Web Analytics Made Easy - Statcounter

با مشخص شدن اینکه سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ شرکت نخواهد کرد، این پرسش به وجود می‌آید که آیا این گزاره خبری می‌تواند بر مسیر انتخاباتی اصولگرایان تأثیرگذار باشد؟ از سوی دیگر تا این لحظه هوز معلوم نیست که اصولگرایان با چه تشکلی واحدی برای ایجاد اجماع وارد انتخابات می‌شود؟

حمیدرضا ترقی، فعال سیاسی اصولگرا درباره این موضوع گفت: «هنوز روی مصادیق بحثی نشده است و سخن آقای رئیسی مبنی بر اینکه تا پایان دوره پنج‌ساله خدمت خواهد کرد، امر عجیبی نبود زیرا معمولا افرادی که منصوب رهبر انقلاب هستند، می‌کوشند از سِمت خود کناره‌گیری نکنند و این انتصاب را نیمه‌کاره رها نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این اوصاف مجموعه اصولگرایان بر آقای رئیسی حسابی باز نکرده بود و تا این لحظه هم بحث مصداقی بر دیگر شخصیت‌ها رخ نداده است».
 
او در پاسخ به این پرسش که آیا اصولگرایان تا انتخابات به یک تشکل فراگیرِ اجماع‌ساز می‌رسند، اظهار کرد: «اکنون میزبانی جامعه روحانیت مبارز مورد قبول احزاب و تشکل‌های اصولگرا قرار گرفته است و در جلسات آن شرکت می‌کنند. جامعه روحانیت در مدت اخیر سازماندهی خوبی درون خود ایجاد کرد و توانست جلسات هماهنگی را به صورت هفتگی برگزار کند. واقعیت این است که جامعه روحانیت نمی‌خواهد محور باشد، بلکه قصد میزبانی برای وحدت را دارد».

این فعال سیاسی افزود: «اینکه در انتخابات مجلس جامعه روحانیت در نهایت نتوانست به عنوان داور نقش‌آفرینی کند، به دلیل آن بود که تا آن زمان هنوز ساختاربندی‌هایش کامل نشده بود و آمادگی ایفای این نقش را نداشت اما اکنون در جامعه روحانیت سازماندهی کاملی صورت گرفته است و  عزم همه این است که انسجام کاملی میان نیروهای اصولگرا به وجود آید».

ترقی درخصوص وضعیت انتخاباتی سعید جلیلی هم خاطرنشان کرد: «من تصور نمی‌کنم نامزد پایداری آقای جلیلی باشد اما در عین حال او نیز یکی از گزینه‌ها در بین اصولگرایان است اما به هر حال تا روز انتخابات هر جناحی می‌کوشد فرد نزدیک‌تر به خود را معرفی کند که البته در نهایت باید از میان همه گزینه‌ها بر یک نامزد اجماع شود».

او همچنین درخصوص چه قدر ممکن است محمدباقر قالیباف وارد انتخابات شود، تصریح کرد: «به هر حال احتمال ورود آقای قالیباف به انتخابات را نمی‌شود انکار کرد زیرا ورود او به انتخابات ریاست‌جمهوری منع قانونی ندارد و واقعا هم تا اینجای کار توانمندی‌هایی در آقای قالیباف دیده‌ایم».

این فعال سیاسی در پاسخ به این پرسش که اگر علی لاریجانی مورد حمایت اصلاح‌طلبان قرار بگیرد، اصولگرایان در مواجهه با او چه واکنش خواهند داشت، گفت: «آقای لاریجانی پایگاه جناحی‌اش همیشه اصولگرایی بوده است اما میزان شدت و ضعف اصولگرایی در افراد مختلف است. اگر اصلاح‌طلبان از آقای لاریجانی حمایت کنند و او نیز این حمایت را بپذیرد، طبیعی است که نگاه اصولگرایان نسبت به او منفی می‌شود زیرا اصولگرایان به دنبال تشکیل یک دولت جوان و حزب‌اللهی هستند؛ همانی که مدنظر رهبر انقلاب است و اگر قرار باشد هر کسی ولو آقای لاریجانی از حمایت جریان‌های لیبرالی و ساختارشکن استفاده کند و با آنها مرزبندی دقیقی نداشته باشد، پایگاهش در بین اصولگرایان به شدت تضعیف می‌شود. به هر حال باید دید آقای لاریجانی اولا می‌خواهد در انتخابات شرکت کند یا نه و ثانیا اگر شرکت کرد حمایت اصلاح‌طلبان را می‌پذیرد یا خیر؟ آقای لاریجانی با وضعیت کنونی‌اش یک اصولگراست؛ هرچند در میان اصولگرایان مخالفان و موافقانی دارد اما اگر نزدیک به اصلاح‌طلبان شود، بعد از این اصولگرایان از او فاصله می‌گیرند».

23۲۷۲۱۵

کد خبر 1464716

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سیدابراهیم رئیسی حزب موتلفه اسلامی جبهه پایداری سعید جلیلی علی لاریجانی جامعه روحانیت آقای لاریجانی اصلاح طلبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۲۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران اعلام شد

سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی اسامی نامزدهای لیست نهایی جبهه انقلاب که مورد حمایت مشترک جبهه پایداری انقلاب اسلامی و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب هستند را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، مجید متقی‌فر با تاکید بر اهمیت حضور مردم در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: حضور غرور انگیز ملت حماسه ساز ایران اسلامی در انتخابات یازدهم اسفندماه سال گذشته، با وجود مشکلات اقتصادی و کمبودها، برگ زرین دیگری از دفتر رشادت و وفاداری به انقلاب اسلامی بود که ان‌شاءالله در ۲۱ اردیبهشت ماه و در مرحله دوم انتخابات با حضور پرشور مردم تکمیل خواهد شد.

وی افزود: جبهه پایداری انقلاب اسلامی بر مبنای ادای تکلیف و انجام وظیفه، تلاش کرد با در نظر گرفتن شاخص‌های گفتمان انقلاب اسلامی در زمینه انتخابات و ویژگی‌های یک نماینده اصلح در مجلس شورای اسلامی نسبت به معرفی نامزدهای اصلح به مردم اقدام کند.

متقی‌فر افزود: جبهه پایداری انقلاب اسلامی مفتخر است با درک صحیح از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب که در خطبه نماز عید سعید فطر در فروردین ماه سال جاری نیز به صورت علنی بر آن تأکید کردند و توفیق ملت ایران را در توحید کلمه دانستند و همه فعالان سیاسی_اجتماعی را توصیه به عدم ایجاد دودستگی‌های جعلی کردند، در مسیر حفظ وحدت میان نیروهای انقلاب با اعتقاد کامل گام بردارد و در همین راستا در مرحله دوم از انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز لیست نهایی جبهه انقلاب از سوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس جمع بندی و مورد توافق قرار گرفت.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی، یادآور شد: آنچه از منظومه فکری امامین انقلاب بر می‌آید، این است که در انتخاب و گزینش نامزدهای انتخابات برای معرفی به مردم، ملاک‌ها و شاخص‌ها مهم است و صرف وابستگی به حزب و گروه و یا قبیله سیاسی نمی‌تواند ملاک عمل قرار گیرد.

سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی اسامی نامزدهای لیست نهایی جبهه انقلاب که مورد حمایت مشترک جبهه پایداری انقلاب اسلامی و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب هستند را به ترتیب زیر اعلام کرد:

 ۱- علیرضا سلیمی
۲- غلامحسین رضوانی
۳- محمد سراج
۴- زهره سادات لاجوردی
۵- زهره طبیب‌زاده
۶- فاطمه قاسم پور
۷- مجتبی زارعی
۸- حسین صمصامی
۹- حسین نجابت
۱۰- محمدحسین حسین‌زاده بحرینی
۱۱- علی اصغر پورمحمدی
۱۲- حسن خجسته باقرزاده
۱۳- مهدی شریفیان
۱۴- مهدی عسگری
۱۵- عبدالحسین روح الامینی
۱۶- سعید آجرلو

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران
  • (عکس) سعید جلیلی و فیدل کاسترو در یک قاب
  • تلاش سعید جلیلی برای گرفتن عکس یادگاری با فیدل کاسترو | تصویر
  • اعلام لیست انتخاباتی دور دوم شورای ائتلاف و جبهه پایداری
  • لیست نهایی جبهه انقلاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • عکس احمدی‌نژاد و سعید جلیلی ۲۰ سال قبل
  • لیست نهایی جبهه انقلاب جهت مرحله دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • لیست ۱۶ نفره جبهه پایداری و شورای ائتلاف منتشر شد
  • اعلام لیست شورای ائتلاف و جبهه پایداری در دور دوم انتخابات
  • فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران اعلام شد