشت در اسفند ۱۴۰۲ کاهش یافته است. در مقابل تورم سالانه و نقطه به نقطه این محصولات بیشتر شده و از مرز ۴۹ درصد عبور کرده است. در ادامه به بررسی تورم تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفند ۱۴۰۲ پرداخته شده است.

کاهش تورم ماهانه محصولات گاوداری‌های صنعتی

«تورم تولیدکننده»، یکی از شاخص‌های مهم اقتصادی است که نشان می‌دهد میزان قیمت یک سبد متنوع از یک محصول در یک بازه زمانی مشخص در مبدا تولید و پیش از رسیدن به دست مصرف کننده نهائی چگونه تغییر کرده است. از این شاخص به عنوان «تورم پیشران» نیز یاد می‌شود. چرا که افزایش هزینه تولید یک محصول می‌تواند منجر به افزایش قیمت عرضه آن به بازار توسط واسطه گران شود.

جدیدترین گزارش منتشر شده توسط مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که در اسفند ۱۴۰۲، تورم ماهانه محصولات گاوداری‌های صنعتی ۰.۱ واحد درصد کمتر شده و به ۱.۲ واحد درصد رسیده است. باید توجه داشت که این کاهش به معنای کمتر شدن قیمت محصولات لبنی و گوشتی وابسته به گاوداری‌ها نبوده است. بلکه نشان می‌دهد سرعت رشد قیمت کمتر شده و هزینه تولید محصولات مذکور در اسفند نسبت به بهمن، ۱.۲ درصد افزایش یافته است.

محصولات گاوداری‌های صنعتی از ۸ گروه تشکیل شده است. این گروه‌ها شامل؛ «گاو تلیسه غیرباردار»، «گاو شیری»، «گاو نر داشتی» گوساله پرواری»، «گاو حذفی شیری وازده»، «گوساله نر زیر ۴ ماه»، «شیر» و «کود» است.

شواهد آماری حاکی از آن است که تورم ماهانه اسفندماه ۱۴۰۲ در «گاو تلیسه غیرباردار» بیشترین میزان خود را به ثبت رسانده است. به بیان دقیق‌تر هزینه تولید گاو تلیسه غیرباردار در اسفندماه ۵.۵ درصد بیشتر از قیمت آن در بهمن ماه بوده است. این رقم در مقایسه با ماه گذشته افزایش ۳.۱ واحد درصدی داشته است.

تولید «شیر» نیز در این ماه کمترین تورم ماهانه پیشران را تجربه کرده و در سطح ۰.۲ درصدی قرار گرفته است. این رقم نسبت به بهمن ماه کاهش ۰.۱ واحد درصدی را به ثبت رسانده است.

افزایش هزینه تولید محصولات گاوی نسبت به اسفند سال قبل

شواهد آماری حاکی از آن است که تورم نقطه به نقطه محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفندماه ۱۴۰۲ نسبت به بازه زمانی مشابه در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته و در سطح ۴۹.۴ درصدی قرار گرفته است. این نرخ نشان می‌دهد که در اسفند ۱۴۰۲ هزینه تولید گوشت و مواد لبنی، ۴۹.۴ درصد بیشتر از این نرخ در فصل مشابه در سال ۱۴۰۱ بوده است.

از میان ۸ گروه تشکیل دهنده محصولات گاوداری‌های صنعتی، «گاوتلیسه غیرباردار» و «گوساله نر زیر چهارماه»، تورم نقطه‌ای بالغ بر ۱۲۰ درصدی را تجربه کرده اند. این دو گروه، نهاده اصلی تولید گوشت گاو محسوب می‌شود. بدین ترتیب می‌توان گفت با توجه به افزایش قیمت نهاده‌ها، احتمال افزایش قیمت گوشت گاو در ماه‌های آتی دور از انتظار نخواهد بود.

این نرخ در سایر گروه‌ها کمتر از ۱۰۰ درصد به ثبت رسیده و محصولات «شیری» با ثبت تورم ۲۳.۳ درصدی در اسفند، کمترین مقدار این نرخ را از آن خود کرده است.

تورم سالانه ۶ گروه از محصولات گاوداری‌ها از ۱۰۰ درصد عبور کرد

تورم سالانه تولیدکننده محصولات گاوی نشان می‌دهد، میانگین هزینه تولید ۱۲ ماهه منتهی به اسفند ۱۴۰۲ نسبت به همین مقدار در ۱۲ ماه منتهی به اسفند ۱۴۰۱ چگونه تغییر کرده است. شواهد حاکی از آن است تورم سالانه محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفند امسال ۵۱.۵ درصد بوده است.

«گوساله نر زیر ۴ ماه» با ثبت تورم ۱۴۲.۴ درصدی بیشترین مقدار این نرخ را داشته است. «گاو تلیسه غیرباردار»، «گاو شیری»، «گاو حذفی شیری وازده»، «گوساله پرواری» و «گاو نر داشتی»، ۶ دسته از محصولات تشکیل دهنده گاوداری‌های صنعتی هستند که میانگین تورم سالانه آن‌ها در ۱۲ ماه منتهی به اسفند ۱۴۰۲ نسبت به همین رقم در بازه زمانی مشابه در سال ۱۴۰۱، بالغ بر ۱۰۰ درصد بوده است.

افزایش هزینه تولید این محصولات، سیگنالی در راستای افزایش هزینه فروش محصولات لبنی و گوشتی مربوط به گاوداری‌های صنعتی به بازار می‌دهد.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • نهاوند میزبان پرچم متبرک حرم رضوی
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • وضع برخی جاده‌های شرق اصفهان در بدترین شرایط است
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است