Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران گفت: آموزش و پرورش برای دانش آموزان با نیاز‌های ویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا و همه گیری این بیماری با رویکرد "آموزش تعطیل نیست" در شبکه شاد و فضای مجازی و یا از طریق تهیه و ارسال بسته‌های آموزشی و درسنامه‌ها برای دانش آموزانی که فاقد دسترسی به فضای مجازی هستند استمرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهناز کریمی، رئیس آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران در خصوص آموزش کودکان استثنایی در ایام کرونا به میزان گفت: حدود ۶۵۰۰ نفر دانش آموز در دوره‌های مختلف تحصیلی با معلولیت‌های متفاوت در مناطق ۱۹ گانه شهر تهران در مراکز آموزشی ویژه و یا در قالب آموزش و پرورش تلفیقی فراگیر در مدارس پذیرا مشغول به تحصیل هستند.
کریمی عنوان کرد: درشهر تهران ۵۸ مدرسه و مرکز مشکلات ویژه یادگیری و مشاوره مشغول به ارائه خدمات آموزشی، پرورشی، توان بخشی، فرهنگی، مشاوره‌ای و تربیت بدنی و ... متناسب با ویژگی‌های هر گروه به دانش آموزان با نیاز‌های ویژه هستند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران با بیان اینکه آموزش برای کودکان استثنایی هم در شرایط کرونا ادامه دارد، گفت: آموزش و پرورش شرایطی را برای دانش آموزان با نیاز‌های ویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا و همه گیری این بیماری با رویکرد "آموزش تعطیل نیست" در شبکه شاد و فضای مجازی و یا از طریق تهیه و ارسال بسته‌های آموزشی و درسنامه‌ها برای دانش آموزانی که فاقد دسترسی به فضای مجازی هستند استمرار دارد.
وی توضیح داد: همکاران ما در مدارس با تولید محتوا‌های آموزشی در قالب فیلم، کلیپ، درسنامه، جزوات، اینفوگراف و... در قامت مدافعان تعلیم و تربیت مشغول آموزش دانش آموزان عزیزمان هستیم.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران ادامه داد: البته شایان ذکر است که اداره آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران نیز با راه اندازی و افتتاح دو استودیو تولید رسانه‌های صوتی و تصویری اقدام به تولید فیلم‌های آموزشی و فایل‌های صوتی ویژه دانش آموزان گروه‌های مختلف معلولیتی متناسب با ویژگی‌های یاددهی – یادگیری هر یک از گروه‌های استثنایی تحت پوشش از قبیل دنش آموزان با آسیب حسی (شنوایی و بینایی)، طیف اتیسم، کم توان ذهنی و اختلال یادگیری نموده است.
کریمی ادامه داد: در محتوا‌های آموزشی تولید شده در این استودیو‌ها سعی بر آنیم تا از تمام جلوه‌های ویژه و شیوه‌ها و جاذبه‌های آموزشی مانند زبان اشاره، انیمیشن، زیرنویس، تصاویر و ... به منظور تعمیق و تثبیت یادگیری بهره گرفته شود.
همچنین وی توضیح داد: تا به حال بالغ بر ۱۰۰ محتوای آموزشی در زمینه‌های مختلف آموزشی، مشاوره‌ای، تربیت‌بدنی، فرهنگی و ... در این استودیو تولید و مورد بهره برداری و استفاده توسط دانش‌آموزان و خانواده‌هاشان قرار گرفته است، برای سهولت استفاده دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه در سراسر کشور این فیلم‌ها در سایت آپارات و با هماهنگی سازمان آموزش و پرورش در شبکه اجتماعی دانش آموزی (شاد) بارگذاری می‌شود.
کریمی تاکید کرد: از تمام همکاران در مجموعه آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران تقدیر و تشکر کنم که تمام سعی و تلاش خود را جهت آموزش دانش آموزان و همراهی خانواده‌های آن‌ها به کار می‌برند حتی بعضی از همکاران با رعایت تمامی اصول ایمنی و پروتکل‌های بهداشتی به منزل دانش آموزانی که امکان بهره‌گیری از فضای مجازی را نداشته‌اند مراجعه کرده و اجازه تعطیلی فرایند آموزش را به هر دلیلی نداده‌اند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران افزود: در شهر تهران ۲ مجتمع آموزشی شبانه روزی هست که دانش آموزان نابینا را از سراسر کشور تحت پوشش قرار می‌دهد که در شرایطی که امکان حضور دانش آموزان در خوابگاه وجود ندارد، از طریق فضای مجازی یا ارسال بسته‌های آموزشی این دانش آموزان را تحت پوشش تحصیلی قرار می‌دهند، تا خانواده‌ها دغدغه‌ای برای ادامه تحصیل فرزندان خود نداشته باشند.
وی توضیح داد: سعی شده با شناسایی دانش آموزان نیازمند و تهیه بسته‌های حمایتی در قالب کمک‌های مومنانه گامی کوچک جهت تامین مایحتاج اساسی این خانواده‌ها برداریم. همچنین حدود ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال اعتبار جهت ارائه خدمات حمایتی در زمینه پرداخت هزینه‌های نسخ دارویی مستمر، خدمات پاراکلینیکی مثل آزمایش، رادیولوژی، اسکن، MRI، خدمات دندانپزشکی، خرید تجهیزات توان بخشی (عصا، واکر، ویلچر، کفش طبی، عینک، سمعک و ...)، هزینه پوشک دانش آموزان جسمی حرکتی، هزینه بستری و جراحی بیمارستانی، خدمات توان بخشی و. توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی به دانش آموزان شهر تهران اختصاص داده شده و به خانواه‌ها در راستای کم کردن دغدغه‌های خانواده‌های دارای فرزند معلول مخصوصاً در این روز‌های کرونایی پرداخت شده است.
کریمی عنوان کرد: اقدام دیگری آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران در زمینه ارائه خدمات همه جانبه به دانش آموزان با نیاز‌های ویژه در این روز‌ها که امکان تردد و مراجعه حضوری به مراکز مشاوره و راهنمایی وجود ندارد، راه اندازی سامانه صدای مشاور به منظور مشاوره تلفنی جهت ارائه خدمات مشاوره‌ای و روان‌شناختی در زمینه‌های تحصیلی، تربیتی، خانوادگی و ... به دانش آموزان، خانواده‌ها و همکاران می‌باشد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران در پایان متذکر شد: تهیه تبلت و گوشی هوشمند و بسته‌های اینترنتی با کمک خیرین برای دانش آموزان کم برخوردار نیز یکی دیگر از اقداماتی است که در این روز‌ها با همت همکاران آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید:
سخنگوی آموزش و پرورش: آموزش حضوری در تهران تخلف است/ مردم خاطیان را معرفی کنند
انتهای پیام/ برچسب ها: کودکان استثنایی آموزش و پرورش مدرسه کودکان با نیازهای ویژه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کودکان استثنایی آموزش و پرورش مدرسه کودکان با نیازهای ویژه رئیس آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران دانش آموزان با نیاز های ویژه برای دانش آموزان کودکان استثنایی دانش آموزان شهر تهران ارائه خدمات فضای مجازی خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۲۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید طریفی حسینی با بیان اینکه خانواده‌ها برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند، گفت: برای پیش ثبت‌نام الکترونیک باید به والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه در آزمون استخدام آموزگار دوره ابتدایی ۶۳۶ هزار نفر شرکت کردند و ۲۸ هزار نفر پذیرش خواهند شد، افزود: ساز و کار جذب و گزینش در دو سال گذشته تغییر کرده است و امسال معلمانی که رتبه استادی دارند در ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی به ما کمک می‌کنند.

۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: افراد پذیرفته شده در آزمون استخدامی باید دوره آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند، در ۲ سال گذشته ۲۴۰ هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش اعطا شد که یک پنجم نیروی انسانی وزارتخانه را شامل می‌شود و این باعث جریان یافتن خون تازه در رگ‌های آموزش و پرورش شد.

طریفی حسینی ادامه داد: برنامه درسی مدارس باید متحول شود و به سمت آموزش مهارت زندگی در دوره ابتدایی برویم که این کار مهر امسال به صورت آزمایشی در پایه اول دبستان و در تعداد محدودی از مدارس انجام خواهد شد.

وی درباره دلایل عملکرد ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین المللی تیمز و پرلز توضیح داد: این آزمون‌ها سطح سواد خواندن، ریاضی و علوم دانش‌آموزان پایه چهارم ابتدایی و هشتم را می‌سنجد و به نوعی آزمون‌های مهارتی هستند، محتوایی که در آزمون‌های تیمز و پرلز سنجش می‌شود، رویکرد متفاوتی با روش‌های مورد استفاده در مدارس ایران دارد.

نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد

به گفته معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، باید توجه داشت که نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد و در المپیادهای جهانی بیش از ۲۰ مدال طلا داشتیم.

طریفی حسینی ادامه داد: در ایران تنوع قومیتی، فرهنگی و زبانی داریم و آزمون تیمز و پرلز متناسب با شرایط فرهنگی و جغرافیایی ایران نیست و به دنبال طراحی آزمون بومی هستیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره دلایل نتایج ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در بحث ریاضی و علوم در آزمون‌های بین المللی و اینکه آیا هیچ بخشی نگران این عملکرد ضعیف نشده است؟! گفت: مطالعات بین المللی از جوانب مختلف مورد نقد هستند چون سوالات متناسب با نظام آموزشی کشورها نیست.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مطالعات بین المللی می‌خواهند تمام نظام‌های آموزشی را مشابه کنند و کشورها باید خود را با شاخص‌های آنها تطبیق دهند؛ هم اکنون کشورهای مختلف دنیا متقاضی جذب فارغ التحصیلان مدارس ایران برای تحصیل در دانشگاه‌های خود هستند.

وی بیان کرد: روند افت عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین‌المللی از گذشته وجود داشته است البته چند برنامه را برای تقویت سواد خواندن دانش‌آموزان اجرا کردیم از جمله طرح خوانا همچنین در مناطق دو زبانه طرح زبان‌آموزی پایه اول دبستان را اجرا کردیم.

طریفی حسینی درباره اینکه اگر بخواهیم سطح سواد دانش‌آموزان امروز را با ۱۰ سال گذشته مقایسه کنیم، آیا سطح سواد افزایش پیدا کرده است، گفت: قطعاً می‌گویم افزایش یافته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا برای این موضوع ارزیابی و مستنداتی دارید، گفت: هم اکنون نوع سواد متفاوت شده است، در گذشته خواندن و نوشتن مطرح بود البته هم اکنون هم توانایی نوشتن جزئی از سواد است اما دنیای امروز بر مهارت تأکید دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سنجه‌ای وجود دارد که بتوانیم عملکرد آموزش و پرورش را بسنجیم؟ عنوان کرد: سند تحول بنیادین چشم انداز را روشن کرده است و ایران می‌تواند جزو کشورهای پیشرو در نظام‌های آموزشی باشد چون سطح پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی ۹۸ درصد است و در حوزه کیفیت، استانداردهای آموزشی مدارس ایران قابل مقایسه با سایر کشورها نیست همچنین تعداد معلمانی که امسال استخدام کردیم به اندازه تمام معلمان کشورهای اسکاندیناوی است.

کد خبر 6098330 علی قدمی

دیگر خبرها

  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس